5 gode spil for par

Midt i hverdagens praktiske gøremål kan det være svært at finde inspiration til den kommende date-night, eller skabe de rigtige rammer for nærende samtaler med din partner. Men fortvivl ikke! Med spil lavet specielt til par kan I få masser af nærvær og kvalitetstid sammen hjemme i stuen.

Parspil er præcist hvad navnet indikerer: spil designet til dig og den du elsker. Hvad end I drømmer om at kultivere mere leg og sjov i hverdagen, mangler inspiration til sexlivet eller vil længes efter flere dybe samtaler, så er der et spil designet til jer.

Studier viser faktisk, at når par spiller bræt- og kortspil sammen, så udløser hjernen ”kærlighedshormonet” oxytocin. Dette hormon bidrager både til en øget følelse af samhørighed og tillid, men det hjælper også med at dulme nervesystemet og følelser af stress og angst. Bræt- og kortspil for par er derfor ikke bare en sjov aktivitet til hverdag og weekend, men kan minde jer den første tid som nyforelskede, hvor oxytocinen susede rundt i kroppen.

Hvad end I har været sammen i flere år eller stadig er ved at lære hinanden at kende, er der et spil til jer.

Her er vores 5 favoritter

Læs mere om hvert enkelt spil herunder og find det perfekte kærlighedsspil for jer.

Go' Samtale Dialogspil For Par1. Go’ Samtale – Parudgave

Styrk parholdet og få en dybere forståelse for din partner med 90 samtalekort lavet til at bringe jer tættere sammen. Dyk dybere ned i emner som lyst, intimitet, bekymringer, livsværdier, tillid, selvværd, samarbejde og meget mere.

Parspillet er lavet i samarbejde med Center for Familieudvikling og deres eksperter i familieforhold. Hvert kort har en kategori med tre spørgsmål skræddersyede til at fremme dialogen mellem dig og din partner.

Kategorier:

 • Det inderste
 • Vores hverdag
 • Tæt på
 • Go’ sex
 • Fælles retning

Du kan købe samtalespillet, Go’ Samtale, lige her

 

ELSK Samtalekort2. ELSK

Lær hinanden bedre at kende med samtalespillet ELSK. Spillet består af 55 kort, der hver har to spørgsmål om alt hvad der vedrører liv, håb, drømme, parforhold og fremtid.

Kortspillet er perfekt til alt fra sommerhusture, hverdagsaftener eller lange køreture med din partner. Spillets lille format passer perfekt i lomme eller taske, så du altid kan have det ved hånden. Tid er det dyrebareste vi har, så brug den godt på at lære din elskede bedre at kende.

Du kan købe samtalespillet, ELSK, lige her

 

Erotic 4 Real Brætspil på Dansk3. Erotic 4 Real

Skal jeres kommende date-night spices op? Så er dette danske erotikspil til par, Erotic 4 Real, det perfekte valg! Kom hinanden nærmere med et erotisk brætspil, der er lavet til at styre både den følelsesmæssige intimitet og give lidt pirrende inspiration på lagnerne.

Slip tøjlerne og nyd hinanden. Med Erotic 4 Real er der sørget for rammerne, så I kan slukke telefonerne, slappe af og give jer hen til en aften med intimt samvær. Spillets unikke kombination af samtalekort og intime opgaver, gør jeres aften sammen ekstra inspirerende og sjov.

Kategorier:

 • Følelser
 • Moral
 • Lyst

Du kan finde Erotic 4 Real lige her

Du kan finde flere erotiske spil her

 

Vertellis – Parforholdsudgaven4. Vertellis – Parforholdsudgaven

Alle parforhold vægter forskellige værdier og kvaliteter højt. Nogen elsker at dyrke de intime samtaler, hvor andre prioriterer praktiske gøremål og oplevelser. Ligegyldigt hvilket værdier der er vigtigt i jeres parforhold, så kan I med dette fine samtalespil for par, dykke dybere ned i jeres unikke bånd. Vertellis Parforholdsudgaven indeholder tre runder med gennemtænkte spørgsmålsprompts inden for kategorierne Sammen & Alene, Drømme & Handlinger og Personlighed, Vaner & Bedrifter.

Spillets udformning:

 • Runde 1: Åbne spørgsmål
 • Runde 2: Pointspørgsmål hvor du gætter din partners svar
 • Runde 3: To sjove og inspirerende opgaver.

Spillets kompakte størrelse gør det perfekt til weekendophold og rejser, da det lige er til at putte ned i sidelommen på en taske.

Du kan købe spillet her

 

Samtalespillet af Carl-Mar Møller5. Samtalespillet af Carl-Mar Møller

Den anerkendte parterapeut Carl-Mar Møller har på baggrund af hans årelange erfaring, skabt et spændende og dybdegående samtalespil til par. Kortspillet er spækket med spændende spørgsmål, der alle inviterer til dybere nysgerrighed, nærvær og forståelse. Spillet har i alt 205 spørgsmålskort der hvert har tre spørgsmål, så der vil gå længe før, I løber tør for inspiration til den dybe samtale.

Med dette spil kan I dykke ned i emner som:

 • Parforhold
 • Seksualitet
 • Erfaringer
 • Visioner
 • Fortid og fremtid

Lad dig ikke snyde af spillets kompakte størrelse. Denne lille pakker har flere hundrede spørgsmål, der alle er designet til at styrke intimiteten mellem dig og din partner. Spillets simple opbygning med kort og terninger, gør det nemt at komme i gang med. Slå terningen og lad nummeret bestemme hvilket spørgsmål du skal besvare.

Spillet kan købes her

 

Samtale fremmer forståelsen

Par der har det godt sammen

Ligesom du sender din bil eller din cykel til syn, er det smart med jævne mellemrum at se parforholdet efter i sømmene. Parspil er til alle par, ligegyldigt hvor længe I har været sammen eller hvor i livet I befinder jer.

Parspil er oplagte som tilføjelse til de lette og legende aften med din elskede, men kan ligeledes være med til at sætte rammen for de svære samtaler, ved at kaste lys over eventuelle konfliktpunkter og udfordringer.

Det er ikke altid lige let at prioritere og sætte tid af til de helt dybe samtaler, ej heller at sætte gang i en nærende og nærværende dialog. Tag udgangspunkt i de mange spørgsmål og få åbnet op for samtaler omkring drømme, sexliv, værdier og fortid på en ny og sjov måde.

Glem hverdagen for en stund, lad oxytocinen få frit løb og skab fornyet intimitet i parforholdet med et kærlighedsspil til par.

Skriv en kommentar