Den komplette guide til en romantisk weekend. Få den bedste kæreste weekend

Weekendens to fridage byder på en tiltrængt pause fra hverdagen, arbejdet og de faste rutiner. I weekenden har vi ro og tid til at skrue en smule op for romantikken, hvis vi har forsømt den i løbet af ugen, der er gået. Men hvorfor ikke gøre weekenden til noget helt specielt? Giv dig og din kæreste en romantisk weekend – den aller bedste weekend – fordi I fortjener det!

Skru op for romantikken, ned for stressen og nyd hinandens selskab.

Sådan skaber I den perfekte romantiske weekend. Få:

 • 13 konkrete ideer til hvad I kan lave på jeres romantiske weekend
 • 12 gode råd til, hvordan du gør jeres weekend til noget specielt

Læs også: Guide til oplevelser i København og Århus

Forkælelse og romantik hører sammen

Der findes mange måder at nyde en romantisk weekend sammen med sin kæreste! Jeg har selv svært ved at forstå, hvorfor det skal være dyrt at nyde noget kvalitets tid sammen med den man elsker. Derfor har jeg tager udgangspunkt i romantiske ideer, der ikke koster meget og som samtidigt er nemme at planlægge. På den måde skaber man de bedste oplevelser!

I kan enten planlægge jeres romantiske weekend sammen, eller du kan tage fusen på din kæreste og arrangere hele weekenden, som en fantastisk overraskelse! Uanset hvad du vælger, så gør det til en weekend i romantikkens og kærlighedens tegn!

Børn er fantastiske, men de er ikke særligt praktiske, når dig og din kæreste skal nyde jeres romantiske weekend. Så hvis I har børn, så spørg pænt deres bedsteforældre, om de ikke har lyst til et par hyggelige dage med deres børnebørn. Som tak for hjælpen kan I gøre dem en tjeneste en anden dag, eller forære dem en lille kurv med godter til deres børne-weekend.

Se også: Her er Danmarks bedste badehoteller

13 hyggelige ideer til jeres kæreste weekend

Gå jer en lang tur hånd i hånd

Der findes ikke noget dejligere end at mærke luften og vinden i håret, mens man går sammen med den man elsker. Gå jer en lang tur i skoven eller ved vandet, hvor I kan mærke livet. Snak om alle de ting I ikke når at tale om i hverdagen.

Lav mad sammen i køkkenet

Det er rigtig hyggeligt at give sig tid til at lave lækker mad sammen i køkkenet. Gør det til en lille udfordring ved at lave noget mad, som I ikke har lavet før. Det kan f.eks. være spansk tapas, som består af en masse små delikate retter, som gør det ekstra hyggeligt.

Nyd et varmt (kar)bad sammen

Par i spa sammen

Tænd bruseren og skru godt op for varmen. Begiv jer herefter ind under det dejlige varme vand, mens I skrubber hinanden ind i sæbe, så det skummer.

Inviter din kæreste på en lille dans

Min kæreste og jeg mødte hinanden på dansegulvet en sen nattetime for seks år siden. Og selvom jeg ikke er den store danser, så elsker jeg at tage en lille svingom hjemme i lejligheden med min kæreste. Måske skulle I også prøve det? Sæt romantisk musik på anlægget, tænd lidt hyggelige stearinlys og mærk hinandens bevægelser, mens I danser tæt i takt med hinanden. Luk alle tanker ude og vær i nuet.

Forkæl hinanden med massage

En stresset hverdag tærer på både krop og sjæl, men med en dejlig afslappende massage, forsvinder al ømhed og stress. Køb en lækker massageolie, der ikke blot gør det behageligt, men som også gør huden lækker og smidig. Massage er perfekt til en romantisk weekend. I slapper af, kommer tæt på hinanden og forkæler hinanden.

Vær længe oppe. Fordi I kan

Glem klokken og nyd hinandens selskab til langt ud på natten. Der er ingenting I skal nå, så snak og hyg jer til den lyse morgen. Nyd at I ikke skal tænke på børn, arbejde og pligter. Nyd at I kan sove længe dagen efter, fordi I har tiden og roen til det.

Bliv liggende i sengen

Hvorfor ikke blive liggende i sengen til langt ud på formiddagen? Der er jo ingenting I skal nå, andet end at slappe af og nyde hinandens selskab.

Lav  brunch på sengen

Romantisk kroophold i Jylland

Overrask din kæreste med morgenmad på sengen. Lav det hele klar på en bakke, så I kan nyde morgenmaden under dynen. Køb nogle flotte servietter, en lille blomst og tænd et par stearinlys. Morgenmad på sengen er den perfekte start på jeres romantiske weekend!

Genoplev jeres minder

Find de gamle støvede fotoalbums frem og genoplev alle jeres bedste minder og øjeblikke sammen. Tal om jeres mange oplevelser og vær taknemmelige for, at I har oplevet dem sammen. Hvem ved, måske får I en ide til, hvor jeres næste sommerferie skal gå hen?

