Her er de bedste og mest romantiske restauranter i København

Her hos Romantikeren.dk, ELSKER vi, at være ude og spise en hyggelig middag sammen med vores kæreste. Vi får noget god mad, giver os tid til at sidde og hyggesnakke om løst og fast og så er der ingen opvask når vi er færdige. What’s not to like?

Vi spiser ofte ude, så for at holde vores madbudget en smule nede, tager vi oftest på cafe, men en gang imellem er det dejligt at kræse lidt ekstra for romantikken og tage på en rigtig romantisk restaurant! Det er dyrere end et cafebesøg, men også langt mere hyggeligt, intimt og romantisk.

SPAR 33% PÅ NOGLE AF KØBENHAVNS BEDSTE RESTAURANTER
  • Inviter din kæreste ud og spise allerede i dag
  • Spar en tredjedel af prisen på jeres restaurantbesøg
  • Book bord nemt og hurtigt online
  • Mange af restauranterne på denne side er med i ordningen

Læs mere hos Earlybird.dk

Desværre er det hammer-svært at finde de gode romantiske restauranter i København, hvor man både får god mad og kommer i den rette stemning. Derfor tager vi dig i den her artikel med rundt til de mest romantiske restauranter i København. Hvis du selv har spist på én af dem, så skriv en kommentar og fortæl om din erfaring. Har du gode erfaringer med andre romantiske restauranter i København, så er du også mere end velkommen til at give dit besyv med. Din erfaring er guld værd for andre romantikere!

Her kommer de mest romantiske restauranter i en vilkårlig rækkefølge:

På Restaurant Grønnegade er romantikken i højsædet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant Grønnegade (@restaurant_groennegade) on

Du skal ikke lade dig afskrække af deres hjemmeside, for den kunne godt trænge til en kærlig hånd. Masser af kærlighed er der heldigvis i køkkenet, hvor deres kokke laver mad fra det danske og franske køkken. Restauranten er placeret tæt på Grønnegade, der ligger et stenkast fra Kongens Nytorv i København. Maden er yderst velsmagende og stemningen indbyder til romantik. Derudover har Restaurant Grønnegade indført en børnefrizone (fra 0-8 år), så der er rig mulighed for at dig og din kæreste kan nyde et par romantiske timer sammen uden forstyrrelser.

Besøg deres hjemmeside

Ristorante Fabio byder på italiensk romantik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant Fabio (@restaurantfabio) on

For et par år siden var vi ude og spise på Ristorante Fabio og det var en rigtig god oplevelse! Vi kom tidligt på aftenen og vi var faktisk de eneste gæster under stort set hele middagen. Mere romantisk bliver det vidst ikke? Maden er god, der er levende lys og flotte store lysekroner i loftet som bidrager til stemningen. Ristorante Fabio ligger også centralt lige ved Kongens Nytorv, så det er dejligt nemt at komme derhen. I kan passende slutte aftenen af med en hyggelig gåtur i Nyhavn og videre ud af Langelinie, så I får endnu mere romantik sammen.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Fabio

Restaurant 56° byder op til god gammeldags romantik

Restaurant 56 grader i København

Omgivelserne er næsten landlige, men restaurant 56° ligger bare dejligt i smørhullet mellem Holmen, Refshaleøen og Christiania i vandkanten af København. Her dyrker man selv over 40 skønne urter og fem slags kål, og resten kommer blandt andet fra en biodynamisk landmand og en af Danmarks bedste osteleverandører. 56° er indrettet i et gammelt krudtdepot med metertykke mure, og her er virkelig hyggeligt og romantisk på den gammeldags måde. De gode folk bag 56° arbejder med sæsonens råvarer – og med at skabe en nærhed mellem køkkenet og gæsten. Din kæreste vil helt sikkert sætte pris på en invitation til 56°.

