Hvad kan man lave med sin kæreste?

Selv i det bedste selskab kan man have brug for nye idéer til, hvad tiden kan bruges på. Det gælder også i et parforhold, hvor hverdagen med tiden nemt kan tage over og hvor weekenderne for manges vedkommende derfor bliver brugt på Netflix eller lørdagsfilm.

Vi giver jer derfor svaret på spørgsmålet: Hvad kan man lave med sin kæreste?

Det gør vi ved at præsentere jer for 80 forslag til, hvad man kan lave med sin kæreste når man keder sig eller når man har brug for ideer til date med kæresten.

De mange forslag til kæreste aktiviteter er inddelt efter de fire årstider, så I kan planlægge jeres kæreste hygge efter, hvornår på året, I har brug for inspiration til sjove aktiviteter for par.

Indhold på siden

Ting at lave med kæresten om foråret

Kæreste aktivitet forår

Storslået storbyferie

Enten i Danmark, hvor både København, Aarhus og Odense byder på spændende oplevelser – eller i Berlin, Paris eller Rom, alt efter jeres budget og hvilke byer I måske har besøgt før.

I skoven hånd i hånd

Store dele af Danmark er dækket af skov og der er masser af muligheder for at nyde de nyudsprungne lysegrønne blade og spirende skovanemoner, foråret byder på. Pak eventuelt en snackkurv med tapas til at tage med.

Tag en tur på tandemcykel

I mange ferieområder kan I leje en tandemcykel, I kan bruge til en dagsudflugt ud i naturen. For eksempel i Dyrehaven nord for København eller i klitområderne ved Vestkysten.

Gør et godt loppefund

At tage på loppemarked enten indendørs eller udendørs er en anden ting at lave med kæresten. Her kan I gå på opdagelse blandt fine ting til hjemmet, opleve nostalgi fra barndommen med gammelt legetøj eller gøre et godt kup på tøj, sko og tasker.

Lav en fotobog

Har I været sammen i længere tid, har I sikkert mange gode oplevelser bag jer. En af de hyggelige ting at lave med kæresten er at bruge en aften eller eftermiddag på at samle billederne herfra og omdanne dem til en fotobog, I kan kigge i fremover.

Lav en fotobog her

Tag på camping

Prisen på at campere er lav, men oplevelsen kan sagtens være stor. I kan eventuelt låne telt og øvrigt campingudstyr af familie eller venner, hvis I ikke vil ud at investere i tingene selv – eller blot leje en hytte på den campingplads, I gerne vil besøge.

Hjemmelavet brunch i sengen

En lækker brunch har et strejf af luksus og kan sagtens laves derhjemme og serveres i sengen. Meget kan desuden gøres klar aftenen inden og dermed nemt anrettes, når I vågner lørdag eller søndag morgen.

Tag på skattejagt

Som børn elskede I sikkert en god skattejagt og med geocaching får I samme koncept. Geocaching foregår ved hjælp af jeres smartphone og en gratis app, der viser jer vej til de såkaldte caches, I kan finde i lokalområdet.

Find hjertesten på stranden

Naturen er finurlig og strandsten kan have mange former – og hvad er mere romantisk end at finde sten formet som hjerter? I kan også gå på jagt efter rav eller forstenede fossiler. Lån eventuelt en bog på biblioteket inden, så I ved, hvordan I spotter dem.

Hygge omkring bålet

Et bål er hyggeligt, især hvis det er køligt eller mørket falder på. Har I ikke selv en bålplads, kan I købe et bålfad, så I kan tænde op på en sikker måde på terrassen eller græsplænen.

Tag på roadtrip

Besøg Danmarks forskellige seværdigheder på en roadtrip, hvor I både for fornøjelsen af at opleve en masse smukke steder og hinandens selskab på selve køreturen. Undersøg gerne hvilke spændende steder I har i lokalområdet.

Planlæg en nøgenaften

Sød musik opstår nemmere, når I er nøgne og den nærhed der er i at sidde sammen hud mod hud styrker jeres tilknytning. Afsæt derfor gerne tid til en aften eller dag, hvor I går rundt som Adam og Eva – og se, hvad der sker.

Hvor bringer vejen jer hen?

Har I en bil, er en køretur en oplagt ting at lave med kæresten. Kør ud i det blå med en madkurv eller gør holdt undervejs på spændende lokale spisesteder, mens I udforsker områdets seværdigheder.

