20 ideer til god forkælelse til hende

Det kan være svært at finde på noget, når man vil forkæle kæresten. Det må gerne være unikt og personligt, men det kan kræve meget tid at lede rundt på nettet og de uendelig mange muligheder. Her på siden har vi samlet 20 idéer, der passer til alle budgetter og af forskellige varighed. Tag et kig, og find den perfekte overraskelse til din kæreste.

20 ideer til forkælelse, der vil glæde din kæreste

 

Vildmarks-brunch i Mols BjergeVildmarks-brunch i Mols Bjerge

Hvis du inviterer kæresten med på brunch i det fri, dækkes der op med køkken- og bålgrej og lokale råvarer i Mols bjerge. Dagen starter med, at Karpenhøjs vejledere guider jer gennem bagning i middelalderovn, brændehugning, røgning af fisk og anvendelse af naturens urter. Den sæsonbestemte brunch serveres i det fri, hvor I kan nyde det lækre måltid i bløde lammeskind. Hvis din kæreste er til hygge, natur, god mad og udsigt over smukke Mols bjerge, er dette den perfekte overraskelse til hende.

Oplevelsen koster i skrivende stund fra 275 kroner per person.

Læs mere her

 

Wellness dag i hjemmetWellness dag i hjemmet

Velvære i hjemmet kan være ekstra rart, hvis din partner er stresset, lige er blevet mor, eller mest bare har brug for at være i hjemlige omgivelser. Arranger levende lys på badeværelset, rolig musik og sørg for at der ikke er børn, når din kæreste skal nyde den afslappende wellness. Hos forkæl.dk kan du på forhånd købe en mini wellness-pakke, der indeholder et lækker manicure-sæt, ansigtsmaske, håndcreme, læbepomade og en lækker rosé fra CÉVIE.

Pak gaveæsken ind og lad det være starten på din overraskelse, som giver din kæreste nogle afslappende timer i hjemmet. Perfekt velvære for hende, uden det sprænger budgettet.

Gaven koster i skrivende stund 310 kroner.

Bestil pakken online her

 

Flydende spa hos Copenhot i KøbenhavnFlydende spa hos Copenhot i København

Hvis du vil forkæle din kæreste med en spændende og anderledes oplevelse, skal du bestille 1,5 times flydende spa i Københavns kanaler. Der kan være op til 5 personer i båden, men passer også perfekt til 2. Skipperen sejler jer rundt, mens han sørger for at holde vandet varmt, I skal ikke gøre andet end at læne jer tilbage og nyde udsigten. I får spa og skipper, bluetooth-højttaler ombord, mulighed for omklædning og lån af håndklæder inkluderet i prisen.

Prisen for 1,5 times flydende spa er i skrivende stund 2.200 kroner.

Læs mere om oplevelsen her

 

Lynæs Surfcenter i NordsjællandBesøg Lynæs Surfcenter i Nordsjælland

Pak badetøj, tæpper og en god bog og drag nordpå til Lynæs havn nær Hundested. I Lynæs finder I den lille perle, Surfcenteret, som både er, som navnet antyder, et surfer-sted, men også meget andet. Lynæs surfcenter er en hyggelig gammel købmandsbygning der er omdannet til café og en lille lokal butik. Om sommeren er der mulighed for overnatning, en foodtruck, hvor I kan få en god bruger, koncerter og udlejning af SUP’s og kajakker. Caféen byder på lækre is, sandwich, brunch, øl, vin og drinks. Cafeen ligger ned til vandet, hvor man kan bade eller sidde og nyde udsigten ud over vandet hvor de mange kitesurfere hopper højt, når der er vind i sejlene. Forkæl din kæreste med en tur til Lynæs, køb en god frokost og en ”sol over Lynæs” drink og nyd den gode stemning der omgiver jer.

Læs mere på https://surfcenter.dk

 

Yoga prøvetimeYoga prøvetime

Find jeres lokale yoga- eller fitnesscenter, og bestil en prøvetime til din kæreste. Yoga er en måde at afstresse kroppen i en ellers travl hverdag, og hvor du samtidig træner både små og store muskelgrupper. Yoga står i skarp kontrast til vores samfundsmæssige tendens, hvor alt skal gå hurtigt og vi glemmer at trække vejret ordentligt.