Tag væk hjemmefra

Tur til Amsterdam med kæresten

Det kan være svært at slippe hverdagen, når man er derhjemme, så lav en udflugt, tag på et romantisk weekendophold eller kom væk hjemmefra på en anden måde. Måske har jeres vennepar et sommerhus I kan låne, eller måske er der en spændende udstilling i nabobyen. Engang i mellem er det dejligt at komme ud og få lidt luftforandring.

Vær kreative sammen

Når vi giver os selv lov til at slappe af, har hjernen de bedste betingelser for at være kreativ. Udnyt det og vær kreative sammen. Mal, tegn, klistre eller klip. Kun fantasien og jeres egen kreativitet sætter grænserne! Mon ikke jeres kreative indslag også kan medføre et fælles grin? Sådan er det i hvert fald hos os, når jeg fumler med blyanterne.

Spil et brætspil sammen

Nyd et sjovt eller udfordrende brætspil, mens I snakker og hygger jer. Men husk – det handler ikke om at vinde, men om at have det sjovt.

Forkæl din kæreste med et fodbad

Wellness behøver ikke koste en formue! Lav et lunt fodbad klar til din kæreste, så de kære små fødder kan blive forkælet lidt.

Du kan finde flere romantiske ideer, hvis du klikker dig rundt på hjemmesiden! Du kan også spare dine kliks rundt på hjemmesiden og i stedet købe e-bogen med de 100 hyggelige ideer til kærestepar. Med den i hånden har du ideer til de næste mange år!

12 gode råd til jeres romantiske weekend

Faser i et parforhold

Jeg håber du kunne bruge nogle af ideerne! Men faktisk er der endnu mere du kan gøre for at skabe den perfekte romantiske weekend. Det handler nemlig ikke kun om, hvad I skal lave sammen, men også i høj grad om, hvordan I kommer endnu tættere på hinanden. Derfor har jeg skrevet 12 gode råd til, hvordan du tager jeres weekend til det næste niveau ved at gøre den til noget helt specielt.

 1. Sæt jeres telefoner på lydløs, så I ikke bliver forstyrret
 2. Lad fjernsynet være slukket hele weekenden
 3. Vær tætte – kys, kram og hold om hinanden
 4. Luk alle bekymringer, stress og forpligtelser ude
 5. Nyd det. Vær i nuet, så I får det bedste ud af jeres romantiske weekend
 6. Gør jer pæne for hinanden om aftenen, som var det jeres første date
 7. Behold jeres nattøj på i løbet af dagen, hvis det gør jer mere afslappede
 8. Tag jer tid til at fortælle hinanden, hvor meget I betyder for hinanden
 9. Planlæg små overraskelser til din kæreste i løbet af weekenden
 10. Forær din kæreste en lille personlig gave
 11. Start planlægningen til weekenden i god tid, så det bliver en god oplevelse
 12. Lav øvelsen hvor I kigger hinanden dybt i øjnene

Der er ingen fast opskrift på, hvordan man skaber en romantisk weekend, men jeg håber at du er blevet inspireret til at holde en fantastiske weekend sammen med den du elsker! Det handler om at I skal være i nuet, nyde hvert sekund og være taknemmelige for, at I har hinanden.

Tænk hvis I ikke havde mødt hinanden? Så havde I ikke delt alle de skønne oplevelser og stunder sammen. I havde været et helt andet sted I jeres liv. Men heldigvis mødte I hinanden og nu skal jeres kærlighed til hinanden fejres med en weekend i romantikkens tegn.

Jeg ønsker dig og din kæreste en rigtig romantisk weekend!

Ps. Hvis I har mulighed for det, kan I jo passende forlænge weekenden med en enkelt dag.

Ps. Hvis du har flere ideer til hvordan man holder en romantisk weekend, så skriv en kommentar til indlægget, så andre romantiske sjæle kan få glæde af din ide!

2 kommentarer til “Den komplette guide til en romantisk weekend. Få den bedste kæreste weekend”

 1. Hjælp. Min kæreste kommer hjem fra to måneders rejse d 10 april. D 12 april vil jeg overraske hende med en romantisk kærestedag og. Bruge 1590-2000 på dette. Jeg bor i Kbh. Nogle gode forslag.
  På forhånd tak.

 2. Hej Nicklas. Det lyder da dejligt at din kæreste snart kommer hjem til dig! Hvis jeg var dig så ville jeg bestille en omgang dejligt afslappende parmassage til jer. Det kan din kæreste helt sikkert bruge, når hun har siddet i flyveren på vej hjem. Hvis vejret er godt, ville jeg herefter gå en hyggelig tur – måske langs Langelinje – og til sidst kan I gå ud og spise noget god mad sammen. I har helt sikkert en masse ting at snakke om og det har i rig mulighed for med sådan en dag. Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar