Parterapi i Lyngby

Der kan opstå udfordringer i et parforhold, når man pludselig får nye roller. Det kan eksempelvis være, når man går fra at være kærester til at være mand og kone, eller når man ikke længere bare skal tage vare på sig selv og hinanden, men også et lille barn, fordi man er blevet forælder. Hverdagen kan hurtigt komme til kun at omhandle bleer og sutteflasker, og før man har set sig om, har man glemt at værdsætte hinanden og pleje forholdet. I Lyngby findes der heldigvis flere forskellige steder, der tilbyder effektiv parterapi. Find alle steder her.

Udvalg af parterapi i Lyngby:

Jacob Mosgaard – autoriseret psykolog
Hjemmeside
Jan Bjerre – Psykologi og Udvikling
Hjemmeside
Psykolog i Lyngby
Hjemmeside
Psykolog Laila Bruun
Hjemmeside
Lyngby Psykoterapi
Hjemmeside
Læge, sexolog og parterapeut
Hjemmeside
Suzanne Lauest
Hjemmeside
Energipsykologisk center
Hjemmeside
Sorgenfri Psykoterapi
Hjemmeside
Kathrine Boeck
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Lyngby, så send os en mail

Som et alternativ til Lyngby, kan du også finde parterapi i Hillerød, Helsingør, Frederiksberg, København og Køge.

Man er måske ikke længere nyforelsket, og nogle gange kan det føles som om, at forholdet blot er baseret på et solidt og langvarigt venskab. Det kan få mange til at tvivle på forholdet og kærligheden til sin ægtefælle, og derfor stiller nogle også sig selv spørgsmålet: ”Skal vi så skilles? ” Ikke nødvendigvis – det er i hvert fald svaret, hvis du spørger en parterapeut.

Flere og flere danskere oplever forskellige former for dilemmaer i deres forhold. Selvom mange mener, at de er voksne mennesker og derfor burde kunne løse konflikterne selv, så er der ofte behov for en neutral tredjepart i form af en sexolog, parterapeut eller psykolog til at rådgive, lytte, holde fokus og vejlede, så der bliver skabt plads til begge parters værdier og drømme. Hvis du bor i Lyngby og føler, at dig og din partner har brug for hjælp til at løse nogle af ovenstående problemstillinger, så kan du finde hjælp på denne side.

Klik på de forskellige links og sammenlign parterapi i Lyngby på kryds og tværs.