En yogatime giver din kæreste mulighed for at synke helt ned i åndedrættet, mens der er fokus på at afspænde og smidiggøre musklerne. Hvis din kæreste har brug for at koble af, være til stede i nuet og have fokus på sig selv og sin krop, er yoga en oplagt mulighed. Måske bliver hun så bidt af det, at hun Bagefter booker plads til en hel sæson.

 

co2 venlig blomsterbuketGiv en blomsterbuket der bliver ved med at sprede glæde

De fleste har prøvet at få blomster, som efter nogle dage begynder at hænge og kort tid efter smides ud. Living Flowers går ind for bæredygtighed og vil afhjælpe CO2-aftrykket fra de mange friske blomsterbuketter der plukkes og sælges hver dag.

Med en buket fra Living Flowers får du mulighed for at forkæle din kæreste med et godt og klimavenlig valg – uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik. Blomsterne fra Living Flowers er dyrket på marker under åben himmel, hvor der bruges solceller og drypvandingsanlæg og de fragtes ikke med flytrafik. Blomsterne plukkes på det mest ideelle tidspunkt og derefter sat i vand, der er blandet med bionedbrydelig, plantebaseret nektar, som stopper den biologiske aldringsproces.

Se smukke buketter koster i skrivende stund fra 399 kroner inklusiv levering.

Find din favorit her

 

Dansk vingård nær KøbenhavnBesøg en dansk vingård nær København

Er din kæreste vild med vin og vil I have en autentisk oplevelse nær København, skal I besøge den økologiske danske vingård Nordlund.

I får rundvisning i vinmarkerne, vinkælderen og selve produktionen. Der smages på 3 forskellige vine mens I får historier om Nordlund – fortalt af vinbonden selv. Derudover er der snacks inkluderet i den 1,5 times vinoplevelse.
Ren forkælelse til en ægte vinelsker.

1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård koster i skrivende stund 195 kroner per person.

Køb eller læs mere om oplevelsen

 

Spaoplevelse hos Samadhi spaSpaoplevelse hos Samadhi spa i København

Overrask din kæreste med en spa behandling, som indeholder wellness, forfriskninger og behandlinger. Hvis du vil forkæle din kæreste med en luksus behandling, findes der “dronningebehandlingen” som indeholder privat spabad, fodmassage, kropsmassage, ansigtskur, hovedbundsmassage med hårmaske, saltstens-sauna, peeling, smoothie samt bobler og chokoladefondue. Din kæreste vil opleve forkælelse på højeste plan, i fortryllende omgivelser, og vil efter behandlingerne have en silkeblød hud og afspændte muskler. En perfekt velvære til hende der har særlig brug for forkælelse.

Behandlingen varer i 3 timer og koster 2.195 kroner.

Læs mere på om hvad behandlingen inkluderer

Se også de andre muligheder for wellness i København samt de smukke spa og wellness hoteller

 

Gratis forkælelse til hende

Har I en serieaften foran jer, kan du overraske din kæreste med hjemme-luksus med et lækkert fodbad. Lav et duftende fodbad klar med varmt vand og hav et håndklæde og en god fodcreme klar ved siden af. Afslut fod-spaen med en gang fodmassage i sofaen, og server hendes yndlings vin eller drink mens hun nyder den hjemlige luksus.

Få ideer til lækre drinks her

 

Filmaften med popcornFilmaften med popcorn

Sofa-forkælelse kan noget, og nogle gange er det dét man har allermest lyst til.
Skal din kæreste forkæles, uden den store pengepung skal op, kan en filmaften i sofaen være et oplagt valg. Find dynerne frem og arranger sofaen med store puder, stearinlys på bordet og popcorn i en stor skål. Sørg for at have hendes yndlings drikkelse på køl, og server kolde colaer, vin eller øl når hun har sat sig til rette.

