Anbefalinger

Hvem er vi?

Vores hold tester og undersøger hele tiden nye produkter og ydelser, der er relevante for folk i et parforhold. Det gælder blandt andet fysiske produkter, ophold, oplevelsesgaver og lignende.

Romantikeren.dk har eksisteret siden 2008 og med mere end 50.000 månedlige besøgende, er vi i dag, Danmarks største hjemmeside for par, der gerne vil have mere ud af livet sammen som par.

Vores hold består af mennesker som du og jeg. Folk der gerne vil have mere ud af parlivet.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt, hvad enten der er tale om en personlig morgengave eller en romantisk bryllupsgave til det nygifte par.

Derfor lægger vi mange kræfter i hver eneste artikel på hjemmesiden.

Det er vores mission at hjælpe vores besøgende med at tage bedre valg

Vores proces

Bag hver artikel, ligger der mange timers research. Vi bruger flere timer på hver artikel, så vi sikrer os, at vi kommer med værdifulde anbefalinger. Alle vores anbefalinger er nøje udvalgt og vi anbefaler kun ting, som vi selv ville købe. Derudover bliver alle artikler gennemlæst af minimum to personer.

Kort fortalt

1. Vi udarbejder en liste over mulige produkter, vi overvejer at inkludere
2. Efter grundig research, skærer vi listen ned, så vi kun fokuserer på de bedste
3. Vi udarbejdet vores indhold og præsenterer vores anbefalinger i artiklen

Når vi vurderer et produkt, så foretager vi altid en helhedsoplevelse. Det betyder blandt andet, at vi vurderer de ting vi anbefaler ud fra mange forskellige kriterier.

Fysiske produkter og oplevelsesgaver vurderes blandt andet ud fra:

  • Tilgængelighed: Er det muligt at købe produktet og kan det, medmindre at artiklen er tydeligt geografisk afgrænset, købes i store dele af landet
  • Pris: Er prisen rimelig og giver produktet god værdi for pengene
  • Ville vi selv købe produktet: Er det et produkt vi / vores partner ville sætte pris på
  • Hvad siger andre: Er andre tilfredse med produktet

Ophold og hoteller vurderes blandt andet ud fra:

  • Beliggenhed: Er beliggenheden god. Er der fx tale om et hotel i København, så er det blandt andet essentielt at der er gode adgangsforhold, og at stedet er placeret centralt. Er der tale om et badehotel så bør det ligge i naturskønne omgivelser, tæt på vandet mv.
  • Pris: Sammenlignet med andre tilsvarende steder, er prisen så rimelig og tilbyder stedet god værdi
  • Oplevelser: Er der oplevelser i nærheden der er velegnet for par
  • Faciliteter: Er der SPA-afdeling, restaurant, mulighed for morgenmad mv. på hotellet
  • Ville vi selv bo der: Er det et sted vi og vores partner kunne tænke os at komme
  • Hvad siger andre: Er andre tilfredse med stedet. For at få det mest retvisende billede, undersøger vi mange forskellige platforme, blandt andet Tripadvisor, Facebook, Google, Hotels.com, Booking mv.

Afhængigt af, hvilke steder vi vurderer, så vil kriterierne ændre sig. Er der fx tale om en artikel over de bedste hoteller i Danmark med SPA på værelset, så vil dette være det primære kriterie, hvor vi samtidig vil lægge vægt på andre bekvemmeligheder som massage, god mad og andre behandlinger mv. Er der tale om en liste over billige overnatningsmuligheder i København, så vil prisen naturligt være i fokus.

Det er vigtigt for os, at der ikke er elementer der skiller sig væsentligt negativt ud. Så selvom et givent produkt scorer højt på flere forskellige parametre, så sorterer vi det fra, hvis det falder igennem på et andet relevant parameter. Alternativt, så gør vi tydeligt opmærksom på manglen.

I nogle tilfælde, modtager vi en kommission, hvis du bagefter ender med at købe et af de produkter vi anbefaler. Men det er ikke et krav for, at vi nævner produktet på hjemmesiden.

Opdatering af indhold

Når vi har offentliggjort en artikel, så glemmer vi den ikke.

Vores hold gennemgår og opdaterer løbende vores indhold, så det fremstår så opdateret som muligt. Det betyder blandt andet, at vi tilføjer nye produkter, efterhånden som vi får kendskab til dem. Skulle du alligevel, mod forventning, opdage indhold der ikke er opdateret, så bedes du kontakte os.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi håber, at vi har vundet din tillid, så du vil besøg os en anden gang.