Parforhold på prøve

Du finder ikke par der har levet sammen hele livet, uden de har haft uoverensstemmelser, kriser og andre problemer i deres forhold. De hårde tider er med til at definere og skabe vores forhold og når vi kæmper os igennem de hårde tider, forandres vores parforhold til det bedre.

Når man har problemer med forholdet, er det vigtigt at huske på, at I ikke er skabt til at være sammen. I er to forskellige mennesker med hver jeres baggrund. I er vokset op forskellige steder med hver jeres minder, bagage og baggrund. Men efterhånden som årene går, kommer I tættere og tættere på hinanden, fordi I oplever ting sammen, snakker sammen og tilbringer så meget tid sammen. Og til sidst føles det, som om I altid har sammen.

Den følelse er noget helt specielt! Og det er en følelse som kun I har sammen. Derfor skal I værne om den – også når det bliver hårdt.

Der vil unægtelig komme perioder i jeres tid sammen, som I vil bande langt væk. Perioder der vil synes umenneskelige og hvor I vil have svært ved at se en udvej. Men ved at være der for hinanden, være på forkant med jeres udfordringer, kan I overvinde dem sammen. De par der ender med at være sammen hele livet er nemlig ikke dem, der ikke skændes og har uoverensstemmelser. Det er de par, som lærer af hinanden. Accepterer hinanden for dem de er og lærer af de fejl de begår igennem årene.

Er dig og din partner sådan et par eller gør I noget forkert?
Læs her hvis jeres parforhold er i krise

Er I lykkelige i jeres parforhold?

Kærestepar der hygger sig

Hvis der er ting I jeres parforhold, som du ikke er tilfreds med, så er det nu, du skal gøre noget ved det. Efterhånden som årene går propper vi nemlig mere og mere i vores rygsæk og til sidst bliver den så tung, at den ikke er til at bære og så bliver det noget nær umuligt, at løse problemerne og sådan et parforhold ønsker du dig ikke!

Derfor: Løs altid problemerne når de opstår og ikke når der ikke er nogen anden udvej. Det kommer I længst med i det lange løb. Hvis man ikke gør noget ved problemerne, så kan det fører til utroskab og at I måske endda går fra hinanden og det ønsker I ikke!

Nyd hinanden fordi I er, dem I er

Vær taknemmelig for det I har sammen og nyd hinanden. Sæt pris på din kæreste og de ting han/ hun gør for dig og jeres forhold. Det er ikke altid nemt at finde overskud til at være der for sin partner, når der er travlt på arbejdet, krise i familien eller andre udfordringer i livet.

  • Giv din kæreste et stort kys, når du kommer hjem fra arbejde. Hjælp til med de daglige pligter og del de sure af dem mellem jer, så livet ikke bliver en lang sur tjans
  • Forkæl din kæreste, gør ham/ hende til noget specielt og gør jeres parforhold til noget magisk, som hele tiden forandre sig.

Ved at gøre det, udvikler I jer hele tiden sammen og det er sådan man udvikler et parforhold, der vil vare hele livet. Tag i mod de udfordringer der kommer og vær åben overfor uoverensstemmelser og hinanden.

Kun sammen vil I komme gennem livet som et lykkeligt par.

Vi ønsker jer det bedste parforhold!

Skriv en kommentar