Pakkekalender til ham – Gør julen 2023 til noget særligt med en julekalender

Vi nærmer os december og de dejlige juledage. Hverdagen bliver nu fyldt med hygge, nærvær og fokus på dem, vi holder af. Der er intet bedre end at tilbringe de mørke juledage indendørs sammen med dem, som vi elsker. Da de kolde vintertider nemt kan have slukket for kreativiteten, tilbyder vi dig derfor en løsning til, hvordan du nemt forkæler din eneste ene. Vær romantisk og giv din bedre halvdel en pakkekalender. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan gøre det sjovt, romantisk eller praktisk.

Du har fuldstændig frie tøjler. Det essentielle er at forkæle din kæreste gennem julemåneden.

Lav selv en pakkekalender eller den nemme løsning

Find din kreative side frem og lav din egen pakkekalender. At lave sin egen pakkekalender kan måske lyde som et projekt, der kræver meget tid, men det behøver det slet ikke at være. Hvis du vælger at lave en pakkekalender til din mand eller kæreste selv, så kan du gøre det på tusindvis af forskellige måder. Du kan vælge at lave pakkekalenderen meget personlig og romantisk. Du kan også gøre det lidt nemmere for dig selv og lave en pakkekalender, der minde om en standard pakkekalender. Du skal bare springe ud i det. Det kan næsten ikke gå galt. Herunder får du forslag til færdigkøbte pakkekalendere, og ideer til, hvordan du selv laver en pakkekalender.

Populære færdige julekalendere til ham

Indhold

Levering

Pris

Til alle mænd

1-3 dage

699,-

Læs mere

 Forkæler smagsløgene

1-3 dage

279,-

Læs mere

Med gin, snaps, whiskey mv.

1-3 dage

595,-

Læs mere

Den frække

1-3 dage

795,-

Læs mere

Mega Chokolade

1-2 dage

 899,-

Læs mere 

Johan Bulow lakrids

2-3 dage

299,-

Læs mere

Karmelleriet

1-2 dage

269,-

Læs mere

Baileys

1-2 dage

199,-

Læs mere
Flæskesvær

1-2 dage

219,-

Læs mere
Chili Klaus

1-2 dage

399,-

Læs mere
Bolcher

1-2 dage

379,-

Læs mere
Vin

1-2 dage

875.-

Læs mere

Se flere lækre kalendere hos Coolstuff og KunDetBedste.

Hvis du stresser lidt over juleindkøb eller julefrokoster, er der måske ikke helt tid til at lave pakkekalender i dit program. Da du helt bestemt ikke er den eneste, som ikke har tid til at lave pakkekalender selv, er der selvfølgelig lavet mange færdige løsninger. Du kan købe masser af flotte og rigtig fine færdige pakkekalendere, hvis du ikke har tid eller lyst til at lave dem selv. Hvis vi tager udgangspunkt i et eksempel, hvor din bedre halvdel er rigtig glad for specialøl, så findes der her rigtig mange færdige pakkekalendere. Du kan finde mange specialøls-pakkekalendere på nettet. Hos Ølkassen kan du finde hundredevis af specialøl. Du kan bruge deres juleøl til at samle en kalender selv, men du kan også købe deres færdige pakkekalender. Her får du 24 særligt udvalgte lækre juleøl, der er pakket ind og samlet til en fin pakkekalender.

Hvis du ønsker at gøre juletiden lidt ekstra hyggelig, kan du også købe en erotisk pakkekalender hos Sinful. Mange andre butikker og hjemmesider tilbyder også færdige pakkekalendere med f.eks. personlig pleje eller gadgets.

Den hjemmelavede personlige pakkekalender

Flot julegavepapir til en pakkekalender

Hvis du ønsker at lave en personlig pakkekalender til din elskede, så kan det gøres på utallige måder. Et godt udgangspunkt er altid modtagerens interesser. Hvad kan din bedre halvdel lide? Elsker han specialøl, eller er han særligt glad for noget bestemt musik? Når du har dannet dig en ide om, hvad han kan lide, så kan du så småt gå i gang med pakkekalenderen.

