Hvornår er det Valentinsdag? – se den korrekte Valentine dato og dag, år for år

Der er mange mærke- og helligdage at holde styr på. For ikke at tale om fødselsdage, bryllupsdage, årsdage og så videre… Og der bliver bestemt ikke færre dage at holde styr på jo ældre man bliver. Så du er bestemt ikke den eneste der kigger ud i luften og tænker; hvornår er det nu det er Valentinsdag?

For at give dig en bekymring mindre, så har vi samlet de næste års Valentins datoer her på siden. Så kan du nemt se, hvornår du måske skal oppe dig lidt. Hvis du slet ikke gider bekymre dig om, hvornår det er Valentinsdag, så kan du tilmelde dig vores gratis påmindelse længere nede på siden. Så har du i hvert fald ingen undskyldning for at glemme dagen!

Valentinsdag er ALTID den 14. februar.

  • Valentinsdag 2023: Ligger på tirsdag d. 14. februar
  • Valentinsdag 2024: Ligger på onsdag d. 14. februar
  • Valentinsdag 2025: Ligger på fredag d. 14. februar
  • Valentinsdag 2026: Ligger på lørdag d. 14. februar
  • Valentinsdag 2027: Ligger på søndag d. 14. februar
  • Valentinsdag 2028: Ligger på mandag d. 14. februar

Men dagen skifter, som du kan se på listen herover.

Se også: Alle vores mange artikler med ideer til Valentinsdag

Romantisk kroophold i Jylland

Valentinsdag vinder mere og mere ind, men det er meget forskelligt hvordan folk fejre dagen. Nogen tager ud og spiser en romantisk middag sammen. Andre fejrer den slet ikke og andre forærer kæresten en lille blomst eller er måske ekstra romantiske og skriver et lille digt.

Personligt syntes jeg at Valentinsdag er en god dag, der kan bringe lidt ekstra glæde og romantik ind i parforholdet. Når det er sagt, så er det ikke ensbetydende med, at jeg hvert år køber en stor gave til min kæreste, men jeg prøver, så vidt muligt, altid at finde på en ekstra lille forkælelse eller overraskelse, for jeg ved, at smilet på hendes læber er det hele værd!

Læs også: Disse personlige gaver vil gøre indtryk på Valentinsdag

Og egentligt er det vel det Valentines dag handler om; at vi husker på hvor meget vi holder af hinanden og derfor forkæler modparten lidt ekstra, fordi han eller hun fortjener det og fordi vi elsker at se den anden glad! Så uanset hvorfor Valentinsdag i sin tid blev opfundet, så syntes jeg at det er en sød og romantisk tanke, som i hvertfald spreder glæde i mit liv.

Hvornår er det Valentinsdag? – det ved du nu, men hvis du glemmer det, så kommer du bare tilbage på hjemmesiden næste år. Så har jeg nok også flere gode romantiske ideer klar til dig.

Tilmeld dig Valentine reminderen og modtag en mail, når vi nærmer os midten af februar.

Valentinsdag reminder
* indicates required

Vi snakkes ved i februar måned :-)

Skriv en kommentar