Tag i botanisk have

På en slentretur blandt smukke planter og blomster er der masser af mulighed for gode snakke, mens I nyder synet og duften af forår. Slut eventuelt af med en lækker kage og en god kop kaffe på en café.

Genoplev gode barndomsminder

Besøg hinandens barndomsbyer eller andre steder med betydning for jeres barndom og lær hinanden bedre at kende. I har begge med garanti en masse gode historier fra barndommen, I kan fortælle hinanden.

Gå på opdagelse i køkkenet

Find spændende opskrifter online, tag på indkøb i specialbutikker og lav mad sammen derhjemme. På den måde får I ny inspiration til aftensmaden og får oplevet nye verdenskøkkener, som indisk, mexicansk og arabisk.

Slå telt op i haven

Når I camperer i haven, er I tæt på jeres eget bad og køkken, men kan alligevel nyde nattens stjernehimmel og vågne til fuglefløjt, når solen står op.

Vær turist i jeres egen by

Mange får aldrig rigtig set nærmere på den by, de bor i, fordi udflugterne altid går til andre dele af landet. Det er en skam. Tag i stedet et kig på turistattraktionerne og seværdighederne i jeres eget område.

Hvem fanger den første fisk?

Tag på fisketur sammen og konkurrer om, hvem der fanger den første eller største fisk. Ved mange større fiskesøer kan I desuden leje fiskestænger, så I kan komme afsted, selvom I aldrig har prøvet det før.

Tag på madmarked

Mange større byer har madmarkeder eller bazarer, som indbyder til, at I kan gå på opdagelse blandt andre madvarer, snacks og drikkevarer end I er vant til. Det er en oplevelse i sig selv og lækkerierne kan I efterfølgende nyde derhjemme i hinandens selskab.

Ting at lave med kæresten om sommeren

Ting at lave med kæresten om sommer

En aften i drive in bio

Det er noget ganske særligt at sidde i sin egen bil og se en god film. I kommer en smule ud, men er alligevel i private omgivelser under jeres kæreste hygge.

Et minde for livet med ballonflyvning

Nogle ting skal man unde sig selv bare én gang i livet – og ballonflyvning er en af disse. Her er tale om en af de meget unikke kæreste oplevelser, som I aldrig kommer til at glemme.

Læs vores guide til ballonflyvning

Sov under stjernerne

En stjerneklar nat er noget af det mest romantiske og at sove sammen under åben himmel er også en af de hyggelige ting at lave med kæresten. Mange steder kan I booke en shelter gratis, men I kan også sove under åben himmel hjemme i haven.

Tag på is-crawl

Se hvor mange is, I kan spise på en dag på en is-crawl. Det er ligesom en pub-crawl, bare med iskiosker. Har I en sød tand, er det en af de sjove aktiviteter for par, I kan bruge noget af sommeren på.

Tag en aftendukkert

Når badevandet når sommerlige temperaturer er det skønt med en dukkert, særligt i aftentimerne, hvor vandet ofte føles endnu lunere. En ekstra fordel ved at bade om aftenen er, at der ikke er så mange mennesker – og så kan I med fordel smide tøjet og bade nøgne.

Nyd den smukke jordbærmåne

Det lyder som noget, der kan spises, men det er faktisk et himmelfænomen. Når det er fuldmåne omkring sommersolhverv den 21. juni, lyser månen nemlig op i en speciel orangerød farve og er dermed et særligt smukt syn.

Lav Danmarks bedste isdessert

Skal I have kæreste hygge derhjemme kan I lave en konkurrence om, hvem der kan lave den bedste, flotteste eller mest velsmagende isdessert. I kan eventuelt sende billeder af jeres isdessert til afstemning blandt vennerne på Facebook eller Instagram.

Grillhygge på stranden

Find en engangsgrill eller en transportabel grill og tag på stranden med en kurv fyldt med lækkerier, I kan grille. Husk også den kølige rosévin eller hvad I ellers kan lide at drikke. Så kan I nyde atmosfæren, sommeren og hinanden med bølgebrus i baggrunden.

Picnic til havs

Hos Goboat kan I leje en båd, som I kan sejle på kanalerne eller i havnen med og dermed holde picnic på vandet. Det er en af de mere sjove ting at lave med kæresten, fordi det både er hyggeligt og udfordrende at sejle – og fordi I laver noget andet, end de traditionelle kæresteaktiviteter.

