Parterapi i Lyngby – Find en dygtig parterapeut i 2800

Alle par oplever udfordringer i deres parforhold. Mange af problemerne kan vi løse selv ved at fokusere på hinanden og snakke sammen, men hvis udfordringerne ikke bliver bearbejdet i tide, så kan det føre til mistrivsel, skænderier, jalousi, skilsmisse og depression. Vi kan føle, at vi mister hinanden, eller os selv, fordi vi havner et sted, hvor vi er kommet så langt fra hvem vi er, at vi ikke ved, hvordan vi finder tilbage.

Skilsmisseprocenter i Danmark er høj – og det gælder også i Lyngby

På landsplan ender 35% af alle ægteskaber i skilsmisse og langt hovedparten af disse par, har ikke søgt om hjælp, før beslutningen blev taget. Det er selvfølgeligt helt fair, hvis man er helt afklaret om beslutningen, men en skilsmisse eller et brud af parforholdet, har store konsekvenser. Ikke blot for de involverede parter, men også for de tætte relationer omkring os, fx hvis der er børn involveret. Selvom beslutningen næsten er taget, så kan en dygtig parterapeut være med til at hjælpe begge parter godt på vej videre.

Parterapi er andet end skilsmisse

Her er nogle konkrete emner som parterapi kan hjælpe jer med:

  • Forbedre jeres kommunikation, så I undgår store konflikter
  • Redskaber til at forbedre og styrke jeres intimitet, herunder sexliv
  • Knytte tættere bånd via bedre indsigt i hinanden
  • En indbyrdes tryghed og forbindelse mellem jer

I Lyngby findes der mange dygtige parterapeuter og hvis man ikke finder et match, så er der ikke langt til Hillerød eller København, hvor mange parterapeuter også har praksis.

Kort over parterapi i Lyngby

Kort over parterapi i Lyngby

Liste med parterapeuter i Lyngby:

PARTERAPI & PSYKOTERAPI, Jan Bjerre

Adresse: Lyngby Hovedgade 96
Telefon: 51 95 59 66
Hjemmeside: https://janbjerre.dk/

Lyngby Parterapi

Adresse: Lundtoftevej 151D
Telefon: 50 35 28 76
Hjemmeside: http://www.lyngby-parterapi.com/

Psychotherapy v / Thor Herlev

Adresse: Lyngby Rosenvænge 31, 1. th
Telefon: 91 92 29 83
Hjemmeside: https://lyngbysamtaleterapi.dk/

Linett Ryder Psykoterapi

Adresse: Daltoftevej 60
Telefon: 24 85 60 20
Hjemmeside: https://www.linettryder.dk/

Psykolog Jacob Mosgaard

Adresse: Lyngby Hovedgade 96-98
Telefon: 51 64 14 99
Hjemmeside: https://www.jacobmosgaard.dk/

Derudover kan vi anbefale Aagaard Psykoterapi, som har praksis 10 minutter fra Lyngby.

Vores anbefaling er, at I kontakter et par af de parterapeuter der holder til i nærheden, telefonisk, og derigennem finder ud af, hvilken terapeut I har den bedste kemi med. Netop kemien er rigtig vigtigt, hvis man skal kunne åbne sig op og tale om følsomme emner, der kan have en stor betydning for fremtiden. Derudover kan der være forskel på, hvilke tilgange de enkelte parterapeuter kan have, hvilket man kan læse mere om på deres respektive hjemmesider, så det kan også være et godt sted at starte, for at danne sig et indtryk.

Har I spørgsmål?

For nogen er det grænseoverskridende at skulle have hjælp udefra til at løse personlige problemer og mange sidder også inde med spørgsmål og tvivl om, parterapi er det rigtige. Derfor kan der være et vist tilløb, før man kontakter en parterapeut. Vores erfaring er, at man hurtigst muligt bør kontakte en terapeut og få afklaret de spørgsmål man sidder inde med, så man kan komme videre i forløbet. Når man først har indset, at man har udfordringer, som man ikke selv kan løse, så er det vigtigt, at man hurtigst muligt kommer videre og får hjælp, så man ikke risikerer at gå tilbage til den samme tilstand igen.