Parterapi i Helsingør

Skændes I meget, snakker I ikke om følelser og hverdagens små sjovheder længere, og er der pludselig uenigheder om de mest basale ting i hjemmet? Kan du nikke genkendende til dette, så fortvivl ikke – tusindevis af danskere har haft den samme følelse før dig.

Hvis du bor i Helsingør eller omegn og føler, at dit ægteskab er kørt på et sidespor, så kan det være en mulighed at opsøge en af byens mange terapeuter, som tilbyder parterapi med det formål at redde ægteskabet. For parterapeuter er det først og fremmest vigtigt, at begge parter føler sig trygge og tilpasse for, at der kan skabes en god dialog, og at der kan findes løsningsmuligheder på problemet. Få hjælp med det samme – find en parterapeut i Helsingør.

Find effektiv parterapi i Helsingør:

Fremhævet parterapeut:

Aagaard Psykoterapi

 

Anders Aagaard

 

Parterapi i trygge hænder Frederiksberg, København og Sjælland tilbydes af Anders Aagaard med 25 års erfaring. Medlem af Psykoterapeutforeningen MPF.

 

Læs mere på hans hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Terapeut med 30 års erfaring
Hjemmeside
Jette Havgry
Hjemmeside
Huset for Krop og Sjæl
Hjemmeside
Tomas Friis parterapi
Hjemmeside
Psykoterapeut Gunna Hesselbjerg
Hjemmeside
Susanna Björkman
Hjemmeside
Alice Cleaver
Hjemmeside
Martin Spanner Neubauer
Hjemmeside
Psykoterapeut Tina Kaspersen
Hjemmeside
Kvindeigen
Hjemmeside
Livsmentor Akademiet
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Helsingør, så send os en mail

Som et alternativ til Helsingør, kan du også finde parterapi i Hillerød, Lyngby og København.

I gennemsnit går folk til omkring seks møder, som typisk strækker sig over to til tre måneder. Det er vigtigt at indse, at man godt kan vende krisen i parforholdet til noget positivt. Man kan lære meget af en krise, og i sidste ende kan det styrke jeres forhold, at I er kommet igennem denne periode. Næste gang I så eksempelvis har et stort skænderi, vil I også være bedre rustet til at tackle situationen. Priserne på parterapi i Helsingør kan variere meget, men de fleste steder går terapeuten ind for, at alle skal have råd til en konsultation.