Parterapi i Slagelse

Hvis dit parforhold hænger i en tynd tråd, og dig og din ægtefælle er klar til at gøre en indsats for at få det til at fungere igen, så kan Sundt-parforhold.dk være en god hjælp. På den her side kan du nemlig søge på forskellige former for hjælp til dit parforhold i Slagelse. Herunder kan du finde mange forskellige parterapeuter, som har specialiseret sig i forskellige områder inden for parforhold, og du kan finde en, som har stort kendskab til lige det problem, som fylder jeres hverdag og samliv – det kan eksempelvis være manglende samvær, at I ikke kommunikerer længere eller, at der simpelthen er gået vasketøj og madlavning i det hele!

Parterapeuter der tilbyder parterapi i Slagelse:

Eva Biehe
Hjemmeside
Familieterapeut Slagelse
Hjemmeside
Carsten Madsen
Hjemmeside
Psykologisk Klinik Psyclus
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Slagelse, så send os en mail

Som et alternativ til Slagelse, kan du også finde parterapi i Næstved og Køge.

En parterapeut fra Slagelse kan ikke trylle og pludselig fjerne alle konflikterne i forholdet, men han/hun kan være en neutral tredjepart i dilemaet, der er til stede for at fastholde fokus på problemet, spørge ind til jeres individuelle behov og skabe en afslappet stemning.

Det kan være en befrielse at få snakket ud om de konflikter, der har hobet sig op gennem tiden, og det er først og fremmest vigtigt at huske, at der ikke er nogle skurke, men at I begge har været medvirkende til uoverensstemmelserne, og derfor skal I også begge være med til at få løst det igen! Vi håber, du finder en god parterapi i Slagelse, så I kan få styr på forholdet.