20 søde, sexede og sjove gaver til kæresten

Trænger du til nogle gode gaveideer, som din kæreste eller dine venner vil blive glade for? Her finder du 20 søde, sexede eller sjove gaver, der er til at betale for almindelige mennesker. Mange af gaverne er ret overraskende: Et verdenskort, hvor du kan skrabe lande frem. Et flot brætspil med erotiske opgaver. En uskyldig and med indbygget vibrator… Tjek alle de gode gaveideer, før du køber ind til næste fødselsdag, kærestedag, bryllupsdag, valentinsdag osv.

Søde og sjove gaver er altid populære

Du kan selvfølgelig altid forære kæresten eller vennerne en god flaske vin, et buket blomster, en æske chokolade, et par bifbilletter eller et skrabelod… Men hånden på hjertet, så er den type gaver ikke særligt opfindsomme eller overraskende, vel? Man glemmer flasken med vin, lige så snart man har sat den fra sig.

Derfor er søde og sjove gaver altid populære. Og hvis modtageren er lidt frisk, må gaven også gerne være sexet. Det bringer smilet frem.

Vi har gjort os umage på dine vegne og fundet frem til 20 forskellige, ikke så dyre gaver, som du nemt og trygt kan bestille over nettet. Her er sjove gaver til ham, sjove gaver til hende, sjove gaver til bryllup, til kobberbryllup og guldbryllup – ja, sjove gaver til enhver anledning.

Se også alle vores personlige gaveideer

Love is artSkab et smukt kunstværk, mens I elsker

Kender du det: At elske med din partner er somme tider så dejligt, at du har lyst til at forevige øjeblikket…? Du kan selvfølgelig vælge at optage jeres elskov på film, men for nogen er det lidt pornoagtigt. Derfor er denne idé indlysende: Du og din partner skaber et kunstværk, mens I elsker – lige til at hænge op på væggen bagefter. Med dette kit følger et stort stykke beskyttelsesplastic, et kanvaslærred (1,1 x 1,4 meter), 1 tube ugiftig maling, 2 par engangstøfler og en vaskesvamp. I placerer plastic nederst, lærredet ovenpå, smører jer ind i farven og elsker oven på lærredet. Det bliver virkelig flot! Bagefter kan I nemt vaske farven af jer igen.

Prisen er i skrivende stund 459 kr.

Køb eller læs mere

 

52 weeks of romanceGiv dit parforhold ny gnist med 52 romantiske opgaver

Vi skal passe på, at vores parhold ikke bliver ren leverpostej og sure underbukser, tv-serier og Matadormix. Ind imellem skal det også være sjovt og overraskende at have en hyggestund med sin partner, uden at det behøver at koste en jetjager. ”52 Weeks of Romance” består af 2 x 26 kort samt en sort og en lyserød satinpose. Du og din partner får en pose kort hver, og I skiftes nu til hver uge at trække et kort med en romantisk, sød, sexet eller sjov opgave – et helt år med en lille overraskelse hver uge.

Prisen er i skrivende stund 119 kr.

Køb eller læs mere

 

KærlighedspillerSkriv søde beskeder til kæresten og gem i små piller

Der er ikke noget så hyggeligt som at efterlade små, søde beskeder til hinanden. Både dem, der bare emmer af kærlighed: ”Jeg elsker dig mere end i går, men mindre end i morgen.” Men også de lidt praktiske: ”Skatter, vil du med i biffen i aften?” Med dette glas Kærlighedspiller får du ca. 90 små kapsler, som hver indeholder en tom seddel, lige til at skrive på. Så kan du altid lige efterlade en lille kærlighedspille til din elskede – på hovedpuden, i madpakken, på bordet, på bilsædet…

Prisen er i skrivende stund 59 kr.

Køb eller læs mere

 

Skrabe verdenskortSkrab de dele af verden, som du stadig mangler at se

Kender du nogen, der elsker at rejse? Dig selv eller en anden? Så er dette smukke, detaljerede verdenskort den perfekte gave. Her kan du let skrabe de dele af verden, du gerne vil fremhæve: Det kan være de lande, du allerede har besøgt – eller de lande, du gerne vil besøge i fremtiden. ”Scratch Map Original Deluxe” måler 82,5 x 59,5 cm og leveres i et smart beskyttelsesrør. Kortet er forsynet med cool infografik med facts om de forskellige lande, vande (dybde) og bjerge (højde).

Prisen er i skrivende stund 199 kr.

Køb eller læs mere

 

Romantisk plakatFå jeres dejligste minder indrammet som et hjerte

Har du 46 billeder med dejlige minder fra dit og kærestens stunder sammen, jeres bedste ferieminder, jeres kæledyr osv. …? Eller har du 46 billeder af dig selv, du gerne vil berige kæresten med? Så kan du få billederne sat op i et hjerte og leveret som en smuk plakat, lige til at hænge op i stuen, soveværelset eller på kontoret. Du kan vælge mellem baggrundsfarverne hvid og sort, og du kan vælge mellem forskellige størrelser fra A3 helt op til A0 (84,1 x 118,9).

Prisen er i skrivende stund fra 297 kr.

Køb eller læs mere

 

Nogle beskeder er så søde, at de er lige til at spise

ChokoladehilsenVil du gerne skrive noget RIGTIGT SØDT til sin kæreste? Så skriv dine kærlige ord med chokolade! Og ikke bare chokolade, men den bedste belgiske chokolade. Et Chocotelegram(R) fås i forskellige størrelser, alt efter hvor meget du gerne vil skrive – fra 10 chokoladebogstaver og til 35 stk. Det er nemt nok: På firmaets hjemmeside indtaster du dit kærlige budskab, og så bliver den lækre chokoladeæske med din søde besked leveret, hvor du ønsker – også gerne hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det.

Prisen er i skrivende stund fra 139 kr.

Køb eller læs mere

 

Monogamy erotisk brætspilGør jeres samliv til et sexet spil

Trænger jeres samliv til lidt mere erotik, lidt flere overraskelser, lidt flere grin sammen…? Så er ”Monogamy” en genial gave til hinanden eller til andre, der trænger. Det smukke brætspil, kåret til Årets Spil 2014, omfatter 100 kort til ham, 100 kort til hende, 50 fantasikort samt spilleplade, terning og brikker. Glæd jer til søde, sexede, overraskende og morsomme udfordringer, der nok skal gøre jer begge to let røde i kinderne og give smil på læben.

Prisen er i skrivende stund 163 kr.

Køb eller læs mere

Find flere erotiske parspil her

 

Sexstillinger skrabe plakat50 frække ideer til afveksling for missionærstillingen

Sex er dejligt, men sex kan også blive lidt forudsigeligt, ikke sandt? Det ender ganske ofte med den velkendte missionærstilling med ham hårdt arbejdende ovenpå (så længe han kan). Heldigvis findes der mange, mange flere lækre stillinger end missionæren. Hæng denne flotte skrabeplakat op i soveværelset, og når I trænger til frisk inspiration og lidt afveksling i sexlivet – ja, så skraber I bare en ny stilling frem. Plakaten måler 70 x 50 cm og gemmer på 50 hede og inspirerende samlejestillinger.

Prisen er i skrivende stund 109 kr.

Køb eller læs mere

 

Love LED lampeLad din kærlighed oplyse rummet

I romantiske stunder skal der lige akkurat være lys nok til, at man kan se hinanden(s) – men dog ikke så meget lys, at romantikken og den intime, sovekammeragtige stemning ryger. Her kommer LOVE-lampen ind i billedet: Med fire klare rosa bogstaver lyser det gode budskab – LOVE – op i rummet, og O’et er naturligvis udformet som et hjerte. LOVE-lampen er batteridrevet, så den kan anbringes og medbringes overalt. Hvor lang tid varer ægte kærlighed? LOVE-lampen klarer de første 50.000 timer.

Prisen er i skrivende stund 119 kr.

Køb eller læs mere

 

Romantisk fondueByd din kæreste på noget smeltende lækkert

Jordbær er dejlige, men jordbær med lun, smeltet chokolade er dobbelt så dejlige. Cocktailpølser er skønne, men cocktailpølser dyppet i lun, smeltet ost er dobbelt så skønne. Med KitchPro Fondue Kop kan du så let som ingenting lave smeltet chokolade eller smeltet ost over et simpelt fyrfadslys, og mere skal der faktisk ikke til, før lækkerheds-indekset stiger gevaldigt. Med de medfølgende fonduegafler spidder du og din kæreste (eller andre gæster?) alskens lækkerier og dypper i den smeltede chokolade eller ost. Mums!

Prisen er i skrivende stund 79 kr.

Køb eller læs mere

 

Kompakt badekarKompakt badekar i en snæver vending

Livet er for kort til kedelige brusebade. Engang imellem er det bare meget lækrere at tage sig et langt, varmt karbad. Det er ren selvforkælelse at mærke muskler og led blive varme, mens kroppen slapper af i det lune vand. I dette kompakte badekar er der plads til en fuldvoksen mand, og karret kan placeres overalt: I et lille badeværelse, i sommerhuset, i campingvognen… Badekarret vejer kun 5 kg og kan rumme 100 liter vand; det leveres med afløbsslange, håndtag og kurv til sæbe.

Prisen er i skrivende stund 1.240 kr.

Køb eller læs mere

 

Badekar lampeSkab discostemning i badekarret eller jacuzzien

Det er altid rart at hoppe i det lune badekar eller jacuzzien – men ikke ligefrem nogen fest. Men hvorfor ikke forvandle hyggebadet til en vaskeægte discofest med vildt flot lys, der blinker i de fedeste rytmer. Water Light Show Badekarslampe kan blinke i rødt, blåt og grønt, og den kan indstilles til at blinke i en stille rytme, som sjæler, som hurtig Roxette-pop og som tung, tysk house. Water Light Show Badekarslampe er batteridrevet og skal bare lægges i overfladen, så passer den sig selv.

Prisen er i skrivende stund 95 kr.

Køb eller læs mere

 

LystavleSkab den ægte, gammeldags biografstemning hjemme i stuen

Holder du somme tider filmaftener sammen med venner og familie? Så har du givetvis en god skærm, lækker lyd, popcorn i baghånden og køleskabet fuld af kolde drikkevarer… Men du mangler helt sikkert det vigtigste: En Cinema Lightbox, hvor du har skrevet aftenens filmtitel, så den er det første gæsterne ser, når du træder ind i stuen. Cinema Lightbox leveres med 72 bogstaver og tegn, så du kan skrive lige, hvad du vil (det kan jo også være et kærlighedsbudskab til kæresten). Boksen kan hænges op på væggen eller sættes i bogreolen efter behov.

Prisen er i skrivende stund 139 kr.

Køb eller læs mere

 

Clone a willyGiv din kæreste en vibrerende afstøbning af din penis

Bare, fordi du selv overnatter ude i byen, skal din småliderlige kæreste (kone, forlovede, elskerinde…) da ikke undvære din velformede penis, vel? Med det smarte sæt ”Clone a willy” kan du lave en naturtro afstøbning af dit lem, oven i købet med vibrator, så det føles fuldstændigt som at være der selv. Materialerne er fuldkommen sikre og kropsvenlige, og der følger udførlig instruktion med. Faktisk har mange forelskede par stor fornøjelse af at fremstille penissen sammen.

Prisen er i skrivende stund 148 kr.

Køb eller læs mere

 

Clone a pussyGiv din kæreste en smuk afstøbning af din vagina

Tro os: Når du ikke er hjemme, savner din kæreste (mand, forlovede, elsker…) både dig – og din kusse! Men når du nu ikke selv kan være der, kan du i det mindste efterlade et sødt minde. Nemlig en smuk og naturtro afstøbning af din vagina. Med det smarte sæt ”Clone a pussy” kan du ret let lave en lækker klon af dine mest private dele. Materialerne er fuldstændigt sikre og kropsvenlige, og der følger udførlig instruktion med. Måske har din kæreste lyst til selv at være med i skabelsesprocessen?

Prisen er i skrivende stund 149 kr.

Køb eller læs mere

 

Uendeligt kortValentinskortet, der viser din evige kærlighed (og humor)

Fortjener din kæreste et valentinskort – men gerne et helt usædvanligt af slagsen? Så er det nu, du skal slå til. Med Uendeligt Valentins Kort erklærer du ikke alene din elskede din evige kærlighed, men også, at et samliv med dig er sjovt. Det fantastiske kort giver nemlig mulighed for, at du skriver en sød hilsen – og samtidig fjerner en særlig lås. Når din kæreste åbner kortet, vil en kærlighedsmelodi blive ved med at spille og spille og spille i mindst 3 timer (det føles uendeligt). Når kæresten til sidst prøver at ødelægge kortet, vil der komme en flot regn af konfetti.

Prisen er i skrivende stund 89 kr.

Køb eller læs mere

 

Spa geleSkab lækker, luksuriøs spa-stemning i badekarret

Måske kender du nogen, der er den lykkelige ejer af et badekar? Så er der nu mulighed for at skabe ægte spa-stemning med denne særlige badegelé. Ved at blande pulveret i vandet forvandler vandet sig til en tykflydende gelé, der dufter vidunderligt, og som blødgør og renser huden. Efter badet er man som et nyt og bedre menneske. Den tyktflydende gelé er samtidig med til at holde på vandets varme, så badet kan vare op til tre gange længere end normalt. Leveres med et middel, der opløser geleen igen bagefter.

Prisen er i skrivende stund 79 kr.

Køb eller læs mere

 

Fjernbetjent vibrator ægNyd fantastiske, fjernstyrede orgasmer

Lidenskabelige kvinder kan naturligvis bruge dette lækre vibrator-æg til at tilfredsstille sig selv. Men det er i samspil med kæresten, at Sinful’s vibrator-æg bliver rigtigt spændende: Ægget kan nemlig fjernstyres med en diskret, lille fjernbetjening! Kvinden kan nu sætte ægget på plads, inden I går byen, til fest eller koncert – og kæresten vælger så, hvornår vibratoren skal starte… Hvis du pludselig ser en kvinde sidde helt for sig selv og se meget, meget lykkelig ud, så ved du hvorfor. Vibrator-ægget har 11 frække vibrationsmønstre, er genopladeligt, og fjernbetjeningen fungerer på 10 meters afstand.

Prisen er i skrivende stund 399 kr.

Køb eller læs mere

Se også vores andre ideer til sexlegetøj til par

Vibrator andTag en fræk and med i bad eller seng

Tag endelig ikke fejl af det uskyldige udseende: Denne søde og sjove and indeholder en kraftig og samtidig støjsvag klitoris vibrator! Pludselig bliver det en (sexet) leg at gå i bad – eller at lægge sig under dynen med den lille, frække fyr lige ved hånden. Vibratoren kan fremkalde lystfølelse overalt på kroppens mange erogene zoner. ”Rub my duckie” ser nuttet ud og kan både flyde uskyldigt i badekarret eller stå til pynt på en hylde. Måske en fræk værtindegave?

Prisen er i skrivende stund 149 kr.

Køb eller læs mere

 

Kæmpe bamseGiv din kæreste en gigantisk sød og blød krammebamse

Vi skal huske at kysse og kramme hinanden så meget som muligt. Både kys og kram giver os faktisk en lykkefølelse, der er sund for psyken. Man kan faktisk ikke kramme for meget, vel? Men engang imellem er vi jo væk fra hinanden i kortere eller længere perioder, og hvem skal vi så kramme? Giv din kæreste denne gigantiske (130 cm høj!) søde og bløde krammebamse – lige til at give bjørnekrammere i tide og utide. Bamsen er lavet af polyester og er godkendt til brug af selv små børn.

Prisen er i skrivende stund 499 kr.

Køb eller læs mere

 

Hvilken gave vil din kæreste tænde mest på?

Mand giver en sjov gave til kæresten

Se også alle vores andre gaveideer til kæresten

At give en sjov gave til en person, der bliver glad for gaven, kræver én væsentlig ting af dig: At du kender personens personlige smag, humor og tolerancetærskel.

Der er jo uendelig forskel på at sende en chokoladeæske, hvor dit kærlige budskab er skrevet med chokoladebogstaver – og til at forære et vibrerende æg, der kan fjernstyres til at give modtageren heftige orgasmer!!

Tænk hellere efter én gang til: Vil din kæreste blive gladest for en krammebamse eller en skrabeplakat, der viser 50 sexstillinger ud over ’missionæren’?

Vi ønsker held & lykke!

Skriv en kommentar