Hvornår har du sidst kigget din kæreste i øjnene?

Et dybt kig i din kærestes øjne, siger mere end tusind ord!

Hvornår har du oplevet den særlige magi der opstår, når du tager din kæreste i hånden og kigger ham eller hende dybt ind i øjnene og bare lader tiden gå i stå? Desværre er det én af de bløde værdier vi ofte glemmer, men faktisk, så handler det også om mere, end bare sød romantik og kærlighed.

Kig hinanden dybt i øjnene i flere minutter
Når man kigger sin kæreste dybt i øjnene, så sker noget magisk. Tiden går i stå og man glemmer alt og alting omkring sig. Man bliver forbundet på en måde, som hverken kan eller skal beskrives, men som kan skal opleves. Ikke nok med at det er en fantastisk dejlig følelse, så skaber det også det nærvær og  den ”tæthed”, som er så vigtig for et godt og sundt parforhold.

Øjnene er sjælens spejl Øjne siger alt - de her er vidst forelskede
Udover at det er en dejlig følelse, at kigge sin kæreste dybt i øjnene, så handler det også om noget helt grundlæggende. Øjne kan nemlig ikke lyve. De er sjælens spejl og kan vise din kærestes sind og tilstand. Så udover at det kan være rigtig dejligt at kigge sin kæreste dybt i øjnene engang i mellem, så kan du også se, hvordan din kæreste har det – bare ved at kigge i hans eller hendes øjne.

Har du nogensinde tænkt over det?

Hvis ikke, så kan du helt sikkert undgå mange af jeres små skænderier, hvis du begynder at gøre det. De fleste mennesker forsøger nemlig at glemme problemerne. I stedet for at bearbejde dem, så vi kan komme dem til livs, så prøver vi at ligge dem bag os. Problemet er bare, at vi mennesker ikke kan glemme, da alle de uløste ting, altid vil ligge i ubevidstheden og på et tidspunkt dukke frem.

Så når din kæreste har haft en hård dag på arbejdet og kommer hjem og forsøger at glemme dagen, så kan den ”opsparede” frustration let komme til udtryk på den mærkeligste vis, hvilket garanteret kommer bag på dig og derfor kan det let ende i et skænderi fordi du ikke forstå ham/hende.

Det ”letteste” er selvfølgeligt hvis I lærer selv at sige det, men vi kender nok alle sammen, at det er en øvelse i sig selv nogen gang. Men hvis du i stedet starter med at kigge i din kæreste øjne, når han eller hun kommer hjem. Hvis du starter med at mærke efter, hvordan han eller hun har det, så har du meget nemmere ved at hjælpe og være der.

Kast dig ud i det
Hvis du ikke har prøvet nogle af delene før, så kan det være ret overvældende og en smule akvaet, i sær at kigge i din kærestes øjne i flere minutter. Men når du første gang har gjort det og I begge har mærket den dejlige følelse, der spreder sig igennem kroppen, så vil det blive mere nemmere for jer næste gang og til sidst vil det føles, som det aller mest naturlige. Så kast dig ud i det – du vil ikke fortryde det og din kæreste vil elske dig for det!

Jeg ved i hvertfald godt hvad jeg skal, når jeg ser min kæreste senere i dag!

Skriv en kommentar