Hvordan var jeres år?

2017 går på hæld og forhåbentligt har det været et fantastisk år for jer!?

I løbet af sådan et år oplever man mange ting sammen med sin kæreste. Udover den forhåbentlige dejlige sommerferie, så har I sikkert også haft mange andre sjove, spændende og lærerige stunder sammen. Inden I går ind i det nye år, er det en god ide at mindes nogle af de mange gode oplevelser og stunder, I har nydt sammen.

Hvad har været det bedste og hvad har været med til at definere jer som det par, I er i dag?

I en normal hverdag tænker man sjældent over disse ting, men ved at bruge tid på det og sætte pris på de dejlige oplever I har haft sammen, kommer I endnu tættere på hinanden.

Det er sjældent at man kommer igennem et helt år uden skænderier, udfordringer og andre ting der kan være hårde personligt og for jeres parforhold. Selvom disse ting har gjort jer ondt og kede af det, så er det med til at definere jer, som dem I er. Forhåbentligt, har I snakket jeres forskellige uoverensstemmelser igennem, så I kan starte et nyt år, uden en taske der allerede er fyldt med uoverensstemmelser og uløste problemer.

Hvis det ikke er tilfældet, så kan I stadig nå at løse dem.

Hvad skal 2018 byde på?

Når man snakker om året der er gået, så er det også oplagt at snakke om året der kommer. Alle de erfaringer I har gjort jer i 2017, kan I jo ligeså godt gøre nytte af i 2018. Måske har I oplevet nogle specielle ting, som I også gerne vil opleve i 2018. Måske har I forsømt noget i 2017, som I ikke vil forsømme i 2018?

Ved at stoppe op og tænker over året der er gået og året der kommer sikrer I jer, at jeres forhold bevæger sig den rigtige vej. Den største fejl som folk i et parforhold begår er, at overlade parforholdets skæbne til tilfældigheder og tiden der går. Ved at rette op på problemer og sætte pris på alt det gode i livet, får I et langt lykkeligere parforhold og ikke mindst et liv, hvor I ikke lader jer kontrollere af andre end jer selv.

Med ønsket om et godt 2018 for dig og din kæreste!

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Hvordan var jeres år?, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Kan du lide hvad du læser?

Skriv en kommentar