Dejlig forkælelse til dig og din kæreste

Vi skal huske at forkæle hinanden noget mere. Forkælelse er den bedste form for parterapi, der findes. Og hvis du planlægger forkælelsen lidt godt, så bliver du selv en del af oplevelsen. Vi har kigget på, hvad forkælelse egentlig er for noget – og hvordan du fører den ud i praksis.

Dybt i dit hjerte ved du udmærket, hvad forkælelse betyder. Men lad os lige få den helt officielle definition på forkælelse fra Den danske ordbog: ”Det at vise stor omsorg og kærlighed over for nogen” og ”konkret oplevelse … som er udtryk for eller symbol på stor omsorg og kærlighed.”

Det vigtigste i forkælelse er altså OMSORG og KÆRLIGHED. Når du vil forkæle din kæreste, må du tænke 100% på ham eller hende – og 0% (eller meget lidt) på dig selv. At forkæle et andet menneske er at gøre noget uselvisk for vedkommende, som vækker glæde og begejstring.

Glem dig selv og tænk på din partner!

Værd at vide om forkælelse til kæresten

Giv din kæreste en stor overraskelse

Vil du forkæle kæresten i nær fremtid, er der 3 ting, du lige skal tænke over, før du foretager dig noget som helst…

 1. Forkælelse kan være en overraskelse, eller det kan være en gave. Eller en overraskende gave i utide. Du bestemmer altså selv, hvornår det er på tide at forkæle din kæreste.
 2. Forkælelse kan være helt gratis, eller det kan koste en mindre international formue. Om lidt giver vi eksempler på både de gratis glæder og de glæder, der koster penge. Du bestemmer naturligvis selv, hvad det skal koste at forkæle din kæreste.
 3. Forkælelse kan være en individuel oplevelse (forkælelse til ham / forkælelse til hende) eller en fælles oplevelse (forkælelse for 2). Du kan bedst selv vurdere, om din kæreste helst vil være alene om en oplevelse, eller om oplevelsen bliver endnu bedre, hvis du selv er med.

Gratis forkælelse

Her kommer 7 gode forslag til, hvordan du kan forkæle din kæreste helt gratis. I disse tilfælde er det mere din omhu og den søde tanke, der tæller.

 1. Skriv et sødt brev eller kort. I disse sms-tider er det sjældent, vi modtager en fysisk tekst – og endnu mere sjældent, at der står noget sødt.
 2. Lav mad eller bag en kage i utide. I disse take away-tider er det sjældent, at nogen virkelig gør sig umage med en flot middag eller en lækker kage. Her er nogle fede opskrifter.
 3. Gør hele hytten rent. Måske deles I om rengøringen, måske skiftes I, og det er ikke din tur. Men netop derfor vil det føles som ekstra forkælelse at komme ind ad døren til et rent hjem.
 4. Snup opvasken i utide. Måske deles I om opvasken, måske skiftes I, og det er ikke din tur. Hvis du snupper opvasken efter et hold gæster, bliver du ekstra populær.
 5. Lav en fed playliste til din partner. Kender du din kærestes yndlingsnumre – og har du hørt nogle nye numre, der vil gøre kæresten lykkelig. En fed spilleliste kan man altid bruge.
  De sidste 2 forslag hænger måske lidt sammen…
 6. Strip for din kæreste. Når man har kendt hinanden et stykke tid, kan det være sjovt at grine lidt (frækt) sammen. Sæt Joe Cockers ”You Can Leave You Hat On” på og begynd at smide kludene.
 7. Læg op til dejlig sex. Hvis det normalt ikke er dig, der tager initiativet til sex, så kan du tro, denne form for forkælelse tager kegler.

Læs også: Se alle vores gode ideer til gratis romantik

Forkælelse, der koster penge

Hvis du har lidt penge i overskud på kontoen, kan du overveje at invitere din kæreste på en omgang forkælelse ude i byen. Her kommer nogle oplagte forslag.

Forkælelse til ham

 1. En god middag på en restaurant. De fleste mænd ELSKER en god bøf, så denne form for forkælelse går du sjældent galt i byen med.
 2. Invitér på smagning. Sætter din kæreste pris på et godt glas vin, øl, rom mv.? Så er det måske på tide, at han lærer lidt mere om det.
 3. En tur i en sej sportsvogn. Vidste du, at din kæreste kan komme ud at køre på bane i Ferrari, Lamborghini eller en anden cool øse?

Se også: Find en gave til ham der har alt

Forkælelse til hende

 1. Personligt stiltjek. Giv din kæreste en time sammen med en professionel stylist, der giver gode råd om at sammensætte den perfekte og helt personlige garderobe.
 2. Lækker chokolademassage. Alle mennesker sætter pris på en god omgang massage. Og det bliver kun bedre med en professionel full body chokolademassage.
 3. Gavekort til yogakursus. Hvis din kæreste ikke allerede går til yoga, så er dette indgangen til en helt ny verden af ro, afslapning og velvære for både krop og sjæl.

Se også: Stor guide med gaveideer til hende

Forkælelse for 2

 1. Har I prøvet parmassage? Invitér din kæreste og dig selv til en omgang parmassage, hvor I bliver placeret på brikse ved siden af hinanden, mens dygtige behandlere gør underværker for jeres kroppe. Slut eventuelt af med et glas bobler.
 2. Tag på et wellness-ophold. Invitér din kæreste og dig selv på et lækkert wellness-ophold på at spahotel i Danmark eller udlandet. Både Sverige og Tyskland har fantastiske hoteller få timer fra grænsen, hvor I kan lade jer forkæle fra morgen til aften.
 3. Rejs på weekendophold i en storby. Invitér din kæreste og dig selv på en forlænger weekend til en af Europas fantastiske storbyer: Paris, Rom, London, Barcelona, Hamburg… Der er så meget at se og opleve i de store byer – selv 2-3 dage kan sagtens udvikle sig til en rejse for livet.

Læs også: Danmarks største guide til et romantisk weekendophold

Som du kan se, er der masser af måder at forkæle din kæreste (og dig selv) på. Forkælelse er en slags gave, som man giver hinanden i kærlighed. Og heldigvis udvikler de fleste mennesker sig sådan med alderen, at de næsten bedre kan lide at give end at modtage gaver. Dét er netop hele pointen med forkælelse:

Giv din kæreste noget – gratis eller ej – der gør dig lige så glad at give, som det gør din kæreste glad at modtage. For med vellykket forkælelse er begge parter glade!

En kommentar til “Dejlig forkælelse til dig og din kæreste”

 1. Hej
  jeg er 48 år og er i et nyt forhold, hvor vi gerne vil på en oplevelses rig ferie sammen.
  Ikke for dyrt, men et sted med natur, by liv

Skriv en kommentar