Læs mere om Goboat

Sove i telt i regnvejr

En af de hyggeligste lyde i verden er at ligge i et telt og høre regnen dryppe på den udspændte teltdug. Det bliver i øvrigt kun endnu hyggelige af, at du deler det med kæresten.

Tag til koncert i det fri

Sommeren er højsæson for udendørs koncerter af både den store og den mere intime slags. Undersøg om jeres idoler spiller i nærheden eller der er mindre up-coming bands, der giver den gas og dermed kan skabe soundtracket til jeres kæreste hygge.

Kajak, kano eller SUP?

Har I ikke allerede prøvet vandsport, er det helt sikkert forsøget værd, når I leder efter svar på, hvad man kan lave med sin kæreste. Tag en kanotur på den lokale å, sejl i kajak ved kysten eller prøv det populære Stand Up Paddle. Det er en af de mere sjove aktiviteter for par.

Se solnedgangen

En af de mest romantiske ting at lave med kæresten er at se en solnedgang sammen. Bor I ved en vestvendt kyst, får I den smukkeste oplevelse ved at tage til havet og se solen forsvinde ned bag horisonten. Gør I ikke det, så find et sted med godt udsyn og uden høje bakker, træer eller bygninger.

Hvem er bedst?

Har I begge et veludviklet konkurrence-gen, kan I bruge dagen på at konkurrere mod hinanden i alt fra minigolf til spisning af flødeboller på tid. I kan eventuelt lave en 10-kamp med flere forskellige discipliner og lade den samlede vinder beslutte, hvilken restaurant aftensmaden skal indtages på.

Oplev de skærpede sanser om natten

Når mørket falder på, bliver hørelsen bedre – og det samme gør nattesynet. Udnyt dette og gå en tur i skoven eller ved kysten uden lommelygte og oplev naturen på en helt anden måde, end I er vant til.

Se solen stå op

Der er en helt særlig atmosfære og stemning i de tidlige morgentimer, hvor verden stadig sover og naturen er ved at vågne. Sæt vækkeuret, pak en kaffekurv og tag ud og nyd solen stå op. Gerne ved en østvendt kyst, så I kan se solen spejle sig i vandoverfladen.

Tag i byen sammen

At gå i byen sammen og nyde drinks, danse eller synge karaoke er ikke forbeholdt vennerne og veninderne. Det er også en af de sjove ting at lave med kæresten – og så er I sikre på at få en god scoring med hjem fra byen.

Find legebarnet frem

Tag i Tivoli, BonBonLand, Legoland eller en helt fjerde forlystelsespark. Det er nemlig ikke blot forbeholdt børnefamilier, men også en af de gode ideer til en date med kæresten. I kan også tage i zoo eller på Den Blå Planet.

Stå på rulleskøjter

Måske stod I en masse på rulleskøjter som børn, men har ikke prøvet det siden? Så er det på tide at snøre dem igen. At stå på rulleskøjter er næsten som at cykle: Man glemmer det aldrig. Nogle steder kan I endda leje et par rulleskøjter, hvis I ikke selv ejer nogle.

Overnat i bilen

Tag bilen og kør til kysten, ud i skoven eller på heden og tag en overnatning i selve bilen. Det er meget intimt og hyggeligt og friheden i at kunne parkere præcis hvor I vil, gør denne kæreste aktivitet meget fleksibel. Har I en stationcar, kan I endda ligge ekstra godt: Læg de bagerste sæder ned og dæk dem med foldemadrasser. Så har I masser af plads.

Ting at lave med kæresten om efteråret

Date efterår

Spa-hygge i hjemmet

I behøver ikke tage ud af huset for at få en lækker spa-oplevelse. Faktisk er der den fordel derhjemme, at I kan være helt intime i private omgivelser. Arranger derfor massage, fodbad, ansigtsmaske og aromaterapi hjemme i stuen og nyd hinandens selskab og berøringer.

Lav farverige cocktails

En lækker cocktail kan gøre enhver situation mere festlig – og hvem siger, at cocktails er forbeholdt en aften i byen? Find i stedet opskrifter på nye, spændende drinks og køb ind til herlighederne sammen. Derefter er I klar til at åbne jeres egen private bar.

