De 9 bedste strandhoteller i Danmark

Trænger I til et lille pusterum fra hverdagens stress og jag? Der er intet som et ophold på et af Danmarks mange strandhoteller, der kan få jer til at glemme to-do lister, vasketøj, e-mails og alle hverdagens andre gøremål. Uanset om I vælger at tage blot én enkelt nat eller en hel weekend på et strandhotel, kan I være sikre på at have fornyet energi og en følelse af afslapning og velvære, når I atter vender snuden hjemad.

Med et ophold på et strandhotel i Danmark har I mulighed for at nyde lækker mad, slentre gennem hyggelige og historiske byer, gå lange ture på stranden, nyde jeres morgenkaffe i stilhed med udsigt over vandet, have dovne eftermiddage i selskab med en god bog og blot nyde hinandens selskab. Her skal I ikke tænke på noget som helst. I kan blot nyde tilværelsen og hinandens selskab og oplade batterierne og måske endda forelske jer på ny.

Vi har i denne artikel udvalgt de ni bedste strandhoteller i Danmark. Du finder både strandhoteller ved Vesterhavet, på Nordsjælland og mange andre steder rundt om i Danmark. Fælles for dem alle er, at der er fokus på god betjening, afslapning og velvære. Så læs blot med her, og find det strandhotel, der passer bedst til jeres behov.

Marienlyst Strandhotel (Nordsjælland)

Marienlyst Strandhotel
Marienlyst Strandhotel ligger helt fantastisk ud til vandet i Helsingør, med udsigt til Kronborg Slot. Se flere billeder.

Marienlyst Strandhotel er måske et af de mest populære strandhoteller i Danmark. Dette historiske og smukke strandhotel på Nordsjælland blev grundlagt helt tilbage i 1861 og er opkaldt efter Frederik den Femtes dronning, Juliane Marie. Hotellet har gennem årene tiltrukket både den russiske zar og Kong Christian den Niende. Her får I et ophold i sand luksus, hvor I har mulighed for både at tage i spa og nyde sande kulinariske oplevelser med en uimodståelig havudsigt. Et ophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør er en fornøjelse for alle sanserne, og I vil opleve en følelse af velvære og afslapning, fra det øjeblik I træder ind på det historiske hotel.

Hotellet er også med på listen over de bedste gourmetophold i Danmark

Læs mere om hotellet

Stammershalle Badehotel (Bornholm)

Stammershalle Badehotel på Bornholm
Stammershalle Badehotel er ét af de bedste hoteller på Bornholm. Se flere billeder.

Stammershalle Badehotel har hjemme på en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem. I har en enestående havudsigt over Østersøen mod Christiansø. Dette lokale forankret badehotel har i årtier dannet rammerne for bornholmernes familieudflugter og fester, men det er også et sandt paradis for turister og kærestepar, der søger ro og fredfyldte omgivelser, langt væk fra hverdagens strabadser. Stammershalle Badehotel hører til blandt de bedste strandhoteller i Danmark og omfavner på smukkeste vis den klassiske badehotelstemning på Solskinsøen. Her får I et ophold i historiske og rolige omgivelser med masser af stemning, hygge og velsmagende gourmetmad.

Læs mere om hotellet

Skodsborg Spa Hotel (Nordsjælland)

Skodsborg Spa Hotel
Skodsborg Spa Hotel troner majestætisk på Strandvejen. Se flere billeder.

På Skodsborg Spa Hotel på Nordsjælland mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund kan I nyde alt det bedste i livet. Her har I mulighed for at nyde skønne spabehandlinger, energigivende fitness og nærende måltider. Kurhotellet troner majestætisk med sine hvide bygninger, der vidner om en storslået historie. Når I træder ind ad dørene til dette skønne spahotel, vil I blive mødt af en international og moderne indretning. Dette er det perfekte strandhotel til jer, der drømmer om at sætte tiden i stå for en stund og blot nyde livet, tilværelsen og hinanden. Uanset om I blot tilbringer et par timer eller et par dage på Skodsborg Spa Hotel, vil det føles som balsam for sjælen.

Hotellet er også med på listen over de bedste SPA og Wellness hoteller i Danmark

Læs mere om hotellet

Bandholm Badehotel (Lolland)

Bandholm Badehotel på Lolland
Bandholm Badehotel ligger i magiske omgivelser på Lolland. Se flere billeder.

Bandholm Badehotel har en historie, der er mere end 300 år gammel. Dette er i sandhed et vidunderligt hotel på Lollands nordkyst. Dette strandhotel er værd at rejse efter, og I vil absolut ikke blive skuffede. Hotellet ligger i magiske oplevelser, og Bandholm-oplevelsen er fuld af overraskelser, lige fra I bydes velkommen, til I bliver sendt godt på farten igen. Uanset om I blot tilbringer nogle timer eller en hel weekend på Bandholm Badehotel, vil det føles som at møde en god ven. Her vil I have glædelige, indbydende og interessante stunder, der vil blive siddende I jer, længe efter I er vendt tilbage til hverdagen.

Læs mere om hotellet

Sinatur Hotel Storebælt (Fyn)

Sinatur Hotel Storebælt
Sinatur Hotel Storebælt er skønt beliggende i Nyborg. Se flere billeder.