Er din mand eksempelvis vild med specialøl, så ved du, hvad pakkekalenderen kan tage udgangspunkt i. Du kan gå på opdagelse i de lokale butikker eller på internettet. Måske finder du hans favoritøl eller en, som du ved, at han aldrig har smagt før. Du kan nu samle 24 øl, eller ting der passer ind i dit ”øl-tema”.

Herefter skal du arrangere det på en god og flot måde. Du kan tage den nemme vej og samle det hele i en stor kurv. Det kan se rigtig flot og professionelt ud, hvis du for eksempel markerer hver øl med et lille fint skilt eller en seddel, der markerer datoen. Du kan også være lidt ekstra kreativ med din måde at samle pakkekalenderen på. Du kan for eksempel pakke alle tingene ind i papir og nummerere dem med tal fra 1-24. Derefter kan du hænge dem op på en snor. Begge løsninger ser rigtig fine ud og passer godt ind i et juledekoreret hjem. Men husk, at der ingen regler er. Du kan samle pakkekalenderen på lige præcis den måde, som du finder bedst.

Den sjove pakkekalender til manden der har alt

 

En sjov Coolstuff pakkekalender

Hvis du gerne vil lave en pakkekalender til din bedre halvdel, men synes, at det er svært, da han er manden, der har alt – så bare rolig. Her kommer lidt sjove ideer til ting, som han helt sikker ikke har endnu. På hjemmesider som Coolstuff finder du alverdens ting. Der er fyldt med sjove gadgets og ting, som du – og din mand – ikke vidste, at din søde mand havde brug for. Du kan finde alt fra robotter til ”bryg-din-egen-øl” sæt. Hvis du går opdagelse her, er det næsten stensikkert, at du finder noget sjovt, som du kan benytte til en hjemmelavet pakkekalender til din elskede.

Drømmer du om en jul med fokus på romantik?

Julen og vintermånederne er den perfekte tid til at fokusere på romantik og hygge. Det kolde og kedelige danske vejr, tvinger de fleste til at bruge størstedelen af deres tid indendørs. I den tid du bruger indendørs, kan du lave masser af hyggelige ting sammen med din partner. I kan tage en svingom til tonerne af Wham og klassikeren Last Christmas, eller I kan bage lækre brunkager sammen. Julens små traditioner er oplagte til at være romantiske og nyde hinandens selvskab. Det er altid hyggeligt at se en god julefilm, lave en juledekoration eller pynte op med julepynt sammen. Hvis I sætter de klassiske julesange fra Michael Bublé eller Mariah Carey på, kan I næsten heller ikke undgå lidt romantisk stemning, da disse julesange jo oftest er smukke kærlighedserklæringer.

Den romantiske hjemmelavede pakkekalender

Bryllupsgave til det forelskede brudepar

Du er nu præsenteret for en sjov og en personlig og alligevel almindelig, hjemmelavet pakkekalender. Hvis du drømmer om at give din søde mand eller kæreste en pakkekalender, der stråler af romantik og kærlighed, så kan du selvfølgelig også det! Her er det igen kun din fantasi, som sætter grænser.

Er du for eksempel er god med ord, så kan du lave en pakkekalender, som indeholder 24 søde ting, du selv skriver til den, du elsker. Det kan være erindringer om dejlige oplevelser, I har haft sammen, eller en lille fortælling om, hvorfor du elsker ham. Du kan også give ham en pakkekalender, der giver jer mulighed for lidt ekstra intimitet i hverdagen. Et eksempel kunne være 24 små æsker der alle indeholder en seddel. Hver seddel kan fungere som et lille hjemmelavet gavekort. Der kan været et med en gratis massage (som selvfølgelig bliver udført af dig), eller en invitation til en hyggelig kæresteaften med lækker middag (selvfølgelig lavet af dig).

En hjemmelavet pakkekalender kan ikke bringe andet end lykke med sig. Så spring ud i det og vis din nærmeste, at du elsker ham.

Se også vores liste med de bedste sex julekalendere

Skriv en kommentar