Guide: De bedste spa og wellnessophold for 2

Vi har været land og rige rundt for at finde de bedste wellnessophold Danmark (og vores nabolande) kan byde på – og der er masser af vælge mellem, kan vi allerede afsløre. Nogle par har ikke noget imod at starte bilen op og kører tværs over landet for at finde det bedste ophold, mens andre gerne vil bo tæt på deres hjem, så de har mere tid til at slappe af og plaske i vandet. Derfor har vi bygget vores guide op i geografiske områder, så du nemt kan dykke ned i den lokation der passer jer bedst.

Vi har også været forbi vores svenske og tyske venner og her kan du også få masser af forkælelse (endda til priser der ofte er lavere end de danske). Så bor du tæt på den svenske eller tyske grænse, så er det måske værd at give dem et besøg, hvis passet ikke er udløbet.

Et Wellnessophold handler om at være sammen og nyde hinanden

Lad det være sagt med det samme: Det er ikke billigt at tage på et luksuriøst spa og weekendophold. Det er ikke gratis at have et opvarmet bassin kørende og den gode service, behandlingerne mv. koster også penge. Når det er sagt, så er ikke lækkert wellnessophold noget der burde være alle forundt. Hvis tiden er knap eller hvis pengepungen er flad, så kan du i stedet læse vores guide til dags-spa i København. Her kan I få lidt af den samme luksus til en billigere pris.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar