Parterapi i Lyngby

Der kan opstå udfordringer i et parforhold, når man pludselig får nye roller. Det kan eksempelvis være, når man går fra at være kærester til at være mand og kone, eller når man ikke længere bare skal tage vare på sig selv og hinanden, men også et lille barn, fordi man er blevet forælder. Hverdagen kan hurtigt komme til kun at omhandle bleer og sutteflasker, og før man har set sig om, har man glemt at værdsætte hinanden og pleje forholdet. I Lyngby findes der heldigvis flere forskellige steder, der tilbyder effektiv parterapi.

Udvalg af parterapi i Lyngby:

Jacob Mosgaard – autoriseret psykolog
Hjemmeside
Jan Bjerre – Psykologi og Udvikling
Hjemmeside
Psykolog i Lyngby
Hjemmeside
Psykolog Laila Bruun
Hjemmeside
Lyngby Psykoterapi
Hjemmeside
Læge, sexolog og parterapeut
Hjemmeside
Suzanne Lauest
Hjemmeside
Energipsykologisk center
Hjemmeside
Sorgenfri Psykoterapi
Hjemmeside
Kathrine Boeck
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Lyngby, så send os en mail

Som et alternativ til Lyngby, kan du også finde parterapi i Hillerød, Helsingør, Frederiksberg, København og Køge.

Man er måske ikke længere nyforelsket, og nogle gange kan det føles som om, at forholdet blot er baseret på et solidt og langvarigt venskab. Det kan få mange til at tvivle på forholdet og kærligheden til sin ægtefælle, og derfor stiller nogle også sig selv spørgsmålet: ”Skal vi så skilles? ” Ikke nødvendigvis – det er i hvert fald svaret, hvis du spørger en parterapeut.

Skilsmisseprocenter i Danmark er høj – og det gælder også i Lyngby

På landsplan ender 35% af alle ægteskaber i skilsmisse og langt hovedparten af disse par, har ikke søgt om hjælp, før beslutningen blev taget. Det er selvfølgeligt helt fair, hvis man er helt afklaret om beslutningen, men en skilsmisse eller et brud af parforholdet, har store konsekvenser. Ikke blot for de involverede parter, men også for de tætte relationer omkring os, fx hvis der er børn involveret. Selvom beslutningen næsten er taget, så kan en dygtig parterapeut være med til at hjælpe begge parter godt på vej videre.

Parterapi er andet end skilsmisse

Her er nogle konkrete emner som parterapi kan hjælpe jer med:

  • Forbedre jeres kommunikation, så I undgår store konflikter
  • Redskaber til at forbedre og styrke jeres intimitet, herunder sexliv
  • Knytte tættere bånd via bedre indsigt i hinanden
  • En indbyrdes tryghed og forbindelse mellem jer

Flere og flere danskere oplever forskellige former for dilemmaer i deres forhold. Selvom mange mener, at de er voksne mennesker og derfor burde kunne løse konflikterne selv, så er der ofte behov for en neutral tredjepart i form af en sexolog, parterapeut eller psykolog til at rådgive, lytte, holde fokus og vejlede, så der bliver skabt plads til begge parters værdier og drømme. Hvis du bor i Lyngby og føler, at dig og din partner har brug for hjælp til at løse nogle af ovenstående problemstillinger, så kan du finde hjælp på denne side.

Vores anbefaling er, at I kontakter et par af de parterapeuter der holder til i nærheden, telefonisk, og derigennem finder ud af, hvilken terapeut I har den bedste kemi med. Netop kemien er rigtig vigtigt, hvis man skal kunne åbne sig op og tale om følsomme emner, der kan have en stor betydning for fremtiden. Derudover kan der være forskel på, hvilke tilgange de enkelte parterapeuter kan have, hvilket man kan læse mere om på deres respektive hjemmesider, så det kan også være et godt sted at starte, for at danne sig et indtryk.

Har I spørgsmål?

For nogen er det grænseoverskridende at skulle have hjælp udefra til at løse personlige problemer og mange sidder også inde med spørgsmål og tvivl om, parterapi er det rigtige. Derfor kan der være et vist tilløb, før man kontakter en parterapeut. Vores erfaring er, at man hurtigst muligt bør kontakte en terapeut og få afklaret de spørgsmål man sidder inde med, så man kan komme videre i forløbet. Når man først har indset, at man har udfordringer, som man ikke selv kan løse, så er det vigtigt, at man hurtigst muligt kommer videre og får hjælp, så man ikke risikerer at gå tilbage til den samme tilstand igen.

Klik på de forskellige links og sammenlign parterapi i Lyngby på kryds og tværs.