10 små søde gaver til kæresten, der ikke vælter budgettet

Hvis du er en af dem, der holder af at overraske din kæreste med en gave i ny og næ, er det meget rart at give små, billige gaver, så budgettet ikke vælter helt. Men… Hvad pokker skal man så lige finde på?

Det kan være svært at blive ved med at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til små gaver til kæresten.

Er du løbet tør for idéer, er du heldigvis landet det helt rigtige sted – vi har nemlig håndplukket 10 gode gaver til kæresten til et budget, hvor de fleste kan være med. Alle gaverne på listen holder sig nemlig under 200,-.

Små billige gaver er perfekte at give som “bare fordi”-gaver

Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, eller vil du bare gerne vise ham eller hende, at du holder af dem med en gave?

Alle gaver, du giver din kæreste, behøver ikke absolut at være store og dyre – en gave kan nemlig sagtens være god, selvom det er en billig gave til kæresten. Helt ærligt – så er det jo faktisk tanken, der tæller, når det kommer til stykket.

Er du på jagt efter søde små gaver til kæresten? Hæng på her, hvor vi har udvalgt 10 gode idéer til en billig gave til kæresten til max 200,-.

Toblerone med navn1. Du går aldrig galt i byen med… Toblerone

Chokolade er næsten altid en sikker vinder, når det kommer til små gaver til kæresten – men hvorfor ikke tage den det lille skridt ekstra og få den personliggjort med navn?

Du kan få den helt klassiske Toblerone (som vi alle kender og elsker) med din kærestes navn på. Så bliver det altså bare lidt mere specielt, når man får chokolade med ens navn på.

Og selvom der er navn på, kan det jo godt være, du er så heldig, at der falder et stykke af til den glade giver.

Du kan bestille gaven her

 

Sokker med billede2. Søde sokker med foto på

Vil du gerne give din kæreste en lille drillegave, så alle kan se, hvor skønt et par I faktisk er?

Så kan du få lavet et par helt særlige sokker med tryk fra kun 143,- – og så bestemmer du selv, om det skal være et billede af jer eller måske jeres hund, der skal på sokkerne.

Uanset om det er for at tage gas på din kæreste eller som en sød gestus, er vi ret sikre på, de personlige sokker hurtigt bliver en ny favorit i strømpeskuffen (så du kan godt forberede dig på, at de skal vaskes tit!).

Du kan bestille gaven her

 

Puslespil med billede3. Til jer, der er bidt af puslespil

Er I et af de mange par, der fik smag for puslespil i løbet af nedlukningen? Så er her en perfekt billig gave til kæresten, der nok skal vække entusiasme, når den bliver pakket op: Et personliggjort puslespil, hvor du selv kan vælge motivet.

Du kan fx vælge et fint billede af jer, og så kan I bruge kvalitetstid sammen, når I lægger det – og hænge det op i ramme på væggen efterfølgende, hvor det fungerer som et sjovt og anderledes foto.

Priserne starter fra 159,-, så her kan alle være med – og så vælger du selv sværhedsgraden aka hvor mange brikker, der skal være.

Du kan bestille gaven her

 

52 weeks of romance skrabeposter4. Pust liv i romantikken med en særlig skrabekalender

Bliver romantikken lidt glemt, når der går hverdag i den? Det kender vi vist alle sammen – så her er en af de små gaver til kæresten, vi nok alle kunne bruge: Nemlig en skrabekalender med én romantisk aktivitet hver uge.

I skraber kalenderen sammen, og så fortæller den jer, hvilken romantisk aktivitet, I skal lave i ugen. Det er hyggeligt at finde på selv – men der er også noget sjovt over, at man ikke ved det, før man skraber det.

I kan puste liv i romantikken for kun 99,-.

Du kan bestille gaven her

 

Marabou med personlig tekst5. Kærlighed og chokolade i én pakke

En fin chokoladeæske går man sjældent galt i byen med, når det kommer til små søde gaver til kæresten. Men vi er ret sikre på, at du høster endnu flere point med denne personliggjorte chokoladeæske med Marabou-hjerter.

Du bestemmer selv, hvad der skal stå på æsken. Du kan skrive en personlig besked, et digt eller din udkårnes navn – og på den måde kan du lave en fin lille gave til din kæreste, der ikke vælter budgettet.

Æsken er selvfølgelig hjerteformen, så det er oplagt at give den til en, du holder ekstra meget af.

