5 populære herregårdsophold i Danmark

Er det tid til at sætte hverdagen på pause og nyde tosomheden lidt? Hvis I er på udkig efter et lækkert ophold, hvor I får mulighed for at forkæle jer selv og hinanden i smukke omgivelser, findes der et væld af eventyrlige herregårde og slotte strøet ud over hele Danmark.

De velholdte herregårde danner de perfekte rammer for et lækkert ophold, hvor I får mulighed for at sætte romantikken i højsædet.

Er I på jagt efter inspiration til et skønt herregårdsophold på Sjælland, herregårdsophold på Fyn eller måske et herregårdsophold et helt tredje sted? Så hæng på her, hvor vi har samlet 5 populære herregårdsophold i Danmark.

 

Broholm Slot har smukke værelser på hotellet1. Broholm Slot – hold ferie som konger og baroner

På Broholm Slot på Fyn får I mulighed for at nyde tid væk fra hverdagen i de smukkeste rammer – og der er garanti for, at I vil føle jer bare lidt royale, når I vågner efter en god nats søvn på de velholdte værelser, der er indrettet med respekt for den gammeldags slotsstil.

Slottet er indrettet med smagfulde refugier, hvor komforten er i top mens indretningen emmer af nostalgi. Fra jeres værelse kan I nyde udsigten til park, voldgrav og landlige omgivelser.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Et romantisk slotsophold på Harridslevgaard Slot2. Harridslevgaard Slot – kun fantasien sætter grænser

Harridslevgaard Slots motto er meget passende: Kun fantasien sætter grænser. For når I bevæger jer mod slottets indgang, igennem alléen af træer og mod voldgraven, mærker I tydeligt historiens vingesus – og et ophold på Harridslevgaard Slot føles som en tur tilbage i historien.

Det siges, at slottet på Nordfyn tilbage i middelalderen var et tilflugtssted for sørøvere – men i dag er det det perfekte sted for et romantisk ophold, hvor I kan nyde den smukke, tidssvarende renæssance-indretning og de skønne naturomgivelser.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Hvedholm Slot tilbyder attraktive ophold3. Hvedholm Slotshotel – eksklusive ophold i unikke rammer

Hvedholm Slot på Fyn blev bygget i 1588 – og senere genopført i 1681 efter en brand. I dag står slottet stadig bevaret, vedligeholdt og indrettet med respekt og sans for slotsstilen. I knap 400 år har slottet været ejet af Bille-Brahe slægten, der åbner dørene for et fantastisk og unikt herregårdsophold i Danmark, hvor I får mulighed for at mærke historiens sus.

Værelserne er indrettet i ægte renæssancestil, og her kan I nyde hinanden, de smukke omgivelser og den helt unikke indretning.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Kragerup Gods er noget udover det sædvanlige4. Kragerup Gods – populært godsophold

På Kragerup Gods har I rig mulighed for at trække stikket, lade hverdagen blive derhjemme og nyde hinandens selskab, mens I bliver forkælet fra top til tå. Kragerup kan med andre ord danne de perfekte rammer for en romantisk getaway på et herregårdsophold, hvor der ikke skal mangle noget – og som noget helt unikt, er Kragerup Gods på Sjælland faktisk CO2-neutral.

I kan slappe af på jeres velindrettede værelse, lade op i poolen eller tage på en gastronomisk rejse i den tilknyttede restaurant.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Sophiendal Slotshotel ligger smukt ved Veng5. Sophiendal Slotshotel – Herregårdsophold i det midtjyske morænelandskab

Kun 10 km nord for Skanderborg og med 30 minutters kørsel til Århus ligger Sophiendal Slotshotel – smukt placeret i det kuperede terræn. Sophiendal er i sig selv et imponerende syn, og herregården står stadig flot og velholdt, som om tidens tand endnu ikke har nået slottet, hvis historie starter helt tilbage i år 1058.

I kan nyde tiden på det smukke slot – eller tage på opdagelse i omegnen, hvor der er adskillige spændende tilbud til jer, der elsker at tage på ture.

Læs mere og se flere flotte billeder

 

Slot i Danmark

Danske slotte og herregårde er oplagte til romantiske ophold

Drømmer I om at sætte hverdagen på pause og nyde hinandens selskab i smukke omgivelser, er det oplagt at se i retningen af nogle af de smukke og historiske slotte og herregårde, Danmark har at byde på. Der er nemlig en hel del, og rigtig mange af dem tilbyder herregårdsophold.

De forskellige slotte og herregårde er spredt udover hele landet, så uanset om du leder efter herregårdsophold på Sjælland, herregårdsophold på Fyn eller måske i Jylland, er der garanteret et sted, der falder lige i jeres smag.

Ps. Se også Danmarks bedste slotsophold

Skriv en kommentar