Julens pakkekalender med 24 romantiske julefilm som du skal se med kæresten

Er der noget skønnere at bruge de kolde, mørke decemberdage til end at smække benene op og se en dejlig romantisk julefilm? Du ved, sådan én hvor følelserne sidder uden på tøjet, man griner og gyser lidt, og så ender det hele lykkeligt alligevel. Vi har håndplukket 24 film fuld af sødme og juleromantik. Så dig godt til rette med din kæreste og lad julehyggen starte!

1. The Holiday


Kate Winslet og Cameron Diaz slås med deres utro kærester og bytter huse i julen for at tænke på noget andet. Nuttet!

2. Family Stone


Stakkels Sarah Jessica Parker spiller den ordentlige pige, der kommer i menneskehænder i sin fyrs mærkelige familie. Sød og sjov.

3. Love Actually


Søde kærlighedsforviklinger, skøn romantik og befriende engelsk humor for fuld udblæsning. En rigtig hyggefilm.

4. Bridget Jones’s Diary


Renée Zellweger skriver dagbog, fumler rundt med sit dybt kaotiske liv og har hele to fyre kørende på én gang. Uha.

5. Holiday In Handcuffs


Trudies kæreste slår op med hende lige før jul, og nu er hun nødt til at kidnappe den lækre David for at have nogen at præsentere for sin familie. Sjov og romantisk.

6. Family Man


Nicholas Cage er den typiske amerikanske workaholic, Jack. Livet er tomt. Hvordan havde det mon udviklet sig sammen den tidligere gymnasiekæreste?

7. Mød mig i St. Louis


Klassisk musical med en velsyngende Judy Garland på toppen. Alt er skønt og dejligt i St. Louis i 1903, men pludselig skal familien flytte til New York. Åh nej… eller -?

8. Just Go With It


Adam Sandler møder sin drømmes udkårne, Brooklyn Decker, men må have hjælp fra sin assistent Jennifer Aniston for at klare ærterne. Kærlighed med forviklinger!

9. Dear John


Soldaten Channing Tatum møder den unge universitetsstuderende Amanda Seyfried, men romantikken afbrydes, da John må i felten. Kan deres forhold overleve gennem breve?

10. Miraklet på Manhattan


Kan vi tro på julemanden? Denne superhyggelige film prøver at overbevise os – ved at præsentere os for en troværdig fyr med flot, hvidt skæg og stor mave. Er han sindssyg eller ægte?

11. Skønheden og Udyret


Belle møder en fortryllet prins og finder pludselig kræfter i selv til at kæmpe for det gode væsens lov. Ægte tegnefilmsklassiker.

12. Mens du sov


Kiksede Sandra Bullock redder en mand, som hun er hemmeligt forelsket, og mens han er i koma, sker der ting og sager. Pinlig på den romantiske måde.

13. Just Friends


Ryan Reynolds har et mystisk forhold til kvinder, men vender nu hjem sit gamle hood, hvor han møder sin tidligere flamme. Sød og sjov.

14. Det er herligt at leve


Old school sort/hvid-julefilm med James Stewart, der får hjælp med sine problemer af en ægte engel. Slutningen er ren lykke.

15. Søvnløs i Seattle


Kan man tro på skæbnen? Det gør Meg Ryan, der forelsker sig i Tom Hanks, som i radioen fortæller om sin afdøde kone. Hun vil gøre alt for at møde ham.

16. New Years Eve


Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher, Zac Efron og Jessica Biel er på jagt efter sex og romantik. Det kulminerer på selveste nytårsaften.

17. Noget i luften


Robert Hansen er forlovet med Christiane Schaumburg-Müller, men forelsker sig i den clairvoyante Line Kruse. Supersød og meget dansk historie.

18. Lunefulde lykke

John Cusack og Kate Beckingsale har en romantisk stund, men skilles igen. Langt senere prøver de at finde hinanden igen. Gæt lige, om det lykkes.

19. Noel


Penélope Cruz og Paul Walker optræder i denne dejlige kærlighedshistorie om mirakler, dans og romantik i den søde juletid.

20. Krummerne – Så er det jul igen


Superhyggelig familiefilm, hvor Krumme har travlt med at hjælpe julemanden med alt muligt og næsten glemmer sin forelskelse i Yrsa.

21. The Christmas Card


Hvem er den ukendte kvinde, der har sendt julekortet til soldaten John Newton? Det må han naturligvis finde ud. Sød romantik opstår hen ad vejen.

22. Christmas Angel


Ensomme, juletrætte Kari Hawker skal hjælpe sin nabo med at hjælpe andre igennem årets sværeste tid. Og bang, pludselig møder hun selv en fyr.

23. White Christmas


En gruppe talentfulde sangere og dansere møder en flok modtagelige kvinder, og pludselig er der amoriner i luften. En klassiker fra 1954.

24. Surviving Christmas


Ben Affleck er mutters alene juleaften. Han vender tilbage til sit barndomshjem, hvor der er flyttet en helt ny familie ind. En julefilm, der har det hele.

Lyder det ikke bare godt, alt sammen…? Men hov, du må kun se én hver dag. Sådan er reglerne med en pakkekalender ☺ Og så har I også juleromantik til hele december måned!

Skriv en kommentar