Gavekort til kroophold? Der er penge at spare!

5 geniale steder at købe gavekort til en dansk kroferie eller et romantisk kro- og hotelophold.

Spredt over det danske landskab – i alle egne af lille Danmark – ligger de herligste, gamle kroer. Ofte er bygningerne mange hundrede år gamle og placeret i naturskønne omgivelser med skov, mark, strand og måske en lækker golfbane lige i nærheden. Fuglekvidder og vindens susen i træerne er noget nær de eneste lyde, der forstyrrer roen. Det er så hyggeligt, så hyggeligt.

De skønne danske kroer er nænsomt renoveret og fremstår med smukke krostuer, hvor gæsterne spiser og nyder livet i fulde drag. På kroerne er man specialister i komfortable værelser med dejlige, bløde senge, skinnende rene badeværelser og en udsigt, der kan tage pippet fra hvem som helst.

”… komfortable værelser med dejlige, bløde senge”

Maden er et kapitel for sig. Dansk kromad er som regel noget med rigelige portioner af de elskede, gamle klassikere: Flæskesteg, mørbradbøffer, stjerneskud… Som regel er det også muligt at få en særdeles god kop kaffe med et stykke hjemmebagt kringle til.

Kender du én, som både fortjener og vil sætte pris på en dansk kroferie eller et romantisk kro- og hotelophold med middag for 2? Så er et gavekort det helt rigtige at give vedkommende.

5 nemme veje til de helt rigtige gavekort

Nej, du har helt ret: Det er ikke billigt at bestille gavekort til kro- og hotelophold i Danmark. Men for det første er det alle pengene værd. Og for det andet kan der trods alt være mange penge at spare, hvis du finder det helt rigtige gavekort med den helt rigtige deal.

Når du køber gavekort på en af de 5 hjemmesider, vi har fundet frem til, får du ofte noget mere med i prisen. Ud over en seng for natten får du måske kaffe og kage, en middag for 2, morgenmad eller noget helt fjerde, uden at det koster ekstra. Og hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

Kig ind på alle 5 portaler og find dit yndlingssted. Held & lykke!

Truestory logo1. Husk navnet: Truestory.dk

Truestory.dk er et genialt sted at finde gaver til kæresten. Den spøjse side rummer oceaner af inspiration til de sødeste, sjoveste og lækreste gaver til både mænd og kvinder. Og til forskellige budgetter.

På Truestory.dk er ideen, at man køber gavekort til de udvalgte gaver. Gavekortet bliver så sendt med posten i en praktisk gaveæske, som helt klart er flot nok til, at man kan give den direkte til sin kæreste uden at foretage sig noget som helst andet. Det er drønlet.

Truestory.dk har en smart søgefunktion. Skriv KROOPHOLD eller WEEKENDOPHOLD i søgefeltet, så dukker de gode tilbud op.

Mon ikke du kan finde et pakketilbud med værelse, middag for 2 og morgenmad næste dag? Der kan være mange hundrede kroner at spare på sådan en deal!

”pakketilbud med værelse, middag for 2 og morgenmad…”

Læs mere om et gavekort hos Truestory

Send en tanke2. Hvem tænker du på? Sendentanke.dk

Sendentanke.dk kan du købe gavekort til alle mulige ting og oplevelser. Uden gebyrer og med 14 dages fortrydelsesret.

Hvis budgettet er stramt, kan du allerede fra starten vælge, hvor lidt eller hvor meget gavekortet må lyde på. Du kan også vælge anledning (fx fødselsdag eller bryllupsdag), og om det skal være til en voksen eller et barn, mand eller kvinde.

Ude til højre kan du vælge kategori. Klik på REJSEGAVEKORT, så kommer der en masse forskellige muligheder for at bestille gavekort til ferieoplevelser. Blandt andet på danske kroer!

Vælger du fx 3 DAGES KROFERIE & MIDDAG, får du forslag til nogle forskellige kroer og hoteller, hvor der med i prisen er 2 overnatninger inklusive 1 middag og morgenmad begge dage.

”… inklusive 1 middag og morgenmad”

Læs mere om et gavekort hos Sendentanke.dk

Go Dream Oplevelsesgavekort

3. Skal gaven være en oplevelse: Oplevelsesgaver.dk

Man kan blive fristet over evne ved at besøge Oplevelsesgaver.dk. Allerede på forsiden er der de første 20 ting, man sagtens kunne bestille, hvis penge ikke betyder noget. Slotsophold i Frankrig, wellness i Sverige, romantik på Rømø…

Det er nemt at forstå, at siden også hedder go dream!

Hvis du stadig er på udkig efter et kroophold, så hedder den første valgmulighed på siden: VÆLG KATEGORI. Herunder er der en valgmulighed, der hedder REJSE OG OPHOLD. Hvis du scroller lidt ned ad siden, vil du komme til et generelt gavekort til kroophold, hvor der foruden værelse er middag og morgenmad med i prisen.

Bemærk også, at du på Oplevelsesgaver.dk kan dele regningen op i mindre portioner, så du kan nøjes med at betale lidt af beløbet hver måned.

”… dele regningen op i mindre portioner”

Læs mere om et gavekort hos Oplevelsesgaver.dk

Small Danish Hotels4. Flere fine pakketilbud på SmallDanishHotels.dk

SmallDanishHotels.dk er en nyttig side, hvor du kan finde mere information om danske kroer og hoteller. Her kan du læse om stedernes historie, hvad der er af seværdigheder rundt omkring, og hvilke særlige tilbud man har til gæsterne.

Er du på udkig efter gavekort, er dét en af valgmulighederne i sidens menu foroven. Du kan vælge mellem gavekort af forskellig værdi – helt ned til 200 kr. Og du kan dele den samlede regning op i mindre portioner, så du ikke behøver at betale hele beløbet på én gang.

Ønsker du at finde et ekstra godt tilbud, så prøv at skrive KROOPHOLD i søgefeltet. Klik på WEEKENDOPHOLD PÅ KRO, og så skal du bare se! Mange danske kroer har nemlig super pakketilbud, hvor du får både et godt værelse OG en eftermiddagsservering med kage og kaffe OG en 2-retters menu til aften. PLUS brunch næste morgen.

Der kan være virkelig gode penge at spare på disse pakketilbud. Og på dén måde bliver gavekortet en endnu bedre gave!

”Der kan være virkelig gode penge at spare…”

Smartbox - Gavekort til oplevelser5. Det ER virkelig smart: Smartbox.dk

Smartbox.dk er nok et af de smarteste steder, du kan bestille gavekort til oplevelser på nettet. Det er ekstremt fleksibelt – hvert gavekort kan bruges masser af steder her til lands og i Sydsverige.

Smartbox.dk garanterer hurtig levering af den fikse, lille gaveæske. Gaven er gyldig i 2 år, og den kan byttes ganske gratis. I øvrigt kan du få en personlig hilsen med i boksen.

På Smartbox.dk kan du fx bestille et romantisk weekendophold for 2 inkl. overnatning, middag og morgenmad. Og du – eller den heldige modtager – bestemmer helt selv, hvor opholdet skal afvikles. I kan vælge mellem mere end 70 hoteller spredt over hele Danmark og Sverige!

”… inkl. overnatning, middag og morgenmad”

Fandt du, hvad du søgte?

Gavekort til oplevelser – så som kro- og hotelophold – er blandt de mest populære gaver på nettet. Og det forstår man godt, for hvem ville ikke blive lykkelig for at få en overnatning eller to på en romantisk kro med lækker middag, en dejlig seng og skøn morgenmad næste dag?

Vi håber, at du på en af vores 5 portaler fandt det gavekort, du var på udkig efter. Ellers brug lidt mere tid på siderne. Der er utroligt mange muligheder at vælge mellem, uanset om det er selve oplevelsen, omgivelserne, maden eller beliggenheden, der vejer tungest.

Faktisk er Sydsverige et godt alternativ til Danmark. Du får mere for pengene ’hinsidan’ (op til 20%), og du får fornemmelsen af at være på rigtig ferie i udlandet.

Held og lykke med dit gavekort til et lækkert, romantisk kroophold.