De 10 bedste badehoteller i Jylland

Jylland og badehoteller hører sammen som kniv og gaffel. Jyllands kyststrækning er på hundredvis af kilometer, og undervejs gemmer sig mange skønne strande – og på mange af disse strande ligger de dejligste badehoteller, som alle er et besøg værd.

Er du på udkig efter et hyggeligt badehotel i Jylland? Måske oven i købet et godt tilbud? Vi har gjort det hårde arbejde for dig og fundet frem til 10 af Jyllands hyggeligste badehoteller, som ligger godt spredt over den store halvø. Vi har også gjort os umage med at tjekke, om de 10 badehoteller har gode tilbud til deres gæster – og ja, flere steder er der ganske rigtigt penge at spare på badehotellerne. Læs lidt videre og bliv meget klogere.

Her er de bedste badehoteller i Jylland:

Badehoteller i Jylland Placeholder
Badehoteller i Jylland

 

Bedste badehoteller i JyllandDer er så mange dejlige steder i Jylland

Der er mange gode grunde til at vælge Jylland, når du vil invitere din hjerteskær på et romantisk ophold på et badehotel.

Først og fremmest er der naturligvis de smukke kyststrækninger og strande med udsigt over blåt hav og bølger med hvidt skum på toppen. I højsæsonen om sommeren er der pragtfuldt at bade og sole sig, og hele året rundt er det pragtfuldt at gå lange ture i den friske havluft.

”Har I et par timer at slå ihjel ind imellem de romantiske stunder på badehotellet…?”

Men Jylland har så meget mere at byde på, hvis I har et par timer at slå ihjel ind imellem de romantiske stunder på badehotellet. Fra nord til syd er der masser af spændende seværdigheder – som Grenen på Skagen, hvor Kattegat og Skagerrak buldrer sammen. Der er Rebild Bakker – og Jellingestenen – og Silkeborgsøerne – og Ribe Domkirke – og Dannevirke. Og så er der et væld af nuttede, små byer med charmerende, gamle huse, hvor I kan spise frokost og drikke kaffe.

Eller hvad med at leje en cykel (måske kan I få badehotellet til at hjælpe jer) og okse lidt rundt i lokalområdet? Vandrestøvlerne og løbeskoene er selvfølgelig også altid en mulighed.

Hvornår er der et godt tilbud?

Hvis du vil spare nogle penge på dit ophold på det romantiske badehotel, er der som tommelfingerregel tre ting, du kan gøre:

  1. Brug Hotels.com, så du finder den aller billigste pris
  2. Tag afsted uden for højsæsonen (industriferie, jul, påske) – i ydersæsonerne er priserne som regel til at betale for de fleste.
  3. Vælg hverdage i stedet for weekender. En tirsdag eller onsdag vil næsten altid være billigere end fredag og lørdag.

Hvis det lykkes dig at spare nogle hundrede kroner på din romantiske miniferie, har du igen tre muligheder: Du kan proppe hundredkronesedlerne tilbage i pungen. Men er det ikke lidt kedeligt? I stedet kan du bruge besparelsen på at opgradere værelset eller opholdet til det bedste, det pågældende badehotel kan byde på. Eller du kan købe en flaske bobler til værelset – og så lover vi, at romantikken vil blomstre i fuldt flor.

Fulgte du med i TV2-serien ”Danmarks dejligste badehoteller”?

Den populære TV2-serie ”Danmarks dejligste badehoteller” gav tusinder af danskere lyst til at booke sig ind på et af landets charmerende badehoteller. Historien, værelserne, den gode mad, det bløde sand uden for døren… Og ja, rigtigt gættet, et par af stederne på vores liste over Jyllands dejligste badehoteller var naturligvis med i serien.

 

Ballebro Færgekro i Jyllland er skønt
Se flere flotte billeder

Ballebro Færgekro (Sønderjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Ballebro Færgekro – som du måske husker fra TV2-serien ”Danmarks dejligste badehoteller” – tilbyder sine gæster en badehotel-oplevelse udover det sædvanlige. Ballebro Færgekro er opført tilbage i 1729 på det sted, hvor sejlafstanden til Als er kortest. I dag er Ballebro Færgekro et fredeligt og hyggeligt traktørsted med dejlige værelser og en restaurant, der er populær blandt de lokale og andet godtfolk, der kommer langvejs fra. Stedet er et perfekt udgangspunkt for at møde Danmarks dramatiske fortid med bl.a. nederlaget til tyskerne i 1864.

