De 20 mest romantiske hoteller i verden

Hvis kærligheden skal blomstre, fejres eller plejes er de mest romantiske hoteller i verden den perfekte ramme for jer som par. Her får I smukke omgivelser, fantastisk service og et væld af spændende oplevelser på ferien. Det eneste I selv skal sørge for at nyde hinanden – og det er nemt som aldrig før, når I hver morgen slår øjnene op på et romantisk hotel i særklasse.

Her får I en guide til de 20 mest romantiske hoteller i verden. Fra solfyldte Spanien til det bjergtagende Schweiz – og det eksotiske Hawaii til det oplevelsesrige Tanzania.

Kasbah Tamarot i Marokko

Kasbah Tamarot i Marokko

Ved foden af de smukke Atlasbjerge ligger det næsten magiske, romantiske hotel Kasbah Tamarot. Her vågner I til den friske bjergluft og kan nyde hinandens selskab ved enten den luksuriøse pool, på vandreture i bjergene eller beundre de grønne omgivelser i hotellets enestående have.

I kan bo i det storslåede hotels smukke, marokkanske hovedbygning eller skrue helt op for romantikken med et ophold i en privat lodge med egen pool.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Cap Rocat på Mallorca

Cap Rocat på Mallorca

Cap Rocat er et gammelt fort, der er omdannet til et af de mest romantiske hoteller i verden. Omgivelserne er autentiske både indendørs og udendørs og her får I en helt særlig spansk stemning, uanset hvor I sætter jeres fødder.

Her er både smukke dobbeltværelser, luksussuiter og romantiske hytter med egen pool og terrasse til jer, der vil nyde tosomheden endnu mere. I kan også bo direkte ved vandet og vågne til havudsigt.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Ladera i Caribien

Ladera resort i Caribien

Et romantisk paradis venter alle ny- og genforelskede på øen St. Lucia i Caribien. Ladera, hedder hotellet, som ikke bare er dét, men et helt resort. Her kommer mange par på bryllupsrejse, fordi det – udover at være et af de mest romantiske hoteller i verden – har en perfekt beliggenhed, når kærligheden skal være i centrum.

Klimaet er varmt, strandene hvide, himlen blå og palmerne grønne. Det 5-stjernede hotel byder desuden på et væld af aktiviteter. Både de aktive som vandringer i naturen og afslappende som spa og wellness.

Læs mere og se flere billeder

 

Gili Lankanfushi på Maldiverne

Gili Lankanfushi på Maldiverne

Et af de mest romantiske steder i verden er Maldiverne, som ligger i Det Indiske Ocean. Her findes alle nuancer af blå – fra det turkisblå hav til den smukkeste skyfri himmel, som I kan nyde fra morgen til aften. Følelsen af luksus i selve de naturlige omgivelser er dog ingenting i forhold til hotellet Gili Lankanfushi. Det kalder sig selv for ”Himlen på jorden” og det er ikke uden grund.

Her er I nemlig garanteret et luksusophold med alt hvad hjertet begærer i nogle af de smukkeste omgivelser jorden kan byde på.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Villa Ducale på Sicilien

Villa Ducale på Sicilien

Det prisvindende hotel Villa Ducale på det altid charmerende Sicilien er et af de mest romantiske hoteller i Europa. Med vulkanen Etna som kulisse – og det smukke Middelhav som nærmeste nabo – er udsigten fra de behagelige suiter fænomenal. Det samme er hotellets indretning.

Stemningen er autentisk italiensk, der er tænkt over detaljerne og rammerne for den perfekte romantiske miniferie er således sat fra det øjeblik I tjekker ind. Hotellets egen restaurant er i særklasse og det samme er poolomgivelserne med deres smukke panoramapool.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Taj Lake Palace i Indien

Taj Lake Palace i Indien

Tak Lake Palace er opført midt ude i en sø og giver indtryk af at svæve over vandet. Den samme følelse vil I selv opnå, når I med en af hotellets hyggelige både er blevet fragtet fra fastlandet og træder ind ad døren på det romantiske hotel.