Sinatur Hotel Storebælt er skønt beliggende i Nyborg. Dette strandhotel på Sjælland er beliggende blot få meter fra strandkanten. Med en beliggenhed i nærheden til Storebælt får I et fantastisk lys indendørs og rig mulighed for at bevæge jer ude i det fri, når I får lyst til at strække benene og få lidt frisk luft. Dette er det perfekte strandhotel til jer, der ønsker naturskønne omgivelser og en god middag for to. I kan nyde de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der har den mest vidunderlige panoramaudsigt over bæltet.

Læs mere om hotellet

Hjerting Badehotel (Vestjylland)

Hjerting Badehotel i Esbjerg
Hjerting Badehotel er et dejligt strandhotel beliggende ved Vadehavet ved Esbjerg. Se flere billeder.

Hjerting Badehotel er et skønt strandhotel beliggende ved Vadehavet ved Esbjerg. Dette strandhotel i Jylland er et sandt paradis for jer, der trænger til ren afslapning og velvære og bare gerne vil koble af for en stund. Badehotellet ligger blot få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand og har en helt fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, der er en yndet yngleplads for fugle. Derudover har I Vadehavet lige uden for døren, og både havtorn og marehalm vokser vildt omkring bygningerne, mens den friske havluft renser både krop og sind. Hjerting Badehotel er det oplagte sted at trække jer tilbage og blive fyldt op med nærvær og energi.

Læs mere om hotellet

Strandhotellet Blokhus (Nordjylland)

Strandhotellet Blokhus ved Vesterhavet
Strandhotellet Blokhus ved Vesterhavet er et fantastisk valg. Se flere billeder.

Hvis I er på udkig efter et strandhotel ved Vesterhavet, er Strandhotellet Blokhus et fantastisk valg. Med blot få hundrede meter til de smukke, hvide sandstrande er Strandhotellet Blokhus et af Danmarks smukkest beliggende strandhoteller. Hvis I gerne vil have en romantisk weekend, der emmer af luksus og kvalitet, er dette hotellet for jer. Her får I et ophold på et af Danmarks nyere badehoteller, der er opført med stor respekt for den danske badehotel-tradition. Der er kælet for detaljerne, og indretningen er et stilfuldt miks mellem nyt og gammelt interiør, der henleder tankerne til en svunden tid. Hotellet har fokus på lokale råvarer og er dansk/fransk kogekunst, der vil skabe et sandt festfyrværkeri for jeres smagsløg.

Læs mere om hotellet

Ruths Hotel (Nordjylland)

Ruths Hotel
Ruths Hotel ligger i charmerende Skagen. Se flere billeder

Ruths Badehotel i Skagen er en sand forkælelse for alle sanserne, hvor I kan nyde lækker mad i gourmetrestauranten og skønne spaoplevelser i wellnessafdelingen. Dette hyggelige badehotel startede som et lille pensionat i et øde klitlandskab til i dag at være et historisk badehotel, der emmer af luksus, hygge og god stemning. Hvis I har lyst, kan I også få fortalt en lang række sjove, fantastiske og spændende historier og anekdoter fra både svundne tider og dagens Skagen. Gå heller ikke glip af Brasseriet på Ruths Hotel, hvor I kan møde lokale Skawboere. Lad de historiske omgivelser i Skagen lade jer op, og vend tilbage til dagligdagen med fornyet energi.

Læs mere om hotellet

Dyvig Badehotel (Sønderjylland)

Dyvig Badehotel
Dyvig Hotel er et eksklusivt boutique hotel på Als. Se flere billeder.

Dyvig Hotel i Nordborg er et eksklusivt boutique hotel med en sublim service og sans for detaljerne. Dette strandhotel på smukke Als er i absolut særklasse, og I vil her opleve ekstra dedikation, der giver hver eneste gæst en sublim oplevelse. Den tidløse og luksuriøse indretning skaber en helt særlig hjemlig atmosfære, intimitet og en tidslomme, der giver en følelse af sjælefred. Hvis I er ude efter en hyggelig og romantisk oplevelse i elegante omgivelser, er Dyvig Badehotel det perfekte sted for jer. Her får i topklasse betjening, madoplevelser i verdensklasse og rig mulighed for at nære både krop og sjæl og nyde hinandens selskab.

Læs mere om hotellet

Hvilket strandhotel er din favorit?

Strand ved Skagen
Danmark har mange smukke strande rundt om i landet, her ved Skagen

Der er næppe mange ting, der er lige så romantiske som at indlogere jer på et af disse vidunderlige ni strandhoteller i Danmark. Uanset hvilket af disse ni strandhoteller I vælger, vil I med garanti få en uforglemmelig oplevelse med masser af kvalitetstid. Hvadenten I er til et strandhotel i historiske omgivelser eller et nyere strandhotel, kan I finde et, der passer til lige præcis jeres behov.

Hvis I trænger til at nære sjælen, skabe ro i hovedet og blot nyde tilværelsen og være til stede i nuet, er et ophold på et strandhotel lige noget for jer. Her kan I nyde den friske havduft, lytte til lyden af bølgeskvulp og mågeskrig og spise jer mætte i gourmetmad i verdensklasse. Dette er jeres mulighed for at lade romantikken blomstre i skønne omgivelser med personale, der tager sig af jer på bedste vis.

Fælles for disse ni strandhoteller er, at I vil opleve formidabel betjening, udsøgte madoplevelser og skønne omgivelser. I kan vælge blot at tilbringe nogle timer på jeres foretrukne strandhotel eller booke et helt ophold og blot lade jer forkæle af personalet og lade den ultimative ro sænke sig over jer.

Find flere lækre hoteller:

Skriv en kommentar