10 personlige gaver til ham – forkæl manden i dit liv med en unik gave

Er der en fødselsdag rundt om hjørnet, eller vil du bare gerne forkæle en mand i dit liv med en personlig gave til ham?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være svært, hvis ikke næsten umuligt, at finde en personlig gave til manden, der har alt. Mænd har en tendens til at købe det, de gerne vil have – og modsat de fleste kvinder er der måske knap så mange nips og smykker på ønskelisten.

Så hvad gør du så, hvis du vil undgå at give underhyler eller nye strømper?

En unik gave er noget af det bedste at modtage – og samtidig noget af det bedste at give. Hvis du er helt på bar bund, er hjælpen heldigvis nær.

Vi har udvalgt 10 personlige gaver til ham, der gør det lidt nemmere for dig at finde det rigtige.

Øl gaveæske1. Er din kæreste øl-fanatiker? Giv et unikt øl-gavesæt

Er manden i dit liv tosset med øl? Så er det oplagt at give ham et ølgavesæt, hvor han får mulighed for at smage forskellige lækre, belgiske øl.

Gavesættet er faktisk også en personlig gave med navn, så du kan selv vælge forskellige fotos, der skal på æsken. På den måde bliver din gave lynhurtigt meget mere unik, og vi er overbeviste om, at den nok skal falde i god jord som en unik gave til ham.

Ølgavesættet indeholder 5 forskellige øl, så måske er du heldig at få lov til at smage.

Læs mere om gaven her

 

Graveret læder kortholder2. Personlig gave til manden, han rent faktisk får brugt

Har du allerede forsøgt dig frem med unikke, personlige gaver? Som måske faldt lidt til jorden, fordi han endte med aldrig at få taget dem i brug?

Det er altid en god idé at overveje, hvad manden i dit liv bruger meget – og her kommer vi ikke uden om en tegnebog. Så hvorfor ikke give ham en lækker, indgraveret kortholder i læder, han kan få glæde af mange år frem?

På den måde får han en praktisk gave, der samtidig har en fint personligt touch. Og så bestemmer du jo selv, om det er hans navn eller noget helt andet, der skal indgraveres.

Læs mere om gaven her

 

Laptop taske med navn3. Giv ham en lækker laptop-taske i læder

Praktiske gaver behøver ikke at være kedelige – faktisk langt fra. Jo, vi er med på, at sokker måske ikke er det mest sexede i verden, men det er en lækker laptop taske i læder til gengæld.

Du kan gøre tasken mere personlig med en indgravering, du selv vælger – og så kan manden i dit liv med stolthed finde sin computer frem (og måske tænke lidt på dig imens), næste gang han sidder til møde eller på job.

Det er altid en god idé at gentænke nogle af de klassiske, praktiske gaver, når du leder efter en personlig gave til ham.

Læs mere om gaven her

 

Bronze figur4. En skulptur giver glæde resten af livet

Er der en rund fødselsdag, et jubilæum eller en anden speciel anledning i vente? Så er det oplagt at tænke i gaver, han kan have glæde af resten af sit liv. På den måde vil han tænke tilbage på en garanteret dejlig dag, hver gang han kigger på gaven.

Og her er en skulptur et oplagt valg til manden, der har alt. Der findes et hav af forskellige skulpturer, og du kan med garanti finde en, der matcher lige præcis din mands stil, hobbyer eller smag.

Skulpturen kan pynte derhjemme, på kontoret eller måske endda i haven.

Læs mere om gaven her

Lighter med billede

5. Giv ham en brandvarm gave

Uanset om din kæreste ryger eller ej, er en indgraveret lighter en klassiker, du sjældent går galt i byen med – og hvem vil ikke gerne være ham, der altid har ild på sig, så der kan blive fyret op under bålet, raketten eller noget helt tredje?

Lighteren kan du få indgraveret lige, som du har lyst – og så får han en personlig gave, der kan være med ham resten af livet.

Du kan få indgraveret et foto af jer to, hans navn eller lige, hvad der giver mening for jer. Det er også en fin firmagave, da du kan få indgraveret hans logo på lighteren.

Læs mere om gaven her

 

Champagnesabel med navn6. Champagnesablen – den ultimative gave til ham, der har alt

Er det noget med, at man først er rigtig voksen, når man har sin egen champagne-sabel? Vi er ikke sikre på, at den holder i retten – men der er noget om det.

Hvilken mand vil ikke sætte pris på at kunne hive sin egen champagnesabel frem nytårsaften eller ved særlige lejligheder? Med en champagnesabel kan han åbne bobler med stil – og så er det en god undskyldning for at eje en sabel (det, tænker vi, de fleste mænd drømmer om).

Champagnesabler findes i mange forskellige budgetter, så det er nemmere for dig at finde den helt rigtige personlig gave til manden uden at vælte budgettet.

Læs mere om gaven her

 

Bryg dit eget øl7. Til ham, der har en ølspecialist gemt i maven

Hvem har ikke lyst til at eksperimentere med at brygge sit eget øl derhjemme? Et ølbryggersæt er en fantastisk gave, fordi der er mange timers underholdning i det. Han skal nemlig både brygge, smage og nyde.

Vi er ret sikre på, at din mand vil være pavestolt, når han kan byde gæster på sit eget hjemmebryggede øl – så her har du mulighed for at slå home-run.

Bryg dit eget øl-sættet indeholder alt, hvad han skal bruge for at komme i gang. Du kan tilmed vælge den type øl, han bedst kan lide.

Læs mere om gaven her

 

Ølgavesæt med indgraveret glas8. Ølgavesæt med indgraveret glas

Er manden i dit liv en hund efter øl, men vil du gerne give ham noget lidt mere specielt end en sixpack pilsnere? Det forstår vi godt! Og der findes heldigvis en løsning på dit problem.

Hvorfor ikke give ham et ølgavesæt med en øl og et ølglas, du kan få indgraveret noget personligt på? På den måde kan han nyde en skøn øl her og nu – og bruge glasset mange år frem, når han får en fyraftens på terrassen derhjemme.

Du kan vælge mellem forskellige øl, og så bestemmer du helt selv, hvad der skal indgraveres.

Læs mere om gaven her

 

Karikaturtegning9. Giv ham en karikaturtegning af sig selv

Sætter manden i dit liv pris på en god joke, og er han udstyret med en rimelig mængde selvironi? Så er vi ret sikre på, at en karikaturtegning kommer til at falde i god jord.

Du kan vælge mellem forskellige stilarter – lige fra de sjove til de flotte, og du bestemmer selv, om det er et billede af ham, jer eller måske hele familien.

På den måde får han endnu et skønt minde, som samtidig kan pynte i hjemmet. Win-win!

Hvis du leder efter en personlig gave til ham, bliver det næsten ikke mere personligt end dét.

Se de forskellige stilarter

 

Dialekt-plakat10. Lav din egen Dialægt-plakat

Kender du de vittige Dialægt-plakater? Du ved, dem med sjove udtryk og udsagn fra forskellige jobs, landsdele og typer?

Vidste du, at du faktisk kan designe din helt egen Dialægt-plakat? Hvis du er kreativ og har lidt mod på det, kan du altså lave en 100% personlig plakat med udsagn om manden i dit liv – og selvom de kan være både søde og sjove, skal det nok give et smil på læben.

Bestillingen er enkelt og ligetil – og til gengæld får du en unik gave til ham, der nok skal få ham til at trække smilebåndet.

Læs mere om gaven her

 

Stadig i syv sind? Her er 3 tips til at finde en personlig gave til ham

Kælenavne til kæresten

Kæmper du stadig med at finde det helt rigtige, når det gælder en personlig gave til manden? Det forstår vi egentlig godt – for det er svært.

Her får du 3 tips, der (måske) gør det lidt nemmere:

  1. Tænk på, hvad gaven betyder – en gave er ofte bedst, når der er betydning bag den. Derfor er det ikke sikkert, det er selve gaven, der er vigtigst – men snarere det, den betyder.
  2. Vælg gaver ud fra jeres fælles minder – havde I en fantastisk ferie sammen, I godt kan lide at mindes? Så tænk i den retning. Det kunne fx være et fotoalbum eller et kort over destinationen. Humlen er, at det altid er en god idé at tænke i gaver, der bygger på fælles minder.
  3. Giv en gave, du selv har lyst til at give – når du næsten ikke kan vente med at give din udkårne en gave, er det ofte et tegn på, at du har ramt rigtigt. Og selv hvis det ikke er spot on, vil din glæde ved at give smitte – og så ender det pludselig med at blive den perfekte gave for ham også.

God gavejagt! Vi er sikre på, din gave nok skal blive en stor succes.

Skriv en kommentar