7 populære kæresteophold i Danmark (+3 romantiske byer)

Har I brug for at puste lidt til gnisten, eller trænger I bare til at slappe af og nyde hinandens selskab? Der findes mange skønne hoteller rundt omkring i landet, der kan skabe de perfekte rammer for et skønt kæresteophold.

På et kæresteophold kan I lade hverdagen og alle dens pligter blive derhjemme – og i stedet kan I fokusere på hinanden, afslapning og bruge kvalitetstid sammen, som kan være svær at finde i hverdagen.

Er I på udkig efter inspiration til et kæresteophold i Jylland, eller måske et andet sted i Danmark? Så hæng på her, hvor vi guider dig til 7 populære kæresteophold i Danmark + 3 byer, der kan danne de perfekte rammer for en romantisk getaway.

På listen finder I alt fra kæresteophold spa og kæresteophold wellness til mere aktive kæresteophold, så der er noget for enhver.

 

Kragerup Gods er noget udover det sædvanlige1. Kæresteophold på hotel: Kragerup Gods

På Kragerup Gods i Vestsjælland er der rig mulighed for, at der opstår romantik i luften – her er der nemlig smukt indrettede værelser, gourmet på menuen og masser af mulighed for, at I kan slappe af og bare nyde hinanden.

Kragerup Gods tilbyder flere forskellige typer af ophold, og uanset om I er til en forlænget weekend eller en enkelt overnatning, er der mulighed for det i de smukke rammer på godset.

Læs mere og se flere billeder

 

Wellness ophold på Hotel Thinggaard (Nordvestjylland)2. Kæresteophold i Jylland: Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Thy får I de perfekte rammer for en romantisk getaway, hvor I kan nyde gourmet, smukke værelser og skøn, omkringliggende natur.

Slap af og nyd hinanden på de velindrettede værelser, hop en tur i spaen eller tag på opdagelse i Thys vilde, vidunderlige natur, mens I sætter hverdagen på pause, lader roen sænke sig – og kommer lidt tættere på hinanden.

Læs mere og se flere billeder

 

Wellness og velvære på Hotel Marienlyst i Helsingør3. Kæresteophold på Hotel: Marienlyst Pleasure

Kom tæt på rå, smuk natur, afslapning og hinanden på et ophold på Marienlyst Pleasure. Her kan I hygge på værelset i morgenkåber med roomservice, gå en skøn tur i omgivelser langs det ikoniske strandhotel, spise lækker gourmet eller nyde hinanden og slappe af i spaen.

På Marienlyst badehotel på Sjælland ved Helsingør får I rig mulighed for at finde ind til hinanden og nyde den fantastiske tosomhed, mens I med ro i maven og sænkede skuldre kan lade hverdagens stress og jag blive derhjemme.

Læs mere og se flere billeder

 

Kurhotel Skodsborg er en perle lidt nord for København4. Kom ned i gear på Kurhotel Skodsborg

Trænger I til at sætte hverdagen på pause og lave plads til afslapning i romantiske omgivelser? På Kurhotel Skodsborg kan I 20 minutter uden for København sige goddag til forkælelse og luksus – og farvel til alle hverdagens trivialiteter.

Skodsborg ligger i smukke omgivelser, og I kan forkæle jer selv med gastronomiske oplevelser, smuk natur, spændende aktiviteter, kultur og afslapning – på Skodsborg er der med andre ord noget for alle sanser.

Læs mere og se flere billeder

 

Comwell Kellers Park spa ophold5. Kæresteophold i historiske omgivelser: Comwell – Hotel Kellers Park

Giv kærligheden plads til at blomstre i historiske omgivelser på Comwell Kellers Park, hvor I får rig mulighed for at forkæle både jer selv og hinanden. Hotellet er kendt for sine hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet, og i smørhullet mellem grøn natur og blå fjord kan I passe på kærligheden og hinanden, mens der bliver taget sig godt af jer.

Comwell Kellers Park er oplagt til kærestetur i Jylland, hvor der ikke skal mangle noget – og hvor luksuriøs forkælelse skal være i centrum.

Læs mere og se flere billeder

 

Broholm Slot har smukke værelser på hotellet6. Romantik i højsædet: Broholm Slot

Sætter I pris på smukke, historiske ting? Så vil I uden tvivl elske at pakke kufferterne, tage hinanden i armene og sætte kurs mod Broholm Slot. Her er indretningen historisk, og I vil føle jer som konger og baroner, når I vågner veludhvilede på et af deres smukke og dekorative værelser.

I kan nyde tosomheden fra jeres smukke værelser, tage på en hyggelig gåtur i de grønne områder eller tage fiskestængerne med og bruge et par timer på at fiske i søen eller voldgraven.

Læs mere og se flere billeder

 

Manon Les Suites Guldsmeden er en sand favorit7. Guldsmeden Hotels – Manon les Suites

Er I på udkig efter et kæresteophold i Danmark, hvor I kan gå på opdagelse i vores egen hovedstad og samtidig opleve et af de mest moderne hoteller? Så er Guldsmeden Hotels Manon les Suites et oplagt valg for jer. Hotellet byder på luksus og forkælelse – og så ligger det femstjernede hotel klos op ad nogle af Københavns største seværdigheder og områder.

Manon les Suites byder på bohemian luxury, og det smukt indrettede hotel danner de perfekte rammer for et moderne kæresteophold.

Læs mere og se flere billeder

 

3 hyggelige (og romantiske!) byer, hvor I kan tage på eventyr

Vil I hellere tage på ture ud i landet end at bruge en hel dag i sengen på et lækkert hotel? Hvis I elsker at gå på opdagelse og se seværdigheder i hinandens selskab, kan I måske hurtigt komme til at kede jer, hvis I skal bruge en hel dag i spaen.

Derfor har vi herunder udvalgt 3 hyggelige byer til jeres kæresteophold – få inspiration til dagsture, seværdigheder og ting, I kan lave i de forskellige byer.

Skagen – Fra natur og museer til gourmet og bunkerjagt

Strand ved Skagen

Skagen er kendt for sit helt særlige lys, der har lokket malere og kunstnere til i mange år. Men det særlige lys er langt fra det eneste, Skagen har at byde på. Faktisk er der mange spændende tilbud og muligheder, når det kommer til at få en på opleveren i Skagen.

  • Er I historieinteresserede, byder Skagen på mange spændende museer – og I kan fx også tage på bunkerjagt og gå i historiens fodspor langs vandet.
  • Er I til det mere aktive, kan I tage afsted på jernhesten og opleve nogle af de helt unikke landskaber ved Skagen.
  • I kan også tage på en spændende byvandring og opleve Skagens unikke kultur – og slutte af med en bid mad på en af de mange restauranter.

Se også vores guide til et ophold i Skagen

Svaneke – Gå på opdagelse i Danmarks østligste købstad

Svaneke by er hyggelig

Bornholm har mere end bare smuk natur at byde på – Bornholm har også Svaneke, der i den grad er turen til solskinsøen værd. Svaneke blev i 2013 kåret til Danmarks smukkeste købstad, og hvis I elsker kultur, smukke bygninger og byvandring generelt, vil I elske at gå på opdagelse i smukke Svaneke og omegn.

  • Se Svaneke og omegn fra hesteryg og prøv en guidet ridetur i Bornholms vidunderlige natur.
  • Slå et smut forbi Svanekegården, der er Østbornholms kulturcenter, mærk historiens vingesus og bliv klogere på dansk og bornholmsk kultur.
  • Tag turen op ad de mange trapper i Svaneke Vandtårn, der er designet af Jørgen Utzon i 1952.

Find hyggelige hoteller i Svaneke

Faaborg – Porten til Det Sydfynske Øhav

Romantik i Faaborg by

Faaborg kaldes for Porten til Det Sydfynske Øhav – og med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven, er der garanti for en oplevelsesrig kærestetur i Danmark.

Faaborg er ikke bare en af Danmarks smukkeste købstæder. Det er også en af Danmarks ældste. Byen er fuld af historie, og det vil I hurtigt opleve, når I går gennem byens brostensbelagte smalle gader, hvor I kan opleve stokroser en masse, velbevarede købmandsgårde samt byens helt store vartegn: Klokketårnet.

  • Oplev solnedgangen fra havet fra maj til september.
  • Gå på opdagelse i områdets kunst og kultur på Faaborg Museum.
  • Mærk kulturhistorien helt under huden – slå et smut forbi Klokketårnet og Den Gamle Gaard.

Find hyggelige hoteller i Faaborg

Find tid til hinanden – oplev romantik på en kærestetur i Danmark

Der går hurtigt hverdag i den, og mellem travle dage på job, madpakker og dosmersedler, kan det være svært at finde tid til romantikken. Heldigvis behøver I sjældent at hive mere end en weekend ud af kalenderen for at genfinde gnisten i jeres parforhold.

… Og så er det jo helt perfekt, at Danmark har så mange smukke seværdigheder, hoteller og slotte, hvor I kan bruge kvalitetstid sammen.

Læs også: Danmarks bedste SPA og wellness ophold

Par på kæresteophold

Skriv en kommentar