Parterapi i Svendborg

Har din partner været utro, og har du svært ved at lægge det bag dig, selvom du har besluttet dig for at tilgive ham/hende? Eller savner du at være intim med din mand/kone? I Svendborg kan man finde mange forskellige parterapeuter, som står klar til at hjælpe jer med at løse de interne konflikter i forholdet, og samtidig give jer nogle redskaber til, hvordan I kommer videre i livet – forhåbentligt sammen! Det kan både være igennem kognitiv parterapi, eller måske skal I have råd og vejledning fra en sexolog. Uanset hvad, så finder du det her på siden.

Her finder du parterapi i Svendborg:

Fremhævede parterapeuter:

Sensetik Svendborg

Sensetik Odense

 

Med fokus på kommunikation, kontakt, sund fornuft og kærligheden mellem to mennesker, har vi i Sensetik hjulpet hundredvis af par igennem mange år.

 

Læs mere på deres hjemmeside

 

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Parterapi i Svendborg
Hjemmeside
Psykoterapeut Mette Fenger
Hjemmeside
Parterapi Fyn
Hjemmeside
Vibeke Lemvig
Hjemmeside
Svendborg Terapi
Hjemmeside
Terapi Svendborg MPF
Hjemmeside
Gorm Lundshøj
Hjemmeside
Sydfyns Psykologklinik
Hjemmeside
Sensetik
Hjemmeside
Psykoterapi Svendborg
Hjemmeside
Hanne Faurholt
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Svendborg, så send os en mail

For de fleste psykologer, sexologer eller parterapeuter er målet: Hjælp til selvhjælp. Ofte kan det være et tabu overfor ens omgivelser, når parforholdet ikke fungerer, men for at få løst det, må man først og fremmest indrømme overfor sig selv og efterfølgende sine venner og familie, at alting ikke altid er en dans på roser. Først når man har gjort det, kan man gå ind og arbejde med problemet. Typisk fortæller den professionelle om en masse forskellige metoder, som kan hjælpe jer til at få løst problemet – disse redskaber skal I afprøve fra den ene konsultation til den næste. Det kan være at have en kæresteaften, begynde at berøre hinanden igen, eller noget så simpelt som at snakke om ens dag på jobbet.

Som et alternativ til Svendborg, kan du også finde parterapi i Odense.