Bag de bedste pandekager

Snup en pande hver og lad kreativiteten udfolde sig. Konkurrer for eksempel om at lave den sprødeste kant, den flotteste afbagning eller lav pandekagemalerier ved at tegne med dej på panden ved hjælp af en sprøjteflaske. Find eventuelt inspiration på YouTube.

Først på toppen

Kan I lide at være fysisk aktive og har I ingen problemer med højder? Så er klatring en god ting at lave med kæresten. Besøg en klatrepark eller prøv kræfter med en klatrevæg enten indendørs eller udendørs.

Tag på kursus sammen

Det er altid spændende at lære nyt og som kærester kan I tage på forskellige kurser sammen. For eksempel flødebollekursus, madlavningskursus, drinkskursus eller dansekursus. I er garanteret en masse kæreste hygge på den måde samt en masse sjove grin.

En tur i teater

Der findes mange teatre rundt omkring i landet og teaterstykker er meget mere end børneteater eller Jeppe på Bjerget. I kan også se moderne teater med tidens kendte komikere og skuespillerne fra tv.

Picnic på stuegulvet

At vejret ikke indbyder til en picnic, behøver ikke holde jer tilbage. I kan nemlig arrangere en picnic på stuegulvet og på den måde rykke en af de mest populære udendørs kæreste aktiviteter ind i hjemmet. Bred et tæppe ud, find vinglassene frem og server nogle lækre snacks. Så er I klar.

Lav jeres eget puslespil

Det er blevet moderne at lægge puslespil og aktiviteten er også en god ting at lave med kæresten. I kan eventuelt gøre det mere personligt ved at få omdannet jeres yndlingsfotografi til et puslespil og på den måde pusle et dejligt minde.

Find et sjovt puslespil

Se en plat film sammen

Det er ikke alle film, der er geniale. Tværtimod findes der nogle, der er næsten tåkrummende dårlige. Disse film er dog garanti for et godt grin eller en fælles hovedrysten, som også er underholdende. Prøv for eksempel at se filmen Sharknado – eller en af de 5 efterfølgere.

Gå på kastanjejagt

De brune, glatte og skinnende kastanjer kan virke næsten magiske og trylle de fleste tilbage til barndommen. Tag derfor på kastanjejagt sammen og få vakt barndomsminderne til live igen. Det kan give mange gode snakke.

Lav en collage

I har sikkert tidligere fundet på 101 ting at lave med sin kæreste – og nogle af dem har I sikkert fotograferet. Gå derfor jeres billedalbum på telefonerne igennem for jeres stjernestunder. Billederne bruger til at lave en collage online, som bliver trykt på plakatpapir og derefter kan hænges op i en ramme.

Spil et (erotisk) spil

En af de mere hyggelige ting at lave med kæresten er at spille spil. Både de klassiske kort- og brætspil, men også erotiske spil for par, der kan give jer ny inspiration til enten parforholdet eller jeres sexliv.

Se vores liste med de bedste erotiske spil

Flyv med drage

Hvornår har I sidst fløjet med drage? Det er sikkert mange år siden og her finder I derfor en endnu en af de sjove ting at lave med kæresten, der fører jer direkte til barndommens minder om leg, ferie og strand. Endnu engang noget, der kan sætte gode samtaler i gang.

Lav sæbe sammen

At være kreative sammen styrker samhørigheden. Der er mange ting, I kan lave som kærester, men noget I nok ikke har prøvet før, er at lave hjemmelavet sæbe. Sæberne kan I enten bruge efterfølgende, når I bader sammen eller forære dem væk som for eksempel hjemmelavede værtindegaver. I kan finde opskrifter online eller købe færdige sæbesæt i hobbybutikker.

En dag på museum

Der findes museer for de fleste og uanset om I er interesserede i kunst, natur, indretning, design, historie, teknik eller medier kan I finde et museum, der passer til jer. Brug en dag sammen, hvor I går på opdagelse i udstillingerne og få gode snakke både undervejs og bagefter.

Privat fotosession

En anden ting man kan lave med kæresten, er at få taget flotte billeder hos en professionel fotograf. Enten hver for sig eller sammen som et parbillede. I bestemmer naturligvis selv, om der skal være tale om portrætbilleder eller smukke og sensuelle boudoir-billeder.

