Her finder du et billigt kroophold på tilbud

Du kan spare hundredvis af kroner på lækre kroophold. Vi viser dig hvordan…

Danmarks hyggelige, gamle kroer er fantastiske steder at tilbringe et par romantiske døgn med din kæreste. Ofte er kroerne flere hundrede år gamle med bindingsværk og pragtfuld natur rundt omkring, mens de inden for rummer skønne krostuer og magelige værelser med bløde senge og lækre badeværelser.

De danske kroer har en lang tradition for at kæle for maden og samtidig servere rigelige portioner, fordi gæsterne tit er sultne folk. Og så er der som regel noget godt øl i hanerne og en vinkælder fuld af dejlige flasker.

”… magelige værelser med bløde senge”

Mon ikke der i nærheden af kroen er en lækker strand, en smuk skov med gode vandrestier, et par slotte og kirker at kigge på, eller måske en spændende golfbane…?

Ja, der er mange gode grunde til at forkæle dig selv og kæresten med et kroophold. Men, men, men – det er ikke altid helt billigt. Derfor gælder det om at finde et godt tilbud på kroophold, måske ligefrem en deal. Og bare rolig, det er altid muligt at få et tilbud, uanset om jeres kroophold skal være på Sjælland, på Fyn, i Jylland generelt eller i det pragtfulde, historiske Sønderjylland.

Læs trygt videre. I det følgende viser vi dig, hvordan du finder et godt tilbud på kroophold i Danmark. Vi lover, at der kan være hundredvis af kroner at spare. Og hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

”… hundredvis af kroner at spare”

Vi anbefaler klart, at du bruger de gode besparelser på at gøre turen lidt sjovere: En bedre middag, et større værelse, en flaske bobler… Det handler jo om at få jeres skønneste kroophold nogen sinde!

Start med at besøge disse 4 hjemmesider

Når det gælder om at finde gode tilbud på kroophold i det ganske, danske land, er der 4 hjemmesider, du ikke må snyde dig selv for…

Truestory logo

1. Bestil et gavekort på Truestory.dk

Hvis du nogensinde kommer i tvivl om, hvad du vil forære din kæreste, er Truestory.dk stedet at finde gaven. Her er masser af inspiration til søde, sjove, spændende, udfordrende og lækre gaver for enhver smag og pengepung.

Det smarte ved Truestory.dk er, at du bare bestiller et gavekort på den valgte gave. Så kommer det lynhurtigt med posten i en elegant æske, som du sagtens kan være bekendt at forære din kræsne kæreste.

Hvis det specifikt er et kroophold, du er på udkig efter, så indtast i søgefeltet: KROOPHOLD eller WEEKENDOPHOLD. Nu komme de gode tilbud frem.

Som regel kan du finde et pakketilbud med værelse, aftenmenu og brunch. Igen er det på disse pakkede tilbud og deals, at du høster de store besparelser. Du kan spare mange hundrede kroner!

”Du kan spare mange hundrede kroner…”

Small Danish Hotels2. Find gode pakketilbud på SmallDanishHotels.dk

På denne side finder du en masse nyttig information om de danske kroer. Deres historie, deres særlige tilbud til gæsterne, seværdigheder i omegnen og meget andet.

Hvis du i søgefeltet skriver: KROOPHOLD, vil ét af resultaterne hedde WEEKENDOPHOLD PÅ KRO – og det er her, du finder alle de gode tilbud!

Du vil opdage, at mange danske kroer har fantastiske pakketilbud, som omfatter både et rart værelse OG en eftermiddagsanretning med kaffe og kage OG en lækker aftenmenu OG det store morgenbord næste dag.

Her kan være seriøst mange penge at spare. Somme tider får du hele pakken for kun en smule mere, end hvad selve værelset ville have kostet alene!

”Her kan være seriøst mange penge at spare…”

En god deal på et slotsophold kan fås hos Travel Bird3. Find en fordelagtig deal på Travelbird.dk

Det geniale ved Travelbird.dk er, at siden både giver dig inspiration til at finde kroer og hoteller, du aldrig ville have tænkt på, OG er opdateret med helt friske tilbud og deals på billige kroophold.

Mere end 4 millioner mennesker har allerede fundet sig et godt tilbud på Travelbird.dk, så hvorfor ikke også dig?

Du kan glæde dig over, at siden er utroligt nem at finde rundt i – og lige så nem at booke fra.

Start med at kigge dig lidt omkring på siden. Hvis du bliver utålmodig, kan du bare i søgefeltet skrive: KROOPHOLD. Hvor svært kan det være?

