Valentines gave til ham – 10 bud på Valentine gaver

Som du nok ved, så er det Valentine dag mandag den 14. februar.

Mange forelskede par benytter denne “romantikkens dag” til at forkæle hinanden lidt ekstra. Man kan f.eks. gå ud og spise eller forære hinanden en gave, som er købt med omsorg og omtanke.

Det kan være svært at finde sådan en Valentine gave, men jeg har her på siden skrevet 10 gode bud (+ et par ekstra) op Valentines gaver til ham, der med overvejende sandsynlighed vil falde i god smag.

Gaverne kan du bruge som inspiration eller nuppe dem direkte.

1.  En Smartbox – en verden af dejlige oplevelserSmartbox - Valentines gave til ham
Du har måske hørt om dette smarte koncept, men ved du hvor mange muligheder der findes? – tro mig, der findes rigtig mange! Som en forslag til en Valentins gave til mænd, kunne f.eks. være en vinoplevelse for to, en Action eller Adventure Smartbox med masser af muligheder for et par sjove og udfordrende timer. Eller hvad med at nyde en lækker brunch sammen med ham? Mulighederne er mange og du kan se endnu flere gode gaveideer til mænd på deres hjemmeside. Du kan bestille en Smartbox æske direkte på deres hjemmeside, som så bliver leveret til dig. Hvis du i stedet ønsker at købe dem hos en forhandler, så kan du finde dem i de fleste bogbutikker.

Smartbox : oplevelser i en gavebox. Vælg mellem 25 spændende temaer, Gratis levering!

2. En romantisk overnatning eller weekendophold Admiral Hotel København - romantisk hotel i København
En klassisk Valentines gave er et dejligt ophold på et lækkert hotel. Du kan enten vælge at give opholdet på Valentine dag eller du kan vælge at give det som en overraskelse, så I holder Valentine på hotellet. Det kan kræver selvfølgeligt lidt mere planlægningen, men det kan lade sig gøre i mange tilfælde. Når jeg skal finde et godt hotel i Danmark, så benytter jeg for det meste Hotels.com. Deres side er nem og overskuelig og man finder  hurtigt frem til hvad man søger. Derudover er det et velrenommeret firma.

3. Romantiske gaver fra romantiske-gaver.dk
Vidste du at der findes en hjemmeside kun med romantiske gaver? Hvis ikke du gjorde det, så kig forbi deres hjemmeside og se de mange muligheder. På siden kan du finde alt fra grillsæt til kreditkortholder og gavekit til mænd. Derudover har de også et helt afsnit kun med ideer til en Valentine gave. Jeg har selv handlet på hjemmesiden for nogle år siden og dengang var servicen rigtig god og i følge deres anbefalinger på hjemmesiden, er den også stadigt det.

Se alle mulighederne på deres side

4. Two For One – oplevelser i København til halv prisTwo For One - Valentines gave til ham
Two For One bogen er endnu et rigtig smart koncept, som giver masser af muligheder for par, der elsker at opleve ting sammen. Det foregår på den måde, at du køber en bog til 495 kroner på deres hjemmeside (der er fri levering) eller hos den nærmeste forhandler. Indeni bogen er der en masse rabatkuponen til massage, spisesteder, overnatning og meget mere, i og omkring København. Når du har fundet en rabatkupon, som du vil benytte, bestiller du tid på normal vis og når I så skal betale, så giver du dem bare rabatkuponen, så det kun er den ene part, der skal betale. På den måde får I oplevelser til halv pris. Jeg har selv givet min kæreste en Two For One bog i julegave og vi er rigtig glade for den! Faktisk har den allerede tjent sig ind ved bare en massage og en frokost. For mig at se, så må det være noget nær den bedste Valentine gave, da man kan få glæde af bogen hele året.

Læs mere om mulighederne eller køb bogen

5. Få en dejlig par massage Massage - Valentinsgave til mænd
Det er rigtig hyggeligt og nyde en par massage sammen og det er sikkert ikke noget din kæreste tænker du vil give ham. Men dejligt er det og han vil helt sikkert også have godt af det. Rundt omkring i Danmark findes der masser af massageklinikker, hvor I kan blive masseret i samme rum, samtidigt. Ikke nok med at det er rigtig dejligt og afslappende at få en professionel massage, så kan det også løsne op for en masse spændinger i kroppen. Det billige alternativ til en massage på en massageklinik, er selvfølgeligt at du selv giver ham en massage derhjemme.

