Gratis oplevelser i København for kærestepar

København er en dejlig storby – både set ud fra et generelt synspunkt, men også for kærestepar, der gerne vil tilbringe en eller flere gode dage sammen. Der er mange forskellige muligheder, for at nyde en dag eller en weekend i København, hvilket helt sikkert vil styrke forholdet og jeres kærlighed til hinanden. Her i indlægget kommer vi med en række  gratis oplevelser som forhåbentligt vil være interessante for dig og din partner. Held og lykke med planlægningen!

Der findes naturligvis de traditionelle oplevelser, hvilket blandt andet tæller Tivoli og København Zoo, men der findes også en lang række oplevelser i København, der ikke nævnes i alle guides om København. Nogle af dem koster penge, men mange kan også nydes kvit og frit. Et eksempel er de gratis byture med guide.

Du kan med fordel kigge igennem udvalget på OplevesesGaver.dk, hvor der er rigtig, rigtig mange spændende oplevelser i København, der kan være relevante for kærestepar, der skal tilbringe én eller flere dage i Danmarks hovedstad. Hvis både du og kæresten elsker aktivitet, så kan i eventuelt prøve de omtalte Funballz, der giver dig og kæresten mulighed for at gå på vandet.

Plastikbolden er gennemsigtige, så I kan hele tiden kigge på hinanden, grine og nyde hinandens grin.

Her er 4 gratis OG gode oplevelser i København:

  1. Tag den lange tur op i Vor Frelsers Kirke og nyd den formidable udsigt over København
  2. Botanisk Have er også et godt og gratis besøg værd på en flot solskinsdag
  3. Christiania er et oplagt sted at gå en tur hånd i hånd
  4. Landbohojskolens Have er hyggelig og intim

Se flere gode ideer her

Der er også mange muligheder, for at opleve nogle af landets bedste kulinariske oplevelser, hvilket ville være en skam, at gå glip af. Dette er ikke ensbetydende med, at I skal spise på Noma, da der er mange andre spændende romantiske restauranter og caféer, der tilbyder god mad og hyggelig stemning til en ganske overkommelig sum. Eksempelvis kan I besøge Café Glyptoteket eller Restaurant Brdr. Price, der begge ejes / har været ejet af kokke, der er kendt fra TV’et – i første tilfælde Mette Blomsterberg og i det andet tilfælde er det – som navnet antyder – Brdr. Price.

Et andet godt bud er et besøg på et af de mange lækre gadekøkkener.

Se også den her artikel med 10 gode betalte oplevelser i København – de er alle pengene værd.

Skriv en kommentar