På Travelbird.dk kan du næsten ikke undgå at finde et godt tilbud. Her er altid en billig deal!

”Her er altid en billig deal…”

Trivago har gode tilbud4. Slut af med at sammenligne priser på Trivago.dk

De skønne danske kroer ligger i alle afkroge af Danmark. Der ligger selvfølgelig flest i Jylland, heraf ganske mange i Sønderjylland, men også Fyn og Sjælland kan byde på mange hyggelige kroer.

Trivago.dk kan nemt sammenligne priser på de forskellige steder. MEN – det kræver, at du allerede ved, hvor du vil hen. Du skal nemlig indtaste et sted, før siden viser dig nogle resultater.

Lad os sige, at du og kæresten kunne tænke jer at snuppe en romantisk overnatning eller to nær grænsen til Tyskland. Så skriver du SØNDERJYLLAND i søgefeltet, og vupti, dukker 81 forskellige hoteller og kroer op med priser OG brugernes vurdering af stedet.

Spørgsmålet er nu, om jeres kroophold skal foregå på et sted, der er ”fremragende” eller bare ”meget godt”?

”… fremragende” eller bare ”meget godt”?

Otte nyttige tips til at spare endnu flere penge på jeres kroophold

Selv om de gode tilbud og deals på de 4 hjemmesider sparer dig for masser af penge, så er det altså stadig smådyrt at tage på kroophold i Danmark.

Men hvis du planlægger god tid i forvejen og tænker økonomisk, kan der være endnu flere hundredlapper at spare. Og dem kan du passende bruge på noget totalt ufornuftigt undervejs. Hvorfor ikke spørge efter brudesuiten, hvis de har sådan én på kroen?

8 nemme måder at spare penge på kroferien

  1. Vær i god tid. Bestil kroopholdet uger eller helst måneder i forvejen. Her er der tit en del at spare, fordi mange steder sætter priserne op hen ad vejen.
  2. Vælg ydersæsoner. Bestil jeres kroophold i ydersæsonerne. Det er klart, at priserne topper på helligdage, sommerferie, omkring jul og påske. Kan I ikke rejse på et andet tidspunkt?
  3. Vælg hverdage. Bestil jeres kroophold på hverdage i stedet for weekender. Priserne bliver altid skruet op på fredag-lørdage – og faktisk er det utroligt hyggeligt at være sted midt i ugen, mens alle andre stresser på arbejdet.
  4. Shop lokalt. Find en kro, der ikke ligger for langt fra en by med butikker. Så kan I gå frem og tilbage og handle småting – vin, chips, slik – som helt sikkert er billigere i butikkerne end på kroen.
  5. Spis lokalt. Tjek, om der findes cafeer og restauranter i nærheden. Brug gerne Tripadvisor. Hvis I ikke har alle måltider med i pakken, kan I måske finde andre gode steder at spise, hvor maden er billigere og måske endda bedre.
  6. Vælg gratis parkering. Tjek, om der er gratis parkering på stedet. Det har de fleste kroer selvfølgelig, men det ville være ærgerligt at betale dyre parkeringspenge ét sted, hvis det er gratis et andet sted.
  7. Medbring egne klemmer. Smør jeres frokostsandwich til turen hjemmefra og medbring jeres egne drikkevarer til værelset. Mange kroer har minibar på værelset, hvor I kan opbevare mad og drikke køligt.
  8. Tjen penge på boligen. Skal I være lang tid væk? Så kan I måske tjene en masse rare penge ved at leje jeres lejlighed eller hus ud via Airbnb. Penge, som kan bruges til hummer, champagne og kroens bedste suite.

Romantisk kroophold i Danmark

I kommer til at leve som grever og baroner

Et kroophold bliver aldrig nogen helt billig fornøjelse. Det koster jo mange penge at vedligeholde de smukke, gamle bygninger og have folk ansat til at opvarte gæsterne med både rent linned og lækre måltider.

I gamle dage var det kun de rige, de adelige og de kongelige, der havde råd til at rejse på fornøjelsesture rundt om i Danmark. I dag har de fleste af os heldigvis mulighed for at tage på et billigt kroophold i ny og næ. Hvis vi tænker os lidt om, og hvis vi sparer lidt op.

Forhåbentlig kan du bruge nogle af vores råd til at finde dig et godt tilbud på kroophold. Eller en god deal, ligefrem. Vi lover dig, at et kroophold er ren terapi for et hvilket som helst parforhold. I kommer til at nyde livet og bliver som nyforelskede igen.

Se også de gode tilbud på spa og wellness ophold, hvis I er glade for ekstra forkælelse

Vi ønsker dig og din kæreste et rasende romantisk kroophold.