46% af alle danskere har været utro!

Utroskab er desværre et emne som mange danskere får ind på livet, for det er langt fra alle der kommer ud af parforholdet uden skrammer! En ny undersøgelse fra online lægeplatformen – Dr. Felix – viser således, at hele 46% af os danskere har været vores partner utro.

Det er et alarmerende højt tal! Og faktisk det højeste antal i hele verdenen!

Vi er ikke de eneste

Vores nordiske brødre ligger også i den kedelige top af undersøgelsen. I Norge er det 41% der har været utro, mens det i Island og Finland er 39% og 36% af befolkningen.

Hvad er konklusionen?

Det er svært at konkludere, hvorfor så mange danskere er deres partner utro, men undersøgelsen belyser blandt andet et interessant emne. Undersøgelsen spørger således også ind til, hvor mange procent af befolkningen der har haft et såkaldt “one-night-stand” og her ligger flere af de Nordiske lande også i toppen. Derfor kan der være en sammenhæng med, at vi rent faktisk er mere seksuelle aktive end gennemsnittet. Undersøgelsen er foretaget i store dele af verdenen og her er vi også blandt de mere frigjorte og åbensindede når det kommer til sex, hvilket kan påvirke sandfærdigheden af svarene for de lande der er mindre åbne.

Utroskab er noget møg!

Utroskab rammer begge parter i et parforhold og er der børn involveret, så skaber det endnu mere splid og kan få følger resten af livet. Mange kommer heldigvis over utroskab, om det er ved at bevæge sig ud i livet på egne ben eller ved at genskabe tilliden til hinanden. Hvis du ønsker at læse mere om emnet, så kan vi anbefale disse artikler på vores hjemmeside:

Det er sjældent at par kommer over utroskab uden at have bearbejdet hvad der er sket og HVORFOR det er sket. Der er ALTID en årsag til utroskab og skal begge parter kommer godt videre – enten sammen eller hver for sig – så skal årsagen findes.

Skriv en kommentar