10 skønne hotelophold i Danmark for 2

Er der gået lidt for meget hverdag og vasketøj i parforholdet? Intet kan tænde gnisten på ny som et romantisk hotelophold, hvor I kan lade alt det praktiske blive hjemme og i stedet nyde hinandens selskab.

Trænger I til en romantisk getaway, har Danmark heldigvis rigtig mange skønne hoteller, der kan danne de perfekte rammer for en ferie eller forlænget weekend i romantikkens tegn.

Sæt gang i romantikken med et billigt hotelophold med middag

Vi har håndplukket 10 hotelophold i Danmark, der sætter den perfekte stemning for afslapning, tosomhed og romantik – gå på opdagelse herunder og find inspiration til jeres næste romantiske hotelophold for 2.

Mange af opholdene er hotelophold med middag, og det betyder, at I udelukkende skal koncentrere jer om hinandens selskab – og ellers bare læne jer tilbage og nyde, at det er jeres tur til at blive forkælet.

Uanset hvilket romantisk hotelophold I vælger, er vi ret sikre på, I vender retur nyforelskede og med fornyet energi – og hvis jeres ophold bliver en succes, kan I altid give et gavekort til hotelophold til et par, I synes fortjener samme skønne tur.

1. NH Collection Copenhagen (København)

Hotelophold på NH Collection Copenhagen

NH Collection Copenhagen er det perfekte hotel for jer, der elsker kulturelle oplevelser og det pulserende byliv – for med en beliggenhed på Christianshavn og udsigt over Københavns Havn, er I aldrig mere end et stenkast fra museer, caféer, restauranter og alt det andet, København har at byde på.

Er I på udkig efter et hotelophold i København, er det 5-stjernede hotel altså et oplagt valg, og der er rig mulighed for hyggelige gåture, da både Operaen, Det Kongelige Bibliotek og Nyhavn kun er 5 minutter væk på gåben.

Efter en hyggelig dag i København kan I nyde hotellets smukke, moderne og elegante indretning og deres 5-stjernende restaurant, hvor I kan få stillet sulten.

Læs mere om hotellet

 

2. Hotel Koldingfjord (Kolding)

Hotel Koldingfjord ophold

På Hotel Koldingfjord er I omgivet af smuk natur, mens selve hotellet består af mindst lige så smukke, historiske bygninger – så der er i den grad lagt op til romantik, når I tjekker ind på det historiske hotel, fjorden, skoven og deres dedikerede medarbejdere.

I kan gå ture i den smukke natur og vågne op med udsigt til den smukke fjord fra balkonen. Alt imens personalet forkæler jer til den helt store guldmedalje. Når I er mættet af oplevelser, kan I også mætte maverne i hotellets restaurant eller café – og nyde et glas vin i baren.

Læs mere om hotellet

 

3. Hotel Frederiksminde (Sydsjælland)

Hotelophold på Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde ligger på et gammelt klosterområde i Præstø lige ud til fjorden – og her er der i den grad skruet op for den Sydsjællandske charme. Hotellets værelser er indrettet med elegance i højsædet, og fra værelset kan I tilmed nyde den skønne udsigt over fjorden. Hotellet er med andre ord perfekt til en romantisk getaway, og I kan også vælge hotelophold med middag på deres anerkendte restaurant, Restaurant Frederiksminde.

Leder I efter et romantisk hotelophold på Sjælland, er Hotel Frederiksminde et oplagt bud. Her kan I også vælge flere forskellige pakker, så der er et tema for jeres romantiske hotelophold for to.

Læs mere om hotellet

 

4. Broholm Manor House (Fyn)

Broholm Manor House hotel

Leder I efter et hotelophold på Fyn, og elsker I periodefilm og ting, der har bare en snert af historie? Så vil I elske Broholm Manor House på Fyn, der kan få de fleste til at føle sig bare lidt royale, når de slår øjnene op i de smukke værelser, der er indrettet med respekt for godsets historie.

Indretningen er gennemført luksuriøs og med respekt for godsets tidsånd – så der er masser af wow-effekt, når I slår dørene op til jeres værelser, der selvfølgelig er indrettet uden fjernsyn og telefon, så I kan nyde hinandens selskab 110%.

Fra værelset eller på en gåtur kan I nyde de smukke udendørsområder med voldgrav, park og gennemgående landlig idyl.

Læs mere om hotellet

 

5. Dragsholm Slot (Nordsjælland)

Dragsholm Slot bryllup

Leder I efter et romantisk hotelophold i Århus eller tæt på? Kun en times kørsel fra både København og Århus finder I idylliske Dragsholm Slot, der emmer af historie og naturskønne omgivelser.

Hvis I trænger til fred og ro fra hverdagens trummerum, er Dragsholm Slot i Nordsjælland et oplagt bud på et hotelophold for 2. Her er der nemlig masser af plads til tosomhed og fordybelse langt væk fra stress og jag.

Slottet er moderne indrettet – men I kan stadig få fornemmelsen af historiens vingesus, når I går til køjs i de lækre værelser. Når sulten melder sig, er der rig mulighed for en gastronomisk oplevelse i deres naturbevidste køkken.

