Parterapi Haderslev

En have skal plejes og vedligeholdes, det skal en bil også, og faktisk er det det samme med et parforhold! Selvom du måske ikke ønsker at sammenligne dit forhold med en have fyldt med ukrudt eller en bil med snavsede ruder, så er det faktisk det, som der engang imellem skal til – nemlig, at man indser problemet, for først der kan man gøre noget ved det.

Er dit parforhold gået i stå og er ikke ligesom, da I mødte hinanden, så trænger I måske til noget professionel hjælp og nogle redskaber til, hvordan I kan komme videre? Hvis du bor i Haderslev, så er der mange muligheder for at få parterapi.

Parterapeuter i Haderslev:

Parterapi & individuel samtale
Hjemmeside
Kerneliv
Hjemmeside
Kosmo Haderslev
Hjemmeside
Liv i fokus
Hjemmeside
Nils Lind Psykoterapi
Hjemmeside
Claus Nikolaj Andersen, Psykoterapeut
Hjemmeside
A.D Familie og Psykoterapi
Hjemmeside
Günther Hauptvogel
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Haderslev, så send os en mail

Som et alternativ til København, kan du også finde parterapi i Kolding og Sønderborg.

Det kan både være i form af et kommunikationskursus, hvor I lærer at tale om tingene og sætte ord på, hvordan I føler, men det kan også være igennem coaching. Der er mange muligheder for at arbejde på forholdet, og det handler om at finde en løsning, som passer til dig og din mand/kone! Parterapi er en individuel ting for jer som par og bare fordi, at parterapien i Haderslev centrum, har gjort naboerne nyforelsket igen, er det ikke sikkert, at det er den terapeut, som passer til jer, og som kan hjælpe jer på rette spor igen.