Et masse hurtige ideer til Valentinsdag

 

Brug Valentinesdag til at tage personen, du har kær, i hånden og hyld kærligheden.

Du kan vælge at stå på skøjter i februarkulden, arrangere picnic i snelandskabet, skrive små kærlighedsnoter overdrysset med søde ord i hånden eller tegne hjerter med din udkårnes yndlingsslik foran dennes hoveddør. Du kan også vælge det mere oplagte, men ikke mindre rigtige: Holden i hånd i biografens mørke, veltilberedt mad – lavet af dig eller en kok, en buket friske blomster, rosenblade på sengen eller blot søde ord i øret før sengetid.

Gør dig umage med de små ting

Kreér en lækker madpakke til din partner, sæt musikken, der dannede soundtrack til jeres første dans, på anlægget, kys i lidt længere tid end normalt, send en sød sms i løbet af arbejdsdagen eller planlæg et fælles fotoshoot – hos en professionel eller i stuen – og forevig jeres kærlighed.

Få lidt luftforandring og tag på hotel i egen by; vælg et værelse med badekar og tilhørende bobler.

Lav et hjemmelavet klippekort med klip til fodmassage, gåture, støvsugning og seriesøndage under dynen, som din kæreste kan gøre brug af, når lysten indtræffer.

Køb et fælles fitnessmedlemskab og begynd at træne sammen, sæt fart på dagen og kør gokart eller forbedr jeres kulinariske kunnen og tag på et madlavningskursus i et køkken, I begge kan lide.

Skriv kærestebreve til hinanden og genopfrisk gamle minder, genfind sommerfuglene og oplev forelskelsen på ny. Gå tur i natten, varm hinandens hænder i mørket og kig på stjerner.

Tag den parfume på, du ved din kæreste holder af, afspil en DVD, der får jer begge til at grine, tænd levende lys og sluk alt det elektriske, planlæg jeres næste ferie i pejsens skær, flad ud på sofaen indslynget i hinanden, forær din partner dennes favorit magasin, leg turister i egen by og besøg steder, I tidligere har haft gode oplevelser eller overrask din udkårne med en hjemmebagt chokoladekage i hjerteform og mad hinanden med den overskydende glasur.

Og husk så at bruge dagen på at kysse en masse. KYS, for pokker.   

Skriv en kommentar