Hvis du kan få hende ud af huset, så du kan gøre alt klar, bliver det den perfekte overraskelse når hun træder træt ind af døren.

 

Massage i hjemmetMassage i hjemmet

Forkæl din kæreste med en personlig behandling. Det eneste du skal gøre, er at finde en briks eller et spisebord i en god højde. Sørg for at din kæreste ligger godt og blødt, eventuelt med støtte under knæene. Herfra kan du udføre din egen massage af hele kroppen med en god olie og rolige bevægelser. En wellnessmassage handler om at lave blide lange strøg med hele håndfladen. Hvis hun har nogle ekstra ømme punkter, kan du gå lidt mere i dybden, og bruge et lidt kraftigere tryk.

Lær de professionelle teknikker i vores store massage guide

 

Professionel massage i hjemmetProfessionel massage i derhjemme

Massage fra sin partner kan være intimt og dejligt, men hvis din kæreste har problemer med spændinger og smerter vil det være oplagt at få en professionel massør hjem i huset. Hos “rask rask” kan du bestille en massør, som kommer med egen briks og olie i dit hjem. Sørg for at din kæreste kan få massage i ryddeligt område i huset, helst i et værelse, uden for mange forstyrrende elementer. Her kan hun nyde 30, 45 eller 60 min. massage i professionelle hænder – og som er til at betale.
Firmaet kører ud i det meste af landet, så de fleste har mulighed for at benytte sig af tilbuddet.

Priser starter i skrivende stund fra 398 kroner for 30 minutters massage.

Find en massør i dit område

 

Luksus brunch i hjemmetLuksus brunch i hjemmet

Stå tidligt op, og gå i gang med en lækker morgenmads-brunch med alt hvad det indebærer. Scramble eggs, bacon, pølser, frugt, pandekager, lækre boller, pålæg og eventuelt små portioner med chiagrød, øllebrød, yoghurt eller skyr, er nogle af de ting din kæreste nok vil sætte pris på. Sørg for at dække et hyggeligt morgenbord med blomster fra haven, stearinlys, søde servietter og jeres pæneste service. Hun vil helt sikkert blive overrasket og glad, hvis hun slår øjnene op til sådan et morgenbord.

Få ideer til hvad du skal servere

 

Pluk en buket i naturenPluk en buket i naturen

Gå en tur med din kæreste på en rute hvor du ved der findes blomster. Fortæl på forhånd at du har en lille ting til hende, når turen er slut. Pluk de blomster der dukker op på jeres tur, og saml den til en smuk naturlig buket, som hun kan få ved turens afslutning. En hyggelig lille ting I gør sammen, og hvor du samtidig viser din kæreste at du tænker på hende og vil gøre lidt ekstra – uden det behøver koste noget.

 

 

Livret og yndlingsvinLivret og yndlingsvin

Inviter din kæreste på date – derhjemme. Køb de bedste råvarer ind til din kærestes livret, og lav et stykke papir hvor menuen præsenteres. Sørg for at køkkenet er rent og pænt og stil to glas vin frem, sæt god musik på og tag imod din kæreste i døren. At lave mad sammen kan være en god måde at få talt og samtidig glæde sig over den forstående middag. Man nyder maden lidt mere, når den er hjemmelavet og har kunne kræse lidt ekstra om den. Sørg for at bordet er dækket og ryd op efterfølgende, så din kæreste bliver forkælet og hun kun er med til den sjove del.

 

Find din indre bager fremFind din indre bager frem

Hvis din kæreste er vild med kage eller hjemmebagte boller, kan du overraske med lækkert bagværk når hun kommer hjem fra arbejde. Bag i god tid, så hele huset dufter når hun træder ind ad døren.

Hvis du bager en kage, kan du gøre lidt ekstra ud af dekorationen, med glasurhjerter eller krymmel i hyggelige farver. Der findes et utal af muligheder for kageopskrifter, men prøv at tjek opskriftsiden ”Spicy Twist” ud, der har mange gode og spændende kager.

