Et spa- og kurophold i Danmark er ren velvære for krop og sjæl

Rundt omkring i Danmark findes der en stribe dejlige hoteller, som tilbyder deres gæster et spa- og kurophold. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så skynd dig at slå sparegrisen itu og bestil 1-2 overnatninger med det samme. Du vil med garanti føle dig som et nyt og bedre menneske bagefter, både indeni og udenpå. Vi har fundet frem til 9 skønne hoteller med mulighed for spa- og kurophold. Bemærk, at på nogle af hotellerne er kuropholdet inkluderet i prisen, på andre skal du bestille det ved siden af.

Hvad er et spa- og kurophold?

Et spa- og kurophold omfatter som regel adgang til en række wellness-faciliteter som opvarmet pool, boblebad, koldtvandsbassin mv. Desuden sauna, dampbad og lignende. Nogle hoteller har faciliteter både indenfor og udenfor, så folk, der holder af at bade i havet hele året, kan få den lyst tilfredsstillet. Ud over velværefaciliteter inkluderes ofte fitness- og yogaudstyr, både til individuelt brug og som hold. De fleste hoteller tilbyder tilkøb af behandlinger som fx massage.

Et spa- og kurhold handler derfor om at indlogere sig på behageligt værelse og derefter gå ned i spa-afdelingen, hvor du får udleveret tykt, vamset håndklæde – og så er det ellers bare om at nyde livet og være god ved dig selv de næste timer. Bagefter klæder du om på værelset, og så går turen til hotellets restaurant, der byder på ren velvære for smagsløgene. Næste morgen slutter du af med dejlig morgenmad (brunch), før turen går hjemad igen. Enjoy!

Find et kurophold:

Kurophold i Danmark Placeholder
Kurophold i Danmark

 

Find flere dejlige wellness og spahoteller:

Skal det i stedet være med spa på værelset så se her.

 

Ruths Hotel i Skagen er en institutionRuths Hotel (Nordjylland)

Ruths Hotel er et af landets mest legendariske 5-stjernes badehoteller, hjemsted for velhavere og livsnydere, der elsker hotellets eksklusive beliggenhed i Gl. Skagens klitter. ”Wellness Oplevelsen” på Ruths Hotel omfatter: Adgang til Ruths Wellness kl. 7-22 hver dag, badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem, 2-retters menu i Ruths Brasseri, 30 minutters behandling i Ruths Wellness (en skøn body scrub, der fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, så huden føles silkeblød og velplejet), overnatning i dejligt dobbeltværelse og stor morgenbuffet inkl. æggeretter frisktilberedt fra kokken.

Prisen er i skrivende stund fra 1.370 kr. pr. person.

Læs mere her

 

Comwell Kellers Park spa opholdComwell Kellers Park (Sydøstjylland)

Comwells Kellers Park ligger med en pragtfuld udsigt over Vejle Fjord. Hotellet har netop åbnet et helt nyt spaområde med Shower Walk, forskellige terapiformer, herbal sauna, dampbad med forskellige behandlinger, fodspa og landets første indendørs sandstrand med lysterapi. I hotellets Spa Relax-område kan du nyde ildsted, saltlounge og udendørs loungebad. ”Spaophold med middag af sæsonens råvarer” omfatter: Fri adgang til AquaSpa, lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler, velkomstdrink, 3-retters middag eller buffet sammensat af hotellets køkkenchef, overnatning og stor morgenbuffet med specialiteter.

Prisen er i skrivende stund fra 849 kr. pr. person.

Læs mere her

 

Kurhotel SkodsborgKurhotel Skodsborg (Nordsjælland)

Kurhotel Skodsborg er et af landets mest luksuriøse spahoteller med en prisvindende spaafdeling, der indbyder til afslapning og velvære i naturskønne omgivelser. Hotellet har en skøn udsigt over Øresund og adgang til eget strandområde for helårsbadere. Restauranten lægger vægt på brug af sunde og friske råvarer. Et spaophold på Kurhotel Skodsborg omfatter: 1 overnatning i standardværelse med dobbeltseng, 3-retters middag i The Brasserie, morgenbord med udsigt over Øresund, fri adgang til hotellets prisbelønnede Spa- & Fitnesscenter, badekåbe & slippers, pudemenu samt allergivenlige dyner & puder.

Prisen er i skrivende stund fra 2.600 kr. for 2 personer.

Læs mere her

 

Manon Les Suites Guldsmeden er en sand favoritManon Les Suites Guldsmeden (København)

Manon les Suites er et nyt 5-stjernet hotel i den prisvindende Hotel Guldsmeden-kæde. Manon Les Suites er beliggende i den tidligere HK-bygning, som i sin tid var et af Københavns kendte vartegn. Manon les Suites råder over 87 værelser og hotellejligheder og er indrettet med kraftig inspiration fra ejernes resort på Bali. Gæsterne nyder godt af et centralt, eventyrligt pool-område med palmer og grønne planter, lækre loungesenge og en funky poolbar. Hotellets restaurant lægger vægt på brug af økologiske råvarer.

I skrivende stund har de ikke annonceret et spaophold, men overnatning i en Petit Suite koster 1.995 kr.

Læs mere her

 

Kurophold på Nimb Hotel i KøbenhavnNimb Hotel (Tivoli, København)

Nimb Hotel ligger i selveste Tivoli og er et rigtigt eventyrhotel, hvor 37 af hotellets værelser har udsigt over den charmerende gamle have. Vi taler om überluksus her, så i hotellets spatilbud er der ikke inkluderet overnatning. ”Parmassage & romantisk middag” er en særlig wellness-oplevelse for par. Tilbuddet omfatter et glas champagne og en omgang afslappende par-massage i Nimb Wellness’ luksuriøse omgivelser. Bagefter er der reserveret bord på Nimbs mest romantiske restaurant ”Gemyse”, der ligger som en lille grøn oase midt i Tivolis magiske have, og hvor de heldige skal nyde restaurantens tastingmenu ”Haven Rundt” med 7 serveringer.

Prisen for ”Parmassage & romantisk middag” er i skrivende stund 3.600 kr. for 2 personer.

Læs mere her

 

Wellness og velvære på Hotel Marienlyst i HelsingørMarienlyst Strandhotel (Nordsjælland)

Marienlyst Strandhotel er Danmarks største 4-stjernede strandhotel, der siden 1861 har indbudt både de kongelige og helt almindelige mennesker indenfor i sine stilfulde omgivelser. Hotellet er fodboldlandsholdets foretrukne hotel, når de er samlet i Danmark, måske på grund af de overdådige spafaciliteter med mere end 20 forskellige oplevelser. Et spaophold her omfatter: Overnatning i dobbeltværelse med havudsigt, 3-retters menu i Salon Marienlyst, entré til Strandspa med indendørs og udendørs faciliteter, lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde, stor morgenbuffet og fri entré til Casino Marienlyst.

Prisen er i skrivende stund fra 2.645 kr. for 2 personer.

Læs mere her

 

Hotel HesseletHotel Hesselet (Fyn)

Hotel Hesselet er muligvis Danmarks mest centrale hotel, beliggende i Nyborg ved Storebæltsbroen, tæt ved en bøgeskov og med udsigt direkte ud over Storebælts brusende vande. I hotellets stilfulde wellness-område handler alting om luksus og forkælelse, mens Hesselets restaurant Tranquebar gør en dyd ud af at tilberede maden af lokale råvarer med allerstørste fagkundskab. Hotel Hesselet har et særligt romantisk spaophold for forelskede par – ”Kærlighed på spa” – der omfatter: Eftermiddagskaffe og kage, par-massage, 3-retter gourmetmiddag, overnatning i dobbeltværelse og en stor morgenbuffet indtil kl. 10.

Prisen er i skrivende stund fra 1.980 kr. pr. person.

Læs mere her

 

Wellness ophold på Hotel Thinggaard (Nordvestjylland)Hotel Thinggaard (Nordjylland)

Hotel Thinggaard ligger i Thy og er nærmeste nabo til den vilde natur i den 24.370 ha store Nationalpark Thy, der indbyder til herlige vandreture. Som den største selvfølgelig henter hotellets køkkenchef sine råvarer i Limfjordslandet, hvor der er særlig fokus på bæredygtig kvalitet. Et 2-personers spaophold på Hotel Thinggaard omfatter: Overnatning i dobbeltværelse, morgenbuffet, 3-retters middag i restauranten, entré til Sydthy Kurbad med fri adgang til isvand, frugt, badesko og håndklæde. Bemærk, at Hotel Thinggaard fra oktober til marts holder lukket om søndagen.

Prisen er i skrivende stund 1.896 kr. for 2 personer.

Læs mere her

 

Spa på Comwell BorupgaardComwell Borupgaard (Nordsjælland)

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet opleves som en stilfuld blanding af herregårdsomgivelser og moderne arkitektur. Comwell Borupgaard byder sine gæster på udsøgte spafaciliteter, heriblandt Danmarks første bretchelbath, der virker beroligende og mentalt stimulerende, samt spapark med natursauna og AquaSpa med saltsauna. ”Spaophold med middag af sæsonens råvarer” omfatter: Fri adgang til AquaSpa, lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler, velkomstdrink, 3-retters middag eller buffet sammensat af hotellets køkkenchef, overnatning og stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Prisen er i skrivende stund fra 849 kr. pr. person.

Læs mere her

 

Hvem vil du invitere med på spaophold?

Par der er på kurophold

Kender du nogen, som har lige så meget brug for et dejligt spaophold som dig selv? En lækker kæreste eller en sød ægtefælle…? Det skal i hvert fald være én, du kan holde ud at se i badetøj midt på eftermiddagen 😊

Tænk lidt over det. Og tænk over, hvor i landet I helst vil hen? Et af vores 9 skønne spahoteller ligger sandsynligvis inden for 1-2 timers køreafstand…

Nyd livet, den afslappende luksus – og hinanden.

Ps. Hvis du ikke fandt det du søgte, så se også listen med de bedste badehoteller i Danmark.

Skriv en kommentar