Besøg deres hjemmeside

Restaurant Zeleste (når vejret er godt)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeleste (@restaurant_zeleste) on

Vi har spist brunch på Restaurant Zeleste flere gange og deres rustikke og hyggelige gård er et sikkert hit til en romantisk middag på en dejlig sommerdag i København! Zeleste ligger samtidigt et stenkast fra Nyhavn, så når I har nydt jeres middag, så kan I enten tage en spadseretur langs vandet eller hoppe på én af de mange bådture som går lige udenfor.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Zeleste

Restaurant Mielcke & Hurtigkarl ved Frederiksberg Have

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amazing Hall (@amazinghall) on

Lige ved Frederiksberg Have ligger den romantiske restaurant, Mielcke & Hurtigkarl. Stedet byder på international mad i topklasse og omgivelser, der er mindst ligeså bemærkelsesværdige! Når dig og din kæreste har nydt jeres romantiske middag, så tag hinanden i hånden og gå en tur i den gamle have.

Besøg deres hjemmeside

Tag maden med i seng på Chai Wong

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jcampozano (@jcampozano) on

Ja, du læste rigtigt. På Restaurant Chai Wung (der ligger på Frederiksberg) kan dig og din kæreste nyde lækker thailandske mad – liggende i en seng. Men pas på, at I ikke bliver for trætte, så I ikke kan tage ud i København natteliv efter jeres romantiske middag og nyde et par farverige cocktails.

Besøg deres hjemmeside

Les Trois Cochons er mad for kærestepar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FELICIA NOELLE 💃🏽 (@felicianoelle) on

Hos Les Trois Cochons (de tre små grise) kan dig og din kæreste nyde en god fransk middag i hyggelige og rustikke omgivelser. Vi har selv været på restauranten for syv / otte år siden sammen med mit gamle arbejde og det var en rigtig god oplevelse! På Les Trois Cochons deler man maden med sin bedste halvdel og sådan noget er jo super romantisk! Men hvis du har en kæreste med en stor appetit, så er det måske ikke her I skal tage hen, hvis du også skal gå mæt og tilfreds derfra ;-)

Besøg deres hjemmeside

Søllerød Kro er én af Nordens fineste restauranter

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Søllerød Kro (@soelleroed_kro) on

Det er som at træde ind i et eventyr af H.C. Andersen, når man ankommer til det gamle gadekær i Søllerød, hvor kroen, kirken og slottet i århundreder har holdt hinanden med selskab. Her blomstrer kærligheden – både til kroens glade gæster og til de nøje udvalgte råvarer i de franskinspirerede retter. Søllerød Kro har haft en Michelin-stjerne siden 2007 og anses som en af Nordens fineste restauranter. Stor kogekunst og flotte vine går hånd i hånd, og som gæst må man knibe sig selv i armen over pludselig at befinde sig i en tidslomme i de hyggelige, gamle krostuer.

Besøg deres hjemmeside

Kong Hans Kælder ligger i en… kælder

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marion (@marion_delon) on

I 1976 slog restauranten dørene op i Københavns ældste kælder og her har Kong Hans Kælder ligget lige siden. Stemningen i kælderen er hyggelig og intim og maden og vinen er også i en klasse for sig i København. Priserne er da også i den højere ende, men der er ingen tvivl om, at dig og din kæreste vil få en god romantisk madoplevelse, hvis I vælger at lægge vejen forbi Kong Hans Kælder.

Besøg deres hjemmeside

Restaurant Basso inviterer på Social Dining på italiensk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Basso København (@bassokbh) on

Dronningens Tværgade ligger kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have og er en af Københavns hyggeligste gader med et væld af caféer, restauranter og barer. Den pulserende vibe i området gør Basso til et genialt sted at starte en glad aften i byen sammen med sin udkårne. Her er varme farver, hyggelig belysning og dybe sofaer. Menukortet er sammensat af klassisk italiensk håndværk med hjemmelavet pasta og mozzarella – og med et særligt nordisk twist. Især Bassos Social Dining-menuer, hvor et helt bord deler 10 eller 13 italienske specialiteter for 4-500 kr. pr. person, er blevet vildt populære.

