Parterapi i Randers

Randers er én af de byer i Danmark, der har den laveste skilsmisseprocent og sådan bliver det forhåbentligt ved med at være. Om det skyldes det dejlige byområde, de mange parterapeuter, der tilbyder parterapi eller noget helt tredje skal vi lade være usagt, men skilsmisseprocenten i Randers er i hvertfald noget lavere end gennemsnittet. Faktisk er antallet af skilte par per 1.000 nygifte i København næsten dobbelt så højt og det er da tankevækkende. Selvom der ikke er så mange, der bliver skilt i Randers, så er der stadig brug for gode steder, der tilbyder parterapi. Derfor har flere dygtige parterapeuter slået sig ned i Randers og lokalområdet, hvor de tilbyder hjælp til par, der har ondt i kærligheden.

Find et sted, hvor I kan gå til parterapi i Randers

Parterapeut Heidi Jacobsen
Hjemmeside
Parterapi Randers
Hjemmeside
Annette Krogh – Innovation Minds
Hjemmeside
Center for Terapi & Udvikling
Hjemmeside
Kimi Sand
Hjemmeside
Liv i glæde
Hjemmeside
Psykolog Bræmer
Hjemmeside
Psykoterapeut Pia Lund Andersen
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Randers, så send os en mail

Som et alternativ til Randers, kan du også finde parterapi i Århus, Silkeborg og Viborg.

Et parforhold går gennem mange faser. De fleste af faserne bringer lykke, men der er også hårde perioder, hvor man bliver nødt til at finde ind til kernen i forholdet. Hvis dig og din kæreste går gennem en af disse hårde perioder, der dræner jeres forhold for kærlighed, så kan en af mulighederne være, at I tager til parterapi i Randers sammen. En dygtig parterapeut kan nemlig finde ind til sagens kerne, så problemet kan blive løst.

At finde en dygtig parterapeut i Randers er en tillidssag, Derfor anbefaler vi, at du telefonisk kontakter to eller tre steder, der tilbyder parterapi inden du lægger dig fast på, hvilket sted i Randers dig og din kæreste skal besøge. Ved at snakke med dem, kan du finde ud af, om I er på bølgelænge, hvilket er alfa omega, når man skal finde parterapi, der kan redde forholdet.