Søde ord til kæresten – husker du det?

Når man er i et godt og sundt forhold, så er det ofte de små ting i dagligdagen der gør forholdet endnu dejligere. Èn af ting som man ofte kan komme til at glemme i hverdagens stress og jag er, at huske og sige, hvor glad man er for sin kæreste og ikke mindst hvorfor man er glad for ham eller hende.

Du kender det sikkert godt fra dig selv – du kommer hjem efter en lang og hård dag på arbejdet eller i skolen, hvor tingene ikke er gået helt din vej. Du er måske lidt knotten eller der skal i hvertfald ikke meget til, at gøre dig lidt småirriteret. Men straks du træder ind af døren møder din kæreste dig med et par søde ord og et dejligt smil og med ét, er den dårlige dag glemt.

Se også: Her er de bedste kærlighedsdigte

Søde ord til kæresten kan have en rigtig god positiv virkning, men det er vigtigt at man husker at begrunde, hvorfor ens kæreste er dejlig eller hvorfor hendes øjne er så smukke. Ellers kan det godt virke tomt.

Rundt omkring på nettet kan man finde flere ideer til “Søde ord til kæresten” og det kan være tillokkende bare at nuppe én af dem. Personligt syntes jeg at søde ord til kæresten skal være – personlige. Så i stedet for blot at finde nogle tilfældige søde ord på nettet, så er det langt bedre, hvis du tænker over, hvad du rigtig godt kan lide ved din kæreste og selv finder på dem.

Det kan godt være svært – i sær hvis du ikke er vant til det, men det vil glæde din kæreste langt mere, hvis han eller hun kan mærke at ordene er ment til ham/hende og at du har tænkt over dem.

Er det f.eks.

 • Hendes flotte blonde hår du elsker at nysse
 • Hans mørke brune øjne du kan stirre dig blind i
 • Den måde han kigger på dig på, når han tror du ikke ser det
 • Den måde hun altid ved, hvordan du har det
 • Hendes duft om morgenen, når hun lige er stået op
 • Eller måske jeres lange dybe samtaler

Læs også: Stor liste med de mest romantiske citater

Måske elementært, men mange glemmer det

Parforhold og kommunikation

Måske virker det elementært for dig, men fakta er bare at vi danskere slet ikke roser vores kærester og vores medmennesker nok og det er en stor en skam, da det kun bringer kun godt med sig. Som nævnt så er det en dårlig ide bare at nuppe et par søde ord til kæresten, som andre har fundet på, men inspiration er altid godt, så hvis du har et par ideer du gerne vil dele, så skriv dem i kommentarfeltet herunder.

Og gå så ud til din kæreste og fortæl ham eller hende, hvor dejlig han/ hun er.

En kommentar til “Søde ord til kæresten – husker du det?”

 1. Hvis du vil sende en sød og sjov besked til din elskede – så tjek en helt ny app til iPhone:

  ‘Jeg elsker dig’ – her er 125 små romantiske og sjove beskeder at vælge imellem – man kan også kombinere dem på alle mulige måder og så er der faktisk en ny besked til din elskede hver dag resten af livet!
  De første 25 beskeder er gratis.
  App’en findes også i en engelsk version: Mad love

  http://itunes.apple.com/dk/app/id470008112

Skriv en kommentar