Læs mere om hotellet

 

6. Hotel Sanders (København)

Hotel Sanders i København

Leder I efter en forlænget weekend-getaway? Eller har I frigjort en hel uge til en hyggelig tur for to? Så er det måske Hotel Sanders i København, der skal danne rammerne for jeres ferie.

Leder I efter et tilbud på hotelophold, er det også værd at holde øje med hotellet løbende – de kører nemlig ofte med gode deals på hotelophold, så I kan få en velfortjent romantisk ferie, uden det vælter budgettet.

Hotellet ligger i det historiske centrum af København, lige ved Nyhavns Kanal, så I kan gå hyggelige ture til eksempelvis Amalienborg, Det Kongelige Teater, Christiansborg og meget, meget mere.

Læs mere om hotellet

 

7. Steigenberger Alsik – Hotel & Spa (Sønderjylland)

Steigenberger Alsik - Hotel & Spa

Drømmer I om hotel med spa eller et hotelophold med pool, er Steigenberger Alsik Hotel og Spa med garanti lige jeres kop te. Hotellet er gennemgående moderne og nordisk indrettet, og designet lægger op til, at I kan gå på opdagelse. Men kronen på værket må være deres skønne spa, hvor I kan få timevis til at gå med ren afslapning såvel som deres hotelpool.

Steinberger Alsik ligger i lunt i Sønderborg, hvor I også kan tage på eventyr og finde mange forskellige aktiviteter, hvis I trænger til en pause fra poolen.

Steinberger er en kæde, og her kan I altså også finde danske hotelophold med design og afslapning i højsædet.

Læs mere om hotellet

 

8. The Norrmans (Stevns, Sydsjælland)

The Norrmans ophold

Leder I efter et lidt anderledes hotelophold i Danmark? Så er det værd at kigge nærmere på The Norrmans Farmhouse, Boutique Bed and Breakfast, der ligger i Klippinge på Stevns. Her får I nemlig et hotelophold lidt udover det sædvanlige. Og selvom “hotellet” ligger langt ude på landet, er der kun 60 km til København.

På The Norrmans kan I booke et værelse i en smuk villa – eller I deres rustikke og romantiske (nyrenoverede) stald. Indretningen er moderne, romantisk og gennemgående rustik. The Norrmans er i den grad et hotel, der skal opleves.

Hos The Norrmans er maden en del af oplevelsen – og derfor kan du kun booke ophold inklusive mad.

Læs mere om hotellet

 

9. Dyvig Badehotel (Als, Sønderjylland)

Ophold på Dyvig Badehotel

Dyvig Badehotel ligger på smukke Als. Idyllen og naturen er i højsædet, og der er lagt i kakkelovnen til mange smukke, romantiske øjeblikke. Dyvig Badehotel slår sig på luksus i form af ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. Der er altså rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab helt uden forstyrrelser.

Indretningen er også gennemgående luksuriøs, og stilen er 100% gennemført med fokus på at skabe den bedste oplevelse for jer.

Den franske landidyl er også et gennemgående tema – og det vil I mærke på både indretningen og menukortet. Er I vilde med fransk landstil og det klassiske badehotel, vil I elske et hotelophold på Dyvig.

Læs mere om hotellet

 

10. Villa Provence (Århus)

Hotelophold på Villa Provence

Villa Provence er en fransk oase med lokation i hjertet af Århus. Så hvis I leder efter et hotelophold I Jylland eller helt specifikt et hotelophold i Århus, er Villa Provence en oplagt kandidat. Hotellet er indrettet i vaskeægte provencalsk stil, og også på det overvejende økologiske menukort træder franske retter og Provence igen.

Brug dagen på at gå opdagelse i hyggelige Århus – og føl jer hjemme og mærk den franske atmosfære, når I trækker jer tilbage på jeres individuelt indrettede hotelværelse, der alle har unikke og særlige detaljer.

Er I bare en lille bitte smule frankofile, vil I elske Villa Provence, der hædrer de franske traditioner direkte fra hjertet af smilets by.

Læs mere om hotellet

 

Par der er tætte

Rækker budgettet ikke til et hotelophold? Sådan får I hotelophold tilbud

Drømmer I om ultimativ forkælelse, eller har parforholdet brug for lidt ekstra pleje i form af et hotelophold i Danmark eller måske et hotelophold med spa? Men rækker budgettet ikke til den helt store tur?

Der er heldigvis rigtig mange muligheder for at finde et billigt hotelophold, hvis I gerne vil have en skøn tur, der ikke vælter budgettet.
Hvis I vil finde et billigt hotelophold, er her et par tips:

  1. Book i god tid
  2. Hold øje med deals hotelophold
  3. Tag afsted i lavsæsonen
  4. Hold øje med tilbud på hotellets hjemmeside/sociale medier
  5. Vær klar på at booke et hotel, der ligger længere væk – hvis I er villige til at køre fra KBH til hotelophold Jylland (eller omvendt), er der mere at vælge mellem.

Tilbage er der vist bare at sige: Vi håber, I fandt brugbar inspiration til jeres næste romantiske tur – og så ønsker vi jer god fornøjelse med jeres hotelophold for 2!

Ps. Se også disse lækre ophold i Danmark:

Skriv en kommentar