Vær længe oppe

Det lyder simpelt, men ofte går dagene med praktiske gøremål og inden I ser jer om, er det tid til at gå i seng. Vælger I at blive længe oppe, får I dog endnu flere timer sammen – så hvad med at bingewatche jeres yndlingsserie hele natten?

Se en god film i biografen

Klassikeren over dem alle, når det kommer til ting, man kan lave med sin kæreste når man keder sig, er at gå i biografen. Det er ikke uden grund! Film bliver nemlig bare bedre, når de ses i biografmørket med popcorn, bland-selv-slik og sin kæreste ved siden af.

Lav nøgenkunst

En af de mere vovede – men meget sjove ting at lave med kæresten – er et såkaldt sexmaleri. Her smører I hinanden ind i maling og har efterfølgende sex på et lærred. Når det hele er tørret, kan det hænges op til evigt mind. I kan endda købe et sæt med alt, hvad I skal bruge til projektet, online.

Køb det online hos coolstuff

Få et godt grin

Når vi griner, løsnes både sindets og kroppens spændinger og at grine sammen er noget af det bedste i verden. Tag derfor til standup og se enten jeres yndlingskomiker folde sig ud eller nye up-coming navne på den danske standup scene.

Ting at lave med kæresten om vinteren

Kæreste hygge vinter

Planlæg årets sommerferie

I årets mørke måneder er længslen mod sol og sommer størst. Derfor er det også et oplagt tidspunkt at planlægge sommerens fælles ferie. At planlægge dele af fremtiden sammen, er samtidig med til at skabe tryghed i forholdet – og så har I noget at se frem til.

Udforsk hinanden

Måske har I været sammen så længe, at I kender hinandens kroppe rigtig godt – men måske er der alligevel elementer, I aldrig har kigget nærmere på. Tag derfor tøjet af, og gå på opdagelse på hinanden. Eventuelt ved hjælp af erotiske lege, som både er underholdende og gør det nemmere at komme i gang.

Se også disse spændende sexstillinger

Giv hinanden massage

En anden meget populær ting at lave med kæresten er at give hinanden massage. I kan enten udvælge områder på kroppen eller give hinanden en helkropsmassage på skift. Brug eventuelt en massageguide og få tips og tricks til, hvordan I udfører en vellykket massage.

Lær professionel massage med vores gratis guide

Bag søde sager

Blandt hyggelige kæreste aktiviteter om vinteren er bagning. De fleste elsker kage og måske banker julen på døren inden længe – og så er det oplagt at lave juleknas sammen. I kan også lave karameller, bolsjer eller lakridser selv og finder alt det, I skal bruge, online.

Karbad for 2

I kender med garanti scenen fra utallige kærlighedsfilm: Et kærestepar i badekar sammen. Det er både romantisk og intimt – og så er i nøgne sammen, hvilket altid kan udvikle sig videre, når badet er overstået. Har I ikke et badekar derhjemme, kan I overveje at leje et hotelværelse med badekar for en enkelt nat. Bare for at prøve det og nyde hinanden.

Læg planer for fremtiden

Ingen ved hvordan livet går, men hvis drømmene er fælles, er der gode chancer for, at I kan realisere nogle af dem. At bruge vintermørket til at lægge fælles planer for fremtiden, er derfor en oplagt kæreste aktivitet. Tal om, hvad I ønsker jer af livet og skriv eventuelt ned, hvilke konkrete ting, I gerne vil gennemføre i det kommende år.

Læs højt for hinanden

At lytte til sin partners rolige stemme, mens man følger en spændende historie, er både intimt og romantisk. I kan skiftes til at læse højt for hinanden hver aften inden sengetid – og i december kan I på samme måde lave jeres egen julekalender med en julebog.

Tag på julemarked

Intet kan få julestemningen frem som et besøg på et julemarked. Det er derfor en af de meget hyggelige ting at lave med kæresten i ugerne op til jul. Nyd hinandens selskab, et glas gløgg og lune æbleskiver, mens I lader jer forundre af julens magi.

Lav en 3-retters-middag

En hjemmedate er meget hyggelig og hvis I samtidig laver en 3-retters menu sammen, kan I skabe jeres helt egen luksusoplevelse. Selve planlægningen er en del af fornøjelsen: at finde opskrifter, indkøbe ingredienser og dække pænt op med service og stearinlys.

