Parterapi i Hillerød

Hillerød er en af de landsdele i Danmark, hvor flest blive skilt. Vi kan ikke mindske antallet af skilsmisser i Hillerød, men vi kan gøre det nemmere for dig at finde et sted, hvor du kan tage i parterapi sammen med din samlever. Derfor har vi samlet en stor liste med parterapeuter i Hillerød, der alle kan tilbyde parterapi til dig og din kæreste. Hver parterapeut har sin arbejdsmetode. Derfor anbefaler vi, at du kontakter tre steder, der tilbyder parterapi i Hillerød inden du lægger dig fast på, hvilken person du ønsker, der skal hjælpe jer. At fortælle en fremmed person om sine kærlighedsproblemer er nemlig en tillidssag og derfor er det meget vigtigt, at du finder et trygt sted, hvor du kan tage frit om dine kærlighedsproblemer.

Liste med steder der tilbyder parterapi i Hillerød:

Fremhævede parterapeuter:

Sensetik Hillerød


Sensetik Hillerød

 

Med fokus på kommunikation, kontakt, sund fornuft og kærligheden imellem to mennesker, har vi i Sensetik hjulpet hundredevis af par igennem mange år.

 

Læs mere på deres hjemmeside

Aagaard Psykoterapi

 

Anders Aagaard

 

Parterapi i trygge hænder Frederiksberg, København og Sjælland tilbydes af Anders Aagaard med 25 års erfaring. Medlem af Psykoterapeutforeningen MPF.

 

Læs mere på hans hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Terapi der virker
Hjemmeside
Tomas Friis
Hjemmeside
Terapeut med 30 års erfaring
Hjemmeside
Anerkendt
Hjemmeside
Lyst til livet
Hjemmeside
Psykologerne på Torvet
Hjemmeside
Psykolog Bodil Bruntse
Hjemmeside
Familieterapeuten Dorte Bærentzen
Hjemmeside
Sensetik
Hjemmeside
Parterapeut og sexolog, Jenna Christensen
Hjemmeside
Line Bassøe – Sexolog og Parterapeut
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Hillerød, så send os en mail

Som et alternativ til Hillerød, kan du også finde parterapi i Helsingør, Lyngby, København og Frederiksberg.

Er dig og din partner klar til at gå til parterapi i Hillerød? En dygtig parterapeut kan hjælpe jer et godt stykke af vejen, men det største arbejde ligger hos jer selv. Derfor er det vigtigt, at begge parter er 100 % dedikerede til de kommende parterapi-sessioner. Ikke alle ægteskaber og parforhold kan blive reddet, men I skylder jer selv, at give det et ærligt og helhjertet forsøg.