Besøg deres hjemmeside

Orangeriet har en skøn beliggenhed på kanten af Københavns ældste have

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Heffernan (@amybettyheff) on

Kongens Have, som også huser slottet Rosenborg med kongefamiliens kronjuveler, blev anlagt i renæssancestil af selveste Christian IV tilbage i 1606 og er dermed Københavns ældste have. Omgivet af gamle træer og grønne plæner kan Restaurant Orangeriet bryste sig af nogle af hovedstadens smukkeste og mest romantiske rammer. Om sommeren er der ægte eventyrstemning på den store udendørs terrasse, og resten af året kan du og dit livs lys nyde det klassiske danske og europæiske køkken i glassalen med udsigt over den kønne, gamle have. Orangeriet er på én gang såre elegant og utroligt hyggeligt.

Besøg deres hjemmeside

Ægte pariserstemning hos Chez Bruno ved Det Ny Teater

Restaurant Chez Bruno i København

Chez Bruno minder meget om et ægte, fransk brasserie i den meste romantiske af alle byer: Paris… Men den skønne, franske restaurant er såmænd beliggende på Vesterbro, på kanten af Frederiksberg, lige ved Det Ny Teater med sine stort anlagte musicals. Det er klassisk fransk kogekunst, køkkenchefen Bruno Vandenbulcke har sat på menuen: Alt fra løgsuppe og frikassé af frølår til gode bøffer og husets berømte chokolade-nougatine-kage med hyldeblomst til dessert. Hos Chez Bruno kræses om de gode vine, de friskmalede kaffebønner og gæsterne, som ofte hygger sig parvis ved bordene. Måske også du og din yndlings kæreste?

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Chez Bruno

En særlig spiseoplevelse i selve Tårnet på Christiansborg

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasiia M.-Lorentzen (@elevenofs) on

Tårnet på Christiansborg er Københavns højeste; udsigten over dronningens by er formidabel. Og det bedste af det hele er næsten, at alle har gratis adgang (det er der ikke mange, der ved). Tag din kæreste i hånden og invitér på en storslået udflugt op i det smukke, gamle tårn på selve demokratiets højborg. Bagefter kan I nyde en middag hos en af Danmarks mest erfarne restauratører, som byder på det klassiske danske køkken med nybagte tarteletter, mormors grønne syltede tomater og hindbær ude fra haven. Indretningen er med de danske møbelklassikere … måske sidder udenrigsministeren og spiser tatar ved nabobordet…?

Besøg deres hjemmeside

Hyggeligt spisested og vinbar i en af Københavns kirker

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Andersen (@vanessakandersen) on

Der er romantisk middelalderstemning i den ældgamle Nikolaj Kirke, der ligger lige i hjertet af København. Nikolaj Plads husede i en fjern fortid byens slagterboder og kaldtes derfor Maven. Dette navn har den hyggelige restaurant og vinbar taget til sig, og det er da også muligt at få sig en solid bøf bearnaise med hele svineriet. Kyllingen tilbragte sin barndom i Hopballe Mølle, og kalvespidsbrystet ligger og hygger sig med kartoffelfondant og peberrod. Alt er hjemmelavet i Restaurant Maven, og man har da også tænkt i grønnere baner … hvad med en vegansk perlebygotto med tomatconcassé, oliven og basilikum?

Besøg deres hjemmeside

De bedste restauranter er valgt ud fra:

  • At spisestederne tilbyder god og lækker mad
  • At de ligger centralt i København (dog med en enkelt afstikker nordpå)
  • At de har gode rammer for en romantisk middag
  • At de får gode bedømmelser fra mange andre københavnere

Husk at du kan spare 33% på flere af restauranterne på denne liste via Earlybird.dk

Hvis I har mod på et helt særligt sted, så prøv Dinner in the Dark

Det var vores romantiske bud – hvad er dine?

Det var vores bud på de mest romantiske restauranter i København. Vi er sikre på, at der findes mange andre gode “kæreste-restauranter” som vi ikke kender til. Så hvor går dig og din kæreste hen, når I skal have en romantisk aften sammen?

Skriv en kommentar