Find inspiration til lækre kager her

 

Arranger en picnicArranger en picnic

Pak en kurv med et tæppe, lækre sandwich, en flaske rosé og lidt chokolade og inviter din kæreste på romantisk picnic i det fri. Find det smukkeste sted i nærheden af hvor i bor og tag cyklerne derhen med picnickurven bagpå. Hvis du vil overraske din kæreste, næsten uden at finde pengepungen frem, er picnic en hyggelig forkælelse. Forkæl din kæreste – og jeres parforhold med en picnic-tur, hvor I har mulighed for at slappe af og nyde naturen og hinanden.

Wellness Glamping i DanmarkWellness Glamping i Danmark

Nogle mennesker får åndenød bare ved ordet camping, og derfor er det smart man har fundet et luksus alternativ til campinglivet. Er din kæreste en af dem, der går en stor bue uden om campinglivet, men kan lide naturen – og lidt mere luksus, så skal I prøve Glamping. På Thorséng Nature Resort kan I fx overnatte midt i naturen, men i en komfortabel seng. Selve glamping-teltet indeholder senge, puder, dyner og et autentisk rensdyrskind. I de kolde måneder er der inkluderet varme vintersoveposer, som I kan benytte. Selve opholdet går all in på sundhed, og inkluderer økologisk anti-inflammatorisk morgenmad, frokost, kaffe og kage samt aftensmad. Udover glamping-teltet er der wellness faciliteter på stedet, nemlig en sauna, varmtvandsbassin, dampbad og egen strand med badebro.

Hvis du vil forkæle kæresten med Glamping ophold, får I her en overnatning, sengetøj og håndklæder, all-inclusive af alle måltider, morgentræning, wellness faciliteter, deltagelse i saunagus og mulighed for tilkøb af behandlinger.

Prisen for glamping starter typisk fra omkring 1.000 kroner.

Se nogle af mulighederne her

Se flere ideer til unikke getaways i Danmark

 

Ophold på Hotel Marienlyst i HelsingørOphold på Hotel Marienlyst i Helsingør

Pak badetøjet, det pæne tøj og en god bog – og inviter din kæreste på et forkælelsesophold på Hotel Marienlyst.
Bølgernes brusen kan fornemmes på gangene i det gamle strandhotel, og det skaber en afslappet og rolig atmosfære. Den rolige energi føres videre ned i deres spa-afdeling der har udsigt over havet, både når I sidder i de varme boblebade og i deres store smukke sauna. Der er mulighed for at opgradere opholdet med forskellige behandlinger – som er en oplevelse værd.
Inkluderet i opholdet får I overnatning i superior-dobbeltværelse med havudsigt, 3-retters menu i Salon Marienlyst, spa entré med lån af badekåbe, slippers og håndklæde, deres store morgenbuffet og fri entré til Casino Marienlyst.

Prisen starter i skrivende stund fra 3.695 kroner for to personer.

Læs mere om opholdet her

Se også disse andre fantastiske spahoteller i Danmark

 

Afternoon tea på Café Royal CopenhagenAfternoon tea på Café Royal Copenhagen

Café Royal Copenhagen har taget den populære britiske tradition til sig, og laver afternoon tea i smukke omgivelser. I får serveret den klassiske tea sammen med en nyfortolkning af udvalgt dansk smørrebrød, Wales Swan scones, kager og macarons, to glas udvalgt prosecco og stort udvalg af te fra hele verden. Prøv noget nyt og forkæl din kæreste – og dig selv – med en luksus eftermiddag i et roligt tempo.

Prisen er i skrivende stund 325 kroner per person.

Bestil din oplevelse her

 

Har du fundet forkælelse til hende?

Forkælelse til hende gave

Overraskelse, forkælelse og velvære kan være mange ting. Her på siden har du fået idéer til, hvordan du kan forkæle din kæreste på forskellige måder. Der er gratis idéer der er nemme at gå til, idéer der kræver en cykel og en picnickurv og idéer der kræver lidt mere forberedelse og økonomi. Du kan bruge en eller flere idéer, eventuelt sætte flere idéer sammen, og dermed få velvære, forkælelse og overraskelse på én og samme tid.

Se også vores andre gode gaveideer til hende

Skriv en kommentar