Den laveste pris er i skrivende stund 850 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Hjerting Badehotel i Vestjylland
Se flere flotte billeder

Hjerting Badehotel (Vestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hjerting Badehotel – med forrygende udsigt over Ho Bugt ved Esbjerg – tilbyder et romantisk ophold med “Dig & Mig” i fokus og med gastronomi i højsædet. På afrejsedagen kan I nyde det store morgenbord i Strandpavillonen. Hjerting Badehotel har 3 typer huse, som egner sig til længere ferier og til familier med børn. Husene har eget køkken og terrasse, hvorfra man om aftenen kan nyde solnedgangen. Hjerting Badehotel tilbyder tillige fitnessrum, sauna og dampbad samt et wellness-område med frisør, fodpleje, massør og fysioterapeut.

Den laveste pris er i skrivende stund 950 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Aarøsund Badehotel i Sønderjylland
Se flere flotte billeder

Aarøsund Badehotel (Sønderjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Aarøsund Badehotel ligger med flot udsigt ud over – og direkte adgang til – en dejlig sandstrand og havet. De skønne middage fås til en rimelig penge og indtages i Kejserstuen, hvis interiør omfatter Karen Blixens sofaarrangement, malerier af Kejser Wilhelm og Hammershus samt en pompøs skænk. Alle hotellets suiter og de fleste dobbeltværelser har havudsigt og er indrettet i romantisk 30’er-stil. Hotellet reklamerer med udsøgte madoplevelser, romantiske omgivelser, fredfyldt natur, stor legeplads med pool tæt på, én times køreafstand til Legoland og Danland. På havnen kan I tage en dejlig sejltur på floden og se badehotellet fra søsiden.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.300 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Henne Mølle Å Badehotel har en smuk udsigt til havet
Se flere flotte billeder

Henne Mølle Å Badehotel (Vestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Henne Mølle Å Badehotel – med en skøn placering midt i områdets berømte klitter og kort afstand til Vesterhavet tilbyder gode muligheder for at spille golf – og du har endda mulighed for at bestille sandwich til at tage med på golfbanen. Henne Mølle Å Badehotel er tegnet af selveste PH (Poul Henningsen) i midten af 1930’erne og ligger syd for Henne Strand, hvor Henne Kirkeby Kro netop har fået sin anden Michelin-stjerne. Hotellets værelser og hele stedet oser af romantik, og her er god plads til at boltre sig i de bløde klitter og på den brede strand. Restauranten kan prale af at servere “en af Danmarks bedste rødspætter”.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Molskroen ligger smukt i Østjylland
Se flere flotte billeder

Molskroen (Østjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Molskroen – med den unikke beliggenhed ved vandet nær de berømte Mols Bjerge – lokker med et gastronomisk ophold, hvor I kan nyde kaffe & kaffe, lækker middag med vinmenu og selvfølgeligt noget sødt til kaffen. Efter en god nats søvn og romantik på værelset vågner i op til Molskroens dejlige morgenbord. Molskroen har en tradition for at tiltrække landets dygtigste kokke, så hvis du er romantiker med hang til gourmetmad i den absolutte topklasse, er Molskroen stedet. Værelserne er i luksusklassen, og der er naturligvis frit udlån af cykler, så I kan nyde den særegne natur i Mols Bjerge eller en bytur i skønne Ebeltoft. Et godt tip er at samle god appetit til hotellets formidable mad, som ikke overgås mange steder.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.150 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Hjorths Badehotel er en klassiker
Se flere flotte billeder

Hjorths Badehotel (Nordjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hjorths Badehotel – flot beliggende ved Råbjerg Mile og Vesterhavet i Nordjylland – tilbyder at pleje dit parforhold til alle de romantiske sjæle. Hjorths Badehotel tilbyder både en lækker middag og efterfølgende kaffe og te med sødt på ankomstdagen. Næste dag kan en morgendukkert i Vesterhavet passende følges op med en tur i saunaen og hotellets sunde morgenbuffet. Hjorths Badehotel ligger i Kandestederne ved de to have Skagerrak og Kattegat og består også selv af to hoteller: Hjorths Hotel og Kokholm Hotel, der deler personale, reception og restaurant. Her er udsigt til hav og klit og en konstant lydkulisse af vindens hvisken i klitternes marehalm og havets brusen.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.150 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Ruths Hotel i Skagen er en institution
Se flere flotte billeder

Ruths Hotel (Nordjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Ruths Hotel – smukt beliggende i det eksklusive Gammel Skagen. Få adgang til Ruths Wellness med sauna, dampbad, terapibassin og træningsfaciliteter, badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem, 2-retters menu i Brasseriet, overnatning i dejligt dobbeltværelse og stor morgenbuffet med frisktilberedte æggeretter. Fra gammel tid har Gl. Skagen været et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder for hovedstadens velhavere. Fra at være et lille, ydmygt pensionat er Ruths Hotel i dag forvandlet til et 5-stjernet luksus-badehotel. De 52 lækre værelser har et pragtfuldt lysindfald og er komfortabelt indrettet med de bedste møbler og gennemtænkte detaljer.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.800 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Knud Hule Badehotel (Østjylland)
Se flere flotte billeder

Knud Hule Badehotel (Østjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

 

Knud Hule Badehotel – beliggende i den fantastiske natur i Søhøjlandet i Østjylland. Jeres ophold kan omfatte en lækker middag på hotellets spisested: Restaurant Gastronomisk Institut. Kontakt selv hotellet og hør mere. Her er både hytter og traditionelle værelsestyper, som passer til enhver smag og pengepung. Hotellet har sin egen 12-hullers minigolfbane – og kort afstand til Silkeborg, Aarhus, Skanderborg og Horsens. Og som hotellet selv siger: ”Når du overnatter på Knudhule Badehotel, har du vor garanti for en god nats søvn… Når natten er ovre, kan man på Knudhule se frem til en ordentlig morgenkomplet, inden man tager hul på dagens pligter.”

Den laveste pris er i skrivende stund 600 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Munchs Badehotel i Nordvestjylland
Se flere flotte billeder

Munchs Badehotel (Nordvestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Familiedrevne Munchs Badehotel – beliggende på stranden ved Skagerrak – tilbyder at smøre en madpakke til gæster, der gerne vil på eventyr i de skønne landskaber ved Hirtshals. Munchs Badehotel startede i 1939 som konditori og udviklede sig hurtigt til et lille hotel. I dag har hotellet 5 dejlige nyrenoverede værelser og 2 hytter. Fra hotelværelserne er der udsigt ud over fredet klit. Hotellet har endvidere sauna, jacuzzi og traditionel, restaurant med terrasse og panoramaudsigt. Her er rig mulighed for vandreture på afmærkede stier i skov og klit – evt. helt til Lønstrup!

Den laveste pris er i skrivende stund 600 kroner. Læs mere og se flere billeder.

 

Klithjem Badehotel ligger i et naturskønt område
Se flere flotte billeder

Klithjem Badehotel (Sydvestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Klithjem Badehotel – med fantastisk beliggenhed ved naturskønne Vejers Strand udlåner hotellet cykler efter ” først til mølle”-princippet, og gæsterne er mod et mindre tillæg velkomne til selv at smøre en frokostmadpakke ved morgenbordet inklusive kaffe/te. De nuværende ejere har istandsat hotellet som et klassisk badehotel i en lys og venlig mormorstil. ”En sand oplevelse,” kalder ejerne det med underspillet humor og dedikerer Klithjem Badehotel til alle, som sætter pris på ro og romantik i varme, menneskelige omgivelser med en unik natur lige uden for døren. Her er strand, hav, klitter og det fantastiske hedelandskab med klitplantagerne, hvor der er der rig mulighed for herlige gå- og cykelture.

Den laveste pris er i skrivende stund 950 kroner. Læs mere og se flere billeder.

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, så kan du også overveje

Nu har du 3 svære valg at træffe

  1. Hvem har du lyst til at bo sammen med på det romantiske badehotel?
  2. Hvornår har du og din udkårne tid til et ophold i dejlige Jylland?
  3. Hvor ligger jeres favorit badehotel – i nord, syd, øst eller vest?

Nyd udflugten til et af Jyllands dejligste badehoteller!

PS: Husk også at se listen med de bedste badehoteller i Sønderjylland