Romantisk nytårsaften for 2? Her er planen…

Nytårsaften nærmer sig… Du og din partner vil helst være alene denne særlige aften, men hvad skal I foretage jer? Her kommer planen… Først og fremmest må I – og jeres pengepung – afgøre, hvad der er råd til. Vi anbefaler at være ude i god tid, for nytårsaften er en af årets store gå-ud-aftener:

  • I kan bestille bord på en restaurant (se vores guide til de mest romantiske restauranter i København), der tilbyder hele nytårspakken inklusive velkomstdrink, en lækker menu med vine, champagne & kransekage kl. 24 samt cocktails og dans til den lyse morgen. Hvis restauranten ligger i forbindelse med et hotel, kan I sandsynligvis få rabat på et værelse.
  • I kan tage på et romantisk kro-, hotel- eller spa-ophold i Danmark eller udlandet. Mange vælger at tage til London, Paris, Barcelona eller Hamburg. Sydsverige har også mange dejlige badehoteller og spa-steder, hvor det er hyggeligt at fejre nytår.
  • I kan holde nytårsaften hjemme med en festlig menu, som I enten selv laver eller bestiller ude i byen. Fx: Rejecocktail m/ mango – Oksemedaljon m/ svampesauce – Pana cotta m/ håndbærcoulis. Husk fin dug, servietter, blomster – og husk, at det er ok at drikke bobler.

5 ideer til at gøre nytårsaften ekstra festlig og romantisk

Fest og farver

  1. Invitation. Start med at sende din kæreste en sød og kærlig invitation til dagen. Invitationen kan være på et lille kort, men det er også ok med en sms eller en håndskrevet seddel.
  2. Pænt tøj. Selv om I kun er 2, så er nytårsaften en god anledning til at klæde jer festligt på. Gerne kjole til hende og smoking til ham. Senere er det også meget frækkere at klæde sig af sammen.
  3. Et sjovt spil. Hvis I ikke sidder på en restaurant hele aftenen – og ikke gide se 90-års fødselsdagen for 117. gang – så prøv noget helt andet. Det danske spil ”Erotic 4 Real” er både sjovt og frækt og har en masse spændende spørgsmål og opgaver, som nok skal sætte fut i jer.
  4. Et ordentligt knald. Måske er I ikke typerne, der normalt fyrer raketter og kanonslag af. Men lige denne aften skulle I prøve at købe en enkelt, flot raket, der kan lyse hele nabolaget af. Det er virkelig festligt at fyre sådan én af sammen.
  5. Champagne på sengekanten. Måske har I drukket bobler kl. 24, men sørg også for at have en flaske på køl, til I går i seng. Sengen er naturligvis redt med husets pæneste sengetøj, tænd et par stearinlys– og plop, dér ryger proppen af flasken med bobler. Hyg jer!

Romantisk morgenmad i sengen

Hvis I vågner op i jeres egen seng, så kan det varmt anbefales at sørge for, at der både er hovedpinepiller og cola på lager. Og hvorfor ikke starte det nye år med en lækker brunch i sengen, lige som hvis I var hotel? Yoghurt med bær og müsli, røræg og bacon, ost, pølse og marmelade, lune boller og måske en kanelsnegl plus en ordentlig kande skoldhed te eller kaffe.

Slankekuren starter først den 2. januar…

Se også vores liste med de bedste ophold nytårsaften

Godt (og romantisk) nytår!

Skriv en kommentar