Mal et maleri af hinanden

Selvom I ikke er de store kunstnere, kan denne kæreste aktivitet være rigtig sjov alligevel. Sæt jer overfor hinanden og gå i gang med at tegne eller male hinanden – og vent med at vise modparten resultatet, før I begge er færdige. I får med garanti et godt grin.

Kig på stjerner sammen

At skue ud i universet er både forunderligt og romantisk. Find et mørkt sted uden lysforurening fra lygtepæle og beboelse og gå på opdagelse i universet. Brug eventuelt en stjerne-app – som Google Sky – på telefonen, som kan fortæller jer præcis, hvad hver enkelt stjerne hedder og hvor I finder de kendte stjernebilleder.

Tænd levende lys i hele huset

Stearinlys giver en helt særlig stemning, som er meget romantisk. Dermed kan de tændte lys gøre enhver kæresteting endnu mere hyggelig. Dermed bliver filmen på sofaen, brætspillet ved spisebordet eller blot hyggesnakken pludselig mere intim end før.

Lav en smagstest

Hvilke lakridser er egentlig de bedste? Og hvilken øl, cola eller gin smager præcis som I foretrækker det? Lav en blindsmagning og find ud af det én gang for alle.

Romantisk hjemmebio

En tur i biografen kan sagtens foregå derhjemme ved at streame en premierefilm online. Lav popcorn, find jeres yndlingssnack og en drink frem og slæng jer i sofaen og nyd livet som par. Fordelen ved en hjemmebio er, at I både kan ligge i ske, have hyggetøj på – eller slet ingenting.

Musikaften

Dedikér en aften til at arrangere en minikoncert for to hjemme i stuen ved på skift at afspille hinandens yndlingsnumre. I bliver klogere på hinanden, lærer selv nye musiknumre at kende og tager en pause fra de mere traditionelle ting at lave med kæresten. Del eventuelt aftenen op i forskellige temaer: barndom, ungdom, årtier, bands, soundtracks eller genrer.

Lav velgørende arbejde sammen

At være noget for andre er en vigtig del af at være menneske. En kærlig ting at lave sammen som par, er derfor at udføre velgørende arbejde. I kan for eksempel melde jer til en landsindsamling, tilbyde hjælp i det lokale folkekøkken eller bruge tid med udsatte unge.

Stå på skøjter

Måske har I prøvet at stå på skøjter, måske har I ikke. Uanset hvad, er det både sjovt og romantisk at glide hen over isen sammen, enten udendørs på byens torv eller indendørs i en skøjtehal. I kan for eksempel øve jer i at kysse, mens I skøjter eller kaste jer ud i en skøjtedans.

Smag på alverdens lækkerier

En anden ting man kan lave med kæresten, er at melde jer til en allerede planlagt aktivitet. Så skal I ikke selv arrangere en masse, man kan blot møde op. For eksempel til en såkaldt smagning af alt fra portvin og øl til chokolade og vin.

Bliv liggende i sengen hele dagen

Tag en pause fra hverdagens hamsterhjul og bliv liggende i sengen hele dagen i stedet for at stå op. Put i stedet sammen under dynen med en god serie, en fælles bog eller gode samtaler – og måltiderne? Dem serverer I naturligvis samme sted.

Kom helt ned i tempo

En anden måde at komme ned i gear på, er at tage til yoga eller mindfulness sammen som par. Det gør jer helt afslappede her og nu og lærer jer teknikker, I efterfølgende kan bruge derhjemme.

Sådan får I planlagt jeres kæreste aktiviteter

Par der er på kurophold

      • Hvis nogle af de ting at lave med kæresten på ovenstående liste tiltaler jer, så skriv dem ned på en seddel eller i en notesblok-app. Dermed kan I altid kaste et blik på denne, hvis I sidder en søndag formiddag og ikke ved, hvad I skal bruge tiden sammen på.
      • Prioritér jeres tid sammen, så I får prøvet nogle af de nye kæreste aktiviteter i jeres forhold, ved at planlægge dem. Spontanitet er rart, men indebærer også risikoen for, at der er spændende ting at lave med kæresten, som I aldrig får gjort alligevel. Sæt derfor tid af i kalenderen til netop de ting, I gerne vil lave. For eksempel en fast dag hver måned.
      • Hvis nogle af jeres ønskede kæreste aktiviteter koster penge, kan I med fordel ønske jer gavekort til oplevelserne til jul eller fødselsdag. Enten af hinanden eller af familien.

Skriv en kommentar