30 gode og sjove spørgsmål til kæresten

Uanset hvor godt jeres forhold er, er samtaler en fantastisk måde at lære hinanden endnu bedre at kende på. Udover at det forbedrer jeres kommunikation, er det også en god måde at få et endnu tættere forhold til hinanden på. Hvis du er i tvivl om, hvilke spørgsmål du kan stille, får du i denne artikel en række råd til formålet. Din kærestes svar på dem vil afsløre en masse om, hvem han eller hun er, ligesom svarene lægger op til en uddybning og flere spørgsmål, hvilket vil give jer gode, sjove og intime samtaler.

Der er især tre ting, der er vigtige i et forhold; fysisk og mental tiltrækning til hinanden, at I kan have det sjovt sammen og dybfølt kærlighed. Nedenfor finder du ti romantiske spørgsmål, du kan stille din kæreste for at få ham eller hende til at falde pladask for dig, ti sjove spørgsmål du kan stille for at få ham eller hende til at grine, og ti kærlige spørgsmål du kan stille for at bringe jer endnu tættere, end I er i forvejen.

10 spørgsmål der får ham til at falde pladask for dig

Uanset hvor længe dig og din kæreste har været i et forhold, er det vigtigt at holde fast i romantikken og i forelskelsen, som er det, der knytter jer sammen. Når der går dagligdag i den, glemmer man ofte dette, hvorfor der bør tages anderledes initiativer i brug – én af disse er at stille spørgsmål, der får din kæreste til at falde pladask for dig igen og igen. Én ting er, at han eller hun falder for dig, når du stiller spørgsmålene, men vi garanterer, at din kæreste falder endnu mere for dig, når du efterfølgende besvarer spørgsmålene.

 1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv?
 2. Hvordan forløber en perfekt dag for dig?
 3. Beskriv dine følelser for mig med tre ord
 4. Hvad faldt du for ved mig?
 5. Hvilke tre ting har vi til fælles?
 6. Beskriv den ideelle kæresteweekend
 7. Hvilket sted i verden vil du helst tage mig med hen?
 8. Hvilken oplevelse sammen med mig har du nydt mest?
 9. Hvad kan du bedst lide ved min personlighed?
 10. Hvad kan du bedst lide ved mit udseende?

Ovenstående ti spørgsmål, der får din kæreste til at falde pladask for dig, har til formål at italesætte jeres følelser for hinanden. Nogle af spørgsmålene peger på svar om ønsker for jeres fælles fremtid, mens andre får jer til at tænke over jeres minder. Spørgsmålene om, hvordan den perfekte kæresteweekend ser ud, og hvor i verden din kæreste helst vil tage dig med hen, giver jer begge mulighed for at reflektere over, hvad I har lyst til at lave sammen, mens spørgsmålene om, hvad din kæreste faldt for ved dig, og hvilken oplevelse han eller hun har nydt mest med dig, giver jer mulighed for at genopleve jeres minder sammen.

Læs også: Danmarks bedste samling af romantiske citater

Masser af kys

10 sjove spørgsmål der får din kæreste til at grine

Humor er en vigtig del af et parforhold, fordi det bibeholder den gode stemning, løsner op og fremmer følelsen af fællesskab, hvilket gør det til et effektivt redskab til at skabe og fremme følelsen af samhørighed mellem jer. At grine er vigtigt, fordi der udskilles lykkestoffer i hjernen, når man griner, hvilke gør os i bedre humør. At grine sammen er derfor vigtigt, fordi det er med til at knytte jer sammen, ligesom det er bevist, at det er med til at udvikle et mere langvarigt forhold. Du kan hjælpe grinet lidt på vej ved at stille din kæreste følgende ti spørgsmål. Formålet med dem er at få sat anderledes og sjove samtaler i gang samt at dele sjove historier, som I måske ikke har delt før.

 1. Fortæl mig om dit sjoveste barndomsminde
 2. Hvad er det pinligste, du har oplevet?
 3. Hvad er det sjoveste, vi har oplevet sammen?
 4. Hvis du skulle beskrive vores forhold med en filmtitel, hvad ville det så hedde?
 5. Hvis du kunne få én supermagt, hvilken skulle det så være?
 6. Hvornår synes du, jeg er sjovest?
 7. Hvilket dyr minder du mest om? Hvorfor?
 8. Hvilket dyr minder jeg mest om? Hvorfor?
 9. Hvilken film er du flov over at indrømme, at du har grædt til?
 10. Hvilken sang har du sidst sunget i badet?

Læs også: Sådan laver du en romantisk kærlighedserklæring

Hjerter spreder kærlighed

10 kærlige spørgsmål der bringer jer endnu tættere

Kærlighed er det vigtigste i et forhold, og uden kærlighed er det svært at få et godt og velfungerende forhold. Når hverdagen presser på, og vi får travlt med vores daglige gøremål, kan kærligheden være noget af det, vi glemmer at pleje. Derfor finder du her ti kærlige spørgsmål, som bringer dig og din kæreste endnu tættere, fordi de lukker op for, hvordan I har det, og fordi de giver jer mulighed for at sætte ord på, hvad I føler for hinanden.

 1. Hvad sætter du mest pris på ved dit liv?
 2. Hvilken sang minder dig mest om vores forhold?
 3. Hvornår er du allermest forelsket i mig?
 4. Hvad er dit mest værdifulde minde?
 5. Hvad drømmer du om?
 6. Hvad gør dig glad?
 7. Hvad kan jeg gøre for at gøre dig glad?
 8. Hvem i din familie minder du mest om? Hvorfor?
 9. Hvad er vigtigst for dig i et forhold?
 10. Hvad sætter du mest pris på ved vores forhold?

De ti kærlige spørgsmål der bringer jer endnu tættere, når ind til kernen af både dig og din kæreste, fordi jeres svar viser, hvad der er vigtigt for jer. En stor del af spørgsmålene giver et svar på, hvordan I kan gøre hinanden glade, hvilket er en god viden at besidde for jer begge, ligesom de italesætter emner, I måske ikke har sat ord på før.

Husk også: Se listen med de største kærlighedsfilm 

En kommentar til “30 gode og sjove spørgsmål til kæresten”

 1. Det er helt klart den bedste inspiration Jeg til dato har fået vedrørende samtale emner på 1-2-3 dates og Jeg syntes at de på en fin og behagelig måde berør enmer , tanker og følelser som giver et indblik i hvem Ens Date er som menneske og “kaster” lys over om vedkommende kunne blive en fremtidig kæreste.

  Jeg tænker faktisk også på at en del af spørgsmålene sagtens kan stilles igen på et senere tidspunkt fordi parforhold har det med at ændre sig over tid.

  For eksempel kan spørgsmålet om.. Hvad var det ved Mig Du faldt for . Ændres til ; Hvad var det ved Mig Du faldt for dengang Vi mødtes allerførste gang og hvad er det ved Mig Du falder for i dag ?
  -Og det gør sig ligeledes for de øvrige spørgsmål

Skriv en kommentar