Ordet Taj betyder palads på hindi og det dækker godt over, hvad I finder på dette unikke hotel, som rummer både pool, spa og flere restauranter. Omgivelserne indenfor og udenfor er storslåede og et ophold her er noget helt særligt.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Hôtel Plaza Athénée i Paris

Hôtel Plaza Athénée i Paris

Intet er mere romantisk end Paris – lige bortset fra et ophold på hotellet Plaza Athénée, som ligger midt i byen, midt imellem Louvre og Triumfbuen. Leder I efter et romantisk hotel til en byferie er dette hotel oplagt. Hotellet er klassisk fransk i sit ydre og synes måske ikke af meget fra gaden – men når I træder ind ad døren, bliver i mødt af luksus i verdensklasse.

Her skaber storslåede lysekroner og gennemtænkt design og indretning en følelse af eksklusivitet, som får jer til at føle jer som noget ganske særligt. Præcis som jeres forhold er det.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Laucala på Fiji

Laucala på Fiji

Et af de smukkeste steder på jordkloden er Fiji og derfor er det oplagt at et af de mest romantiske hoteller i verden er placeret netop her. Det turkisblå hav, de smukke koralrev og de varme briser sørger for de perfekte omgivelser på jeres parferie – og hotellet sørger for resten.

Maden er i særklasse og hotellets egne omgivelser er helt exceptionelle. Her er pools indbygget i det naturlige terræn omkranset af smukke grønne omgivelser, private strande og luksushytter der garanterer masser af romantik.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Azulik i Mexico

Azulik i Mexico

Et af de mere unikke romantiske hoteller finder I på Azulik i Mexico. I stedet for et klassisk hotel, er der blevet skabt et helt særligt resort med inspiration i de naturlige omgivelser.

Her er I indkvarteret i charmerende træhytter, der er forbundet af trapper og gangbroer. Alt sammen minder om autentiske junglehytter, men med ægte hotelluksus. Konceptet er velgennemført – og selvom I ikke vælger at tage af sted, bør I alligevel besøge hotellet online. Det i sig selv er en oplevelse.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Huka Lodge på New Zealand

Huka Lodge på New Zealand

Dette hotel er opført på flere lister over de mest romantiske hoteller i verden og det er ikke uden grund. New Zealand er i forvejen en meget naturskøn del af verden og med sin placering lige ned til en brusende strøm og i ly af storslåede skove og bjerge er Huka Lodge perfekt placeret til jer, der elsker natur og romantik i forening.

I kan både bo i private lodges eller blive indkvarteret i hotelbygningen. Uanset hvad I vælger, er I sikret en romantisk ferie i helt unikke omgivelser.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

La Residence i Sydafrika

La Residence i Sydafrika

Dette hotel er blevet kåret til intet mindre end det bedste i verden. Samtidig er det romantisk og derfor er det helt naturligt med på denne liste.

I en smuk dal med bjerge på alle sider ligger La Residence med alt, hvad det har at byde på. Værelserne emmer af romantik med deres klassiske indretning, den sublime restaurant byder på fantastiske gourmetoplevelser I kan nyde i fællesskab og spa’en er uovertruffen. Samtidig er hotellet oplagt som udgangspunkt for spændende oplevelser i det kontrastfyldte Sydafrika.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

The Kayon på Bali

The Kayon på Bali

Der er fuldt blus på romantikken på dette resort, som ligger på vidunderlige Bali. Her er vandfald og regnskov med til at sætte stemningen og de mange muligheder for at være alene skaber masser af mulighed for tosomhed.

Hotellet byder på skønne spaoplevelser og luksuriøse omgivelser inde som ude. Strøede blomsterblade og levende lys skaber unikke romantiske rammer på selve hotellet – og samtidig er dets beliggenhed et godt udgangspunkt for at opleve Bali og alle øens seværdigheder og attraktioner.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Badrutt’s Palace i Schweiz

Badrutt’s Palace i Schweiz

Schweiz er et besøg værd året rundt og de imponerende Alper tager sig både smukt ud i sol og sne. Derfor er beliggenheden for dette romantiske hotel helt perfekt.

Badrutt’s Palace er opført i typisk schweizisk stil og minder om et mindre sydtysk slot. Indendørs er det klassisk indrettet med bløde og bordeauxrøde overflader, luksuriøse senge og en storslået udsigt til bjergene fra hotelværelsernes vinduer.

Alt i alt perfekte omgivelser til en romantisk ferie i charmerende Schweiz.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Soneva Kiri i Thailand

Soneva Kiri i Thailand

Thailand er garant for et væld af romantiske hoteller, men Soneva Kiri ligger i toppen. Med tropisk regnskov og hvide sandstrande som naboer ligger Soneva Kiri perfekt placeret til jer, der ønsker en afslappet romantisk ferie i skønne omgivelser.

Her er lækre pools, direkte adgang til stranden og udendørs barer, I kan nyde en forfriskning i. Derudover er der masser af aktiviteter for par på selve hotellet. For eksempel udendørs bio, spa og massage.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Safari Lodge Serengeti i Tanzania

Safari Lodge Serengeti i Tanzania

Vil I kombinere en safarirejse med et ophold på et af de mest romantiske hoteller i verden? Så er Four Seasons Safari Lodge i nationalparken Serengeti et oplagt valg.

Her får I alle de spændende oplevelser en safari kan byde på, kombineret med muligheden for en dukkert i poolen og spændende kulinariske oplevelser. Og så ér det bare særligt romantisk at nyde hinandens selskab om aftenen med savannens lyde som baggrundsmusik.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Danang Resort i Vietnam

Danang Resort i Vietnam

Det 5-stjernede Danang Resort er noget ganske særligt. Blandt andet på grund af den unikke beliggenhed lige ved havet og midt i det smukkeste, grønne naturreservat. Hvis I forbinder romantik med smuk natur i kombination med østens charme og det varme, fugtige klima er dette romantiske hotel bestemt er besøg værd.

Resortet rummer alt det, I har brug for på en romantisk ferie og omgivelserne er helt unikke. Derfor er hotellet også kåret til at være blandt de 100 bedste verden og kåret som det bedste resort i Asien.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

The Caves på Jamaica

The Caves på Jamaica

Alle værelser på hotellet The Caves er unikke og derfor er I garanteret en ferie, der ikke bliver som alle de andres. Samtidig er der rig mulighed for at foretage jer præcis det i vil, når I opholder jer på dette romantiske hotel. Dermed kan I forme jeres ferie, så den bliver nøjagtigt, som I vil have det.

Her er masser af aktivitetstilbud i form af for eksempel snorkling, ture i kajak og svømning – men I kan også slappe af i spa’en eller ved det flotte poolområde.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Halekulani på Hawaii

Halekulani på Hawaii

Hawaii er indbegrebet af romantiske hoteller og charmerende Halekulani skuffer ikke. Med de smukke vulkanøer som baggrund og den unikke hawaiianske stemning er romantikken garanteret – og hotellets luksuriøse omgivelser og indretning bakker op.

Alt fra maden og poolomgivelserne til mulighederne for afslapning og spændende aktiviteter giver jer en perfekt romantisk ferie og I kan roligt påbegynde drømmen om tosomhed på Hawaii.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Anastasis Apartments på Santorini

Anastasis Apartments på Santorini

De græske vulkanøer Santorini er kendt verden over for sine ikoniske hvide huse med blå tag, der er bygget ind i bjergsiderne på skråningerne ned mod havet. På samme måde er Anastasis Apartments placeret, så udsigten er helt unik. Ikke blot fra værelserne og restauranten, men også fra den luksuriøse infinitypool.

Alene det har skabt et af de mest romantiske hoteller i verden og hotellets indretning og service i særklasse hjælper blot yderligere til.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Little Palm Island i Florida

Little Palm Island i Florida

Man kan næsten høre det på navnet: Little Palm Island. Alene dét lyder som et lille paradis og det er det også. Derfor er dette resort også med på listen over de mest romantiske hoteller i verden. Ikke blot fordi placeringen på The Keys i Florida sikrer godt vejr og lækre omgivelser – men også fordi romantikken blomstrer med hotellets mulighed for at skabe en unik ferie tilpasset jer.

Her er spa og pool, masser af sightseeing, mulighed for en aktiv ferie og hvad I ellers nyder at være fælles om. Med andre ord: Et hotel med rig mulighed for tosomhed.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Det vigtigste for jeres romantiske hotelophold er jer

Par på romantisk hotel

Uanset hvilket af de mest romantiske hoteller på denne liste I vælger, er der ingenting, der har større betydning for en vellykket ferie end netop jer.

Det er tosomheden der skaber romantikken og i princippet kan I således få en romantisk ferie, uanset hvor I tager hen. Men:

Det hjælper på det, når omgivelserne er perfekte og her kan ovenstående liste hjælpe jer godt på vej mod en rejse til fjerne himmelstrøg.

Ps. Hvis I foretrækker at blive i Danmarks, så se disse fantastiske luksusophold

 

Skriv en kommentar