Når drømmene får frit spil, bryllupsrejse til Maldiverne

Romantisk Bryllupsrejse til MaldiverneHvor skal bryllupsrejsen gå hen? Hvad skal du se? Og hvordan får I den mest fantastiske ferie sammen? Og kan det gøres uden, at I behøver gå fra hus og hjem?

De fleste elsker at rejse og har allerede oplevet mange spændende lande sammen. Måske har I kørt New Zealand rundt i en lille bitte autocamper, hvor I måtte ligge helt tæt sammen om natten for at holde varmen eller trasket Thailand rundt med jeres store backpacker-rygsækker så sveden den drev. Rejser er fantastiske oplevelser som man ikke vil bytte væk!

Vi har stadig en lang liste med skønne steder vi godt kunne tænke os at opleve sammen – og der er særligt ét af dem, der ville danne den perfekte ramme om en bryllupsrejse. Nemlig Maldiverne.

Lige siden vi var små har vi drømt om at rejse til Maldiverne. I starten havde vi kun set de postkortskønne billeder, så vi vidste ikke hvor øgruppen lå henne, men efterhånden som vi blev ældre fandt vi ud af, at Maldiverne faktisk ikke ligger sååååå langt væk – i hvert fald ikke når man har været helt omme på den anden side af jorden…

For os er Maldiverne den perfekte bryllupsrejse-destination. Her ville vi kunne boltre os i bølgen blå (som vi elsker). Iagttage de smukke fisk der stille svømmer forbi, mens vi snorkler – og ikke mindst tilbringe romantisk kvalitetstid sammen, helt uden forstyrrelser fra omverdenen.

Der er kun ét problem med Maldiverne…

Det er rasende dyrt at rejse dertil! En hurtig søgning på Google viser, at du nemt kommer af med +15.000 kroner per person og det inkluderer ikke engang mad og drikkevarer de fleste steder. Søger man på “Bryllupsrejse til Maldiverne“, så bliver det ikke ligefrem billigere.

Men hvad gør man så, når man gerne vil dertil?

Vejen til Maldiverne kan være lang

… man planlægger rejsen selv

Man kan være heldig at finde gode priser på charterferier og andre pakkerejser, men som regel finder vi de bedste tilbud og priser ved at planlægge vores ferier selv. Det har sparet os for mange tusinde kroner gennem årene og har også givet os en langt større frihed, når vi har været afsted.

Her er 5 gode grunde til at du skal planlægge jeres bryllupsrejse selv

 1. Bryllupsrejsen er den vigtigste ferie I som par skal på, så intet bør overlades til tilfældighederne
 2. Pakkerejser er skemalagte til bestemte tidspunkter og det passer ikke altid i forhold til ens bryllupsplaner
 3. En bryllupsrejse til Maldiverne betegnes som en “luksusrejse” og det er svært at finde rigtig gode tilbud på denne type pakkerejser
 4. Det dyre ved en eksklusiv bryllupsrejse er hotellet, så her er der mange penge at spare
 5. Hvis du planlægger jeres bryllupsrejse selv, så får I mere frihed i forhold til rejselængde, valg af hotel mv.

Den eneste ulempe vi kan komme på er, at det tager lidt tid at planlægge sin bryllupsrejse selv.

1-2-3, sådan planlægger du en bryllupsrejse til Maldiverne

Som sagt, så er vi stor fan af, at planlægge sin bryllupsrejse (og andre ferier) selv, da det giver SÅ mange flere muligheder. vi har efterhånden gjort det et utal af gange, så her kommer mine bedste råd til, hvordan du ikke blot finder den billigste bryllupsrejse til Maldiverne, men også den bedste!

Først og fremmest skal du finde det ideelle hotel

De ideelle hotel på Maldiverne

De fleste starter med at finde flybilletterne når de planlægger deres rejse, men det er efter min mening en stor fejl. Sagen er nemlig den, at selvom der er forskel på priserne på flybilletter så er der som regel ikke tale om mere end et par hundrede kroner. Kan man derimod spare 300 kroner per overnatning, så løber det op i en besparelse på 2.100 kroner for en uges ferie.

Når vi taler om dyrere rejser (som en bryllupsrejse til Maldiverne jo er), så kan man godt være heldig at spare 1.000 til 1.500 kroner per overnatning på 4- og 5-stjernede hoteller udenfor højsæsonen og så er der pludselig tale om rigtig mange penge! Derudover, så kommer jeres bryllupsrejse jo til at foregå på hotellet og ikke ombord på flyet og derfor er det vigtigt, at I finder det ideelle hotel først.

Der findes mange forskellige steder I kan lede efter hoteller, men vi anbefaler trivago. Vi bruger dem hver gang, fordi de tilbyder mange forskellige søgemuligheder og samtidig hjælper dig med at finde den absolut bedste pris. De indhenter alle hotelpriserne hos Hotels.com, Booking.com og mere end 200 andre hotelsøgemaskiner og viser dig derefter den billigste pris.

Tidligere brugte vi udelukkende Hotels.com når vi skulle finde et hotel, men nu tjekker vi flere kilder.

Inden du bestiller et hotel

trivago sammenligner priser på over 1.000 hoteller på Maldiverne. Så inden du begynder at søge løs på deres hjemmeside er det en god ide, at finde nogle krav som hotellet skal opfylde. Her er mine krav til vores bryllupshotel på Maldiverne:

 1. Hotellet skal ligge tæt på vandet og meget gerne med havudsigtSådan bestiller du det bedste hotel på Trivago
 2. Opholdet må maks koste 2.500 kroner per overnatning
 3. Det skal være muligt at snorkle direkte fra hotellet
 4. Der skal være mulighed for, at vi kan tage vores lille pige med, hvis vi beslutter det
 5. Hotellet skal have gode brugeranmeldelser
Et rigtig godt tip: Glem stjernerne
Antallet af stjerner betyder ikke så meget, når du skal finde et godt hotel. Det er nemlig kun små ting der afgør om et hotel har eksempelvis 3 eller 4 stjerner. Gå i stedet efter hoteller med gode brugeranmeldelser. Vælg et hotel der er vurderet til “Meget godt” eller “Fremragende“.

“Det er her du får klart mest værdi for pengene”

De her ting ville også være en fordel:

Normalt ville vi ikke vælge et ophold med all inclusive, da vi godt kan lide at komme ud og spise og opleve lidt forskelligt, men på Maldiverne kunne det være en fordel. Mange resorts ligger på deres egen ø, så der er ikke så mange valgmuligheder når det kommer til restauranter. Derudover vil et all inclusive hotel også gøre det lettere at beregne den samlede pris for bryllupsrejsen. Det kunne også være rigtig fedt, at bo i en hytte ude på vandet, så vi kan tage en dukkert og se de farverige fisk direkte fra værelset. Begge dele er dog ikke ultimative krav.

Hvilke kriterier skal jeres bryllupsophold opfylde?

Se hvordan vi finder frem til det ideelle hotel i den her video:

Her er de punkter vi “tikkede af”, da vi lavede søgningen hos trivago:

 1. At vi kun vil kigge efter hoteller på Maldiverne
 2. At opholdet skal ligge mellem den 14 – 21. august (7 dage)
 3. At vi kun vil se på 3, 4 og 5-stjernede hoteller
 4. At hotellerne som minimum skal være bedømt af brugerne til at være “Meget gode
 5. At hotellerne højest må koste 2.500 kroner per overnatning
 6. At hotellerne skal ligge ved stranden
 7. At der skal være direkte adgang til vandet
 8. At hotellerne skal tilbyder all inclusive
 9. At hotellet skal være egnet til en bryllupsrejse

Det er en god ide at lege med filtrene til I finder det perfekte bryllupsophold!

Et lille tip: Hvis du gerne vil finde et hotel tæt på lufthavnen i Male, så klikker du bare på kortet.

Her er de 3 hoteller vi ville vælge mellem:

Her er de bedste hoteller på Maldiverne til vores bryllupsrejse

Tænk, at man kan overnatte på et 5-stjernet luksushotel på Maldiverne for kun 1.627 kroner per nat! Endda all inclusive!

På et par minutter, har vi fundet tre rigtig gode hotelophold der opfylder mine kriterier. Og vi kan endda spare helt op til 51%. Hvis vi valgte det 5-stjernede hotel, så giver det en besparelse på knapt 12.000 kroner på en uges ferie! Som vi nævnte tidligere i indlægget, så bookede vi altid hotel på Hotels.com før i tiden, men i det her tilfælde er Booking.com billigst i 2 ud af de 3 tilfælde. Derfor bruger vi trivago nu!

Et andet godt fif: Opret prisovervågning og spar mange penge
Hvis I ikke skal på bryllupsrejse i den nærmeste fremtid, så opret en gratis profil hos trivago. Så får I nemlig adgang til deres (oversete) prisovervågning, hvor I kan gemme jeres favorithoteller. Når prisen så falder på dem, får I en påmindelse, så I hurtigt kan slå til og booke jeres ophold. Man bestiller sjældent en dyr bryllupsrejse til Maldiverne spontant og da I sikkert allerede ved, hvornår jeres bryllup skal holdes, så er det smart at sætte trivago i gang med at overvåge priserne, så I ikke ender med at betale mere end højest nødvendigt.

Bryllupsrejse med eller uden “baby”?

Der er for og imod. Det kunne være rigtig hyggeligt at have baby med, men bryllupsrejsen ville nok også blive en anelse mindre romantisk. Det kunne også være en mulighed, at tage en bedsteforældre med på bryllupsrejsen, så man havde en barnepige og kunne få noget tid for os selv. I forhold til det, så har trivago faktisk en smart mulighed hvor man kan se, hvad et ekstra værelse eller et stort familieværelse vil koste.

Hos trivago kan man se prisen for et værelse, to værelser eller et stort familieværelse

 

Når hotellet er fundet, så mangler I bare nogle flybilletter!

Flybilletter til Male på Maldiverne

Da trivago har specialiseret sig i at finde det ideelle hotel, så tilbyder de ikke en søgemaskine til flybilletter. Der findes dog mange søgemaskiner for flybilletter, men det er ikke min erfaring at der er særlig stor forskel på dem. Så om du tager Expedia eller en af de andre, gør ikke den store forskel.

Prisen for en flybillet fra København til Male på Maldiverne er i øvrigt cirka 5.500 kroner per person t/r.

Da I formentlig ikke skal være afsted i mange uger, så er det en god ide at kigge på selve flytiden. Prøv at find nogle flybilletter, hvor det ikke tager meget mere end 13 timer at flyve til Male på Maldiverne. Det ville i hvert fald være en høj prioritet for os, hvis Sally skulle med.

Det samlede regnestykke for en bryllupsrejse til Maldiverne

Som du nok har regnet ud, så er vi klar fortaler for at man planlægge sin rejse selv. Det er mere fleksibelt og meget sjovere og så er der jo prisen – den er langt lavere. Der er i sær mange penge at spare på luksusrejser som en bryllupsrejse til Maldiverne.

Her er regnestykket:

Sammenligning af hoteller på Maldiverne

“Det er 14.597 kroner billigere at planlægge sin rejse selv”

 • Vi har taget udgangspunkt i en bryllupsrejse for 2 personer
 • Rejselængden er en uge
 • Afrejse er sat til sommeren 2017
 • Vi har valgt The Sun Siyam Iri Fushi som vi fandt på Trivago (se længere oppe)
 • Vi har sammenlignet mit valgte hotel med et tilsvarende 5-stjernet hotel fra Spies

Med til regnestykke skal også, at mit planlæg-selv-hotel er med all inclusive, hvor Spies hotellet kun er med morgenmad.

Er du klar til at bestille jeres bryllupsrejse?

Brudepar på Maldiverne

Nu har du fået min opskrift på, hvordan du finder den perfekte bryllupsrejse for dig og din kommende mand eller kone. Der er mange veje til Rom (og Maldiverne), men den her metode er så afgjort den vi vil benytte, når vi engang skal bestille vores bryllupsrejse! Internettet og tjenester som trivago giver dig de perfekte muligheder for at skræddersy jeres drømmerejse. Så hvorfor betale et dyrt rejsebureau for at gøre det samme?

“En bryllupsrejse til Maldiverne kan være langt billigere end de fleste tror”

Og forventningens glæde er også meget større, når man selv har sat sig godt ind i tingene!

Rigtig god bryllupsrejse til Maldiverne!