Romantikeren logo


E-bogen din kæreste vil elske dig (endnu mere) for

100 hyggelige ideer til kærestepar er solgt i 200 eksemplarerDet er svært at blive ved med at finde på nye ting, man kan opleve og forkæle sin kæreste med. Derfor har jeg skrevet denne e-bog. Den indeholder 100 hyggelige, sjove og romantiske ideer til kærestepar som jeg er sikker på, vil glæde både dig og din kæreste!

E-bogen koster kun 65 kroner. Billigere kan det vidst ikke være at forkæle og glæde sin kæreste! Jeg tør godt love, at den er mange flere penge værd.

E-bogen giver dig blandt andet:

  • Ideer til billige oplevelser du kan nyde med din kæreste
  • Ideer til hvordan du kan forkæle ham eller hende
  • Ideer til hvordan I får et bedre forhold
  • Ideer til hvordan du kan overraske din kæreste

Buy Now
Den er udgivet hos Saxo.com.

 

Sagt om 100 hyggelige ideer til kærestepar

100% tilfredshed eller pengene tilbage
E-bogen er købt af mere end 300 glade kunder, men hvis du - mod forventning – ikke er tilfreds med indholdet, så kan du indenfor 3 uger få pengene tilbage. Du sender mig bare en mail med dit navn, så tilbagefører jeg pengene til dig.

Så hvad har du at tabe? Bestil e-bogen med det samme!

Tre spørgsmål du måske stiller dig selv


Hvorfor skal jeg købe e-bogen?

Alle ønsker et forhold med variation og mange dejlige oplevelser. Desværre har jeg selv erfaret, at det bliver svære og svære at finde på nye ideer med tiden. Derfor har jeg skrevet alle mine bedste ideer ned i denne e-bog, så du kan få glæde af dem!

Min holdning er, at det ikke behøver at være dyrt at overraske og opleve nye ting sammen med sin kæreste. Derfor har jeg taget udgangspunkt i oplevelser og ideer, der er billige (eller endda helt gratis) samt ideer, der er nemme at arrangere.

Det er oplevelserne sammen der betyder noget - ikke prisen på dem!

Er der ideer til mig?

E-bogen indeholder 100 Ideer, der kan hjælpe dig og din kæreste med at få et bedre parforhold med mere romantik, hygge og variation. Uanset hvor lang tid I har været sammen, så er jeg sikker på at I kan blive inspireret! Hvis du ikke er enig når du har læst e-bogen, så får du bare pengene tilbage!

Hvad er en e-bog?

En e-bog er en elektronisk bog du kan læse på din computer, printe ud eller læse på din e-boglæser (f.eks. en iPad). E-bogen er lavet i PDF-format og den fylder 64 A4 sider. En af fordelene ved en e-bog er, at du modtager den med det samme. Så snart du har betalt for e-bogen, ligger den i din indbakke.

Få e-bogen leveret om 2 minutter Hvis du har spørgsmål til e-bogen, så skriv til mig på: martin @ romantikeren.dk.

Forfatter Martin Albertsen Rigtig god fornøjelse med e-bogen!


De bedste hilsner

Forfatter Martin Albertsen fra Romantikeren.dk

romantikeren