Hvis du bor i København kan jeg anbefale Massage by Kristinna og massage i Frederiksværk, kan jeg også anbefale, hvis du bor et andet sted, så søg på Google – der er masser af gode steder.

6. Middag med en efterfølgende biograftur Middag med biograftur - Valentines gave til mænd
En Valentine middag med en efterfølgende biograftur er endnu én af klassikerne, men det er bestemt ikke noget man skal undervurdere, for det er super hyggeligt med sådan en aften – bare jer to. Det giver mulighed for at slappe af og snakke om nogle af de ting, som man ikke får snakket om i hverdagen. Der er masser af lækre spisesteder i Danmark og du kender garanteret også ét i nærheden af dig, ellers kan du bare søge på nettet. Biograffilm finder du som altid på kino.dk eller på din lokale biografs hjemmeside.

Se hvilke film der går lige nu

7. Et Lovefilm abonnement Lovefilm abonnement
Hvis I elsker at hygge med en god film, så kan et abonnement til Lovefilm være en rigtig god Valentines gave til ham. Hvis du ikke kender Lovefilm, så er det en smart service, hvor du automatisk for tilsendt en film portofrit, når du har set den film du har. Det foregår ved at man vælge et abonnement, som passer til éns temperament. Priserne startede vi 49 kroner per måned, hvilket er under halv pris, i forhold til hvis du skulle leje film hos din lokale udlejningsbutik.

Læs mere om mulighederne

8. Et forlænget weekendophold eller miniferie til udlandet Forlænget weekend eller miniferie i udlandet
Hvis du har lidt flere penge at gøre med, så kan et forlænget weekendophold eller en miniferie til udlandet være en rigtig god ide. Hvis du vælger at give ham en storbyferie til Rom, London eller måske kærlighedens by, Paris, så får I et par hyggelige dage sammen, med masser af oplevelser. Faktisk er det slet ikke så dyrt, som man kunne tro – man kan f.eks. komme til Paris med tre overnatninger for under 3.000 for jer begge. Men selvfølgeligt kræver det, at man har pengene. Jeg plejer selv at benytte FDM Travel, da deres hjemmeside er meget overskuelig og samtidigt er det et firma jeg stoler på.

9. Et romantisk minicruise for jer begge Minicruise til Oslo eller Harwich
Et par romantiske dage til søs vil helt sikkert også være en god Valentine gave til din kæreste. I Danmark findes der tre forskellige ruter: Fra København til Oslo, fra Esbjerg til Harwich og fra Frederikshavn til Oslo. Uanset hvilken rute du vælger, så er der masser af faciliteter ombord på færgerne, som kan forsøde jeres ophold.

København til Oslo – læs mere

10. Billige eller gratis alternativer
Til sidst vil jeg komme med en masse billige eller gratis alternativer til en Valentines gave til mænd:
Lækre underbukser, Morgenmad på sengen, Gavekort til vask af tøj eller.., Massage, Speciel øl, En god bog, Billetter til en fodboldkamp eller et stykke fodbold merchandise, Hans yndlingsmad, Et godt blad, Et kort med en personlig hilsen, En CD han ønsker sig, En god mandefilm, En lækker hårvoks, Ting til bilen.

Du kan også overraske ham med en fed gadget eller et gratis valenskort.

Du kender selvfølgeligt din kæreste bedst, men nu har du i hvertfald fået nogle ideer til en Valentines gave til ham. Hvis du ikke fandt noget, så kig rundt på hjemmesiden – måske kan du finde noget andet spændende?

Hvis du selv har givet din kæreste en god Valentine gave, så skriv meget gerne en kommentar herunder.

2 kommentarer til “Valentines gave til ham – 10 bud på Valentine gaver”

 1. Synes der burde være en 11. på den liste. Et gavekort til padborgpark.dk – Behøver ikke være romantisk selvom det er til valsentindag jo :)

  Desværre ingen til at give mig sådan en fin gave den 14.

  Håben den ide også kan bruges.

 2. Hej Kim,

  Det var en rigtig god ide, som helt sikkert vil falde i smag hos mange mænd! Jeg ved også at den Smartbox der hedder “Action”, har Rally kørsel på både sjælland og jylland og man kan også komme ud og kører ATV.

  Husk at man også kan benytte Valentinsdag til at deklarere sin kærlighed, til en måske kommende kæreste ;)

  Endnu engang, mange tak for dit bidrag og ha’ en rigtig dejlig weekend!

Skriv en kommentar