Du kan bestille gaven her

 

Scratch map6. Små gaver til kæresten med rejsefeber

Elsker I at rejse og tage ud at opleve verden sammen? Så er her gaven, der uden tvivl bliver en sikker vinder: Det originale Scratch Map.

Leder du efter en billig gave til kæresten, der er vild med eventyr og rejser, er vi ret sikre på, at den her rammer pletskud. Kortet er nemlig ikke et helt almindeligt verdenskort – her kan I skrabe de steder, I har været.

I bestemmer selv, om I vil skrabe de steder, I har været sammen – eller der, hvor I måske har været hver for sig. Uanset bliver kortet en fin pyntende genstand i hjemmet, der viser alle jeres eventyr.

Du kan bestille gaven her

 

Sexy truth or dare sexspil7. Billig gave til kæresten – den frække version

Vil du overraske kæresten med en fræk gave, der lægger op til intimitet? Så er det oplagt at gå efter den sexede version af sandhed eller konsekvens, der nok skal sætte fut i romantikken i det lille hjem.

I får 50 spørgsmål, der spørger ind til jeres frækkeste hemmeligheder – og så får I udfordringer, der nok skal gøre stemningen hed. Det er altså sandhed eller konsekvens som du kender det – bare med et lille, erotisk tvist.

Det lille spil koster kun 99,-, og vi spår, at I nok skal få meget sjov ud af det sexede spil, der heldigvis også kan spilles mere end én gang.

Du kan bestille gaven her

 

Go' samtale parudgave spil8. Spørgsmål, der bringer jer tættere sammen

Når man har været sammen i et godt stykke tid, går der hurtigt hverdag i den – og så er man måske ikke altid lige god til at tage de gode, dybe samtaler.

Heldigvis er en af de små gaver til kæresten på listen et “samtale”-spil, som er skræddersyet til par. Spillet består af en række spørgsmålskort, der i sidste ende giver et stærkere parforhold og en dybere forståelse for hinanden.

I kan hive et kort frem i ny og næ, når I har brug for at “tjekke” ind hos hinanden og se hinanden dybt i øjnene – så her er en lille, billig gave til kæresten, der kan blive ved med at gi’ for bare 199,-,

Du kan bestille gaven her

 

Fotobog med jeres bedste minder9. Fotobog med alle jeres minder

I dag er langt de fleste af vores billeder på telefonen – og der får de lov til at blive støvede, for hvem kigger egentlig på dem?

Det, synes vi, er en skam. For kan du huske, at det kunne være en hel aktivitet at hive de gamle fotobøger frem, kigge på hvert enkelt billede og komme til at snakke om alle de sjove historier og minder?

Derfor er det oplagt at overveje at få lavet en fotobog, når du leder efter små søde gaver til kæresten. Du bestemmer helt selv, om det skal være billeder fra en ferie eller måske bare hverdagen, der skal med – og med priser, der starter fra 79,-, kan alle være med.

Du kan bestille gaven her

 

Massageolie og glideolie10. Overrask med massage…

Findes der noget bedre end at blive forkælet af sin kæreste med en intim massage?

Hvis du gerne vil give din kæreste en af de lidt frækkere gaver, bør du overveje Joan Ørtings gaveæske med massageolie og glideolie – med andre ord: Alt, I skal bruge, for at få en romantisk aften sammen.

Med de to olier er der lagt i kakkelovnen til massage og kropsligt nærvær – og det kan være, det er lige præcis det, I trænger til. Bestil gaven, find tid i kalenderen og overrask din kæreste med en aften i romantikkens tegn (ps. husk stearinlys – det sætter stemningen!).

Du kan bestille gaven her

 

Husk, det er tanken, der tæller med små gaver til kæresten

Søde ord til kæresten - sæt dine egne ord på

Uanset om det er til en fødselsdag eller en “bare fordi”-gave, skal du huske, at det er tanken, der tæller – små billige gaver kan nemlig være mindst lige så gode som en stor, dyr gave.

Når det gælder gaver, er det nemlig langt hen ad vejen tanken, der tæller. Hvis du har gjort dig umage for at finde den helt rigtige gave, betyder det ikke så meget, om den har været dyr eller er en billig gave til kæresten.

Vi er sikre på, at den nok skal falde i god jord uanset.

Skriv en kommentar