Få bedre sex med frække (og sjove) sexlege

Med sexlege kan I sammen få bedre sex og dermed et nyt og spændende sexliv. Når man har en masse fræk sex og prøver forskellige sex lege af, stiger lysten til hinanden nemlig helt naturligt.

Det skyldes, at spændingen stiger, hvis man ikke altid ved, hvad der venter, hvormed alle tidligere trivialiteter i jeres sexliv forsvinder som dug for solen. Det kan bekæmpe – og ligefrem forhindre – manglende sexlyst.

Her kan I finde ny sex inspiration i form af sexlege og læse mere om, hvilke fordele frække lege kan gøre for sex med kæresten, konen, manden eller en anden partner.

Pift sexlivet op med sexlege

Per der eksperimenterer i sengen

I et fast forhold med praktiske opgaver og en dagligdag sammen, kan det ellers tidligere spændende sexliv blive en smule rutinepræget. Det er synd. I har jo stadig lyst til hinanden, selvom det kan være svært at finde nye idéer til sex uden inspiration udefra.

Her er sexlege en god måde at få skabt nye situationer på, som udfordrer fantasien og får lysten til at stige.

Sexlege har samtidig to helt store fordele:

1. Øget fokus på hinanden

I tvinges til at være nærværende, når I går i gang med en spændende sex leg. Det kræver nemlig mere mental koncentration at deltage i sjove lege med kæresten, end det gør at gennemføre et klassisk samleje. Dermed bliver der ikke plads til forstyrrende tanker og alene det øgede nærvær, kan få lysten til at stige hos begge parter.

2. Bliv bedre til sex

Erotiske lege får jer ofte til at blive bedre til sex, fordi I med den øgede koncentration har større opmærksomhed på hinandens nydelse. Pludselig kan I bedre mærke, hvad den anden kan lide og måske ikke bryder sig om. Det samme gælder jer selv. På den måde finder I måske nye områder på hinandens kroppe, der kan kærtegnes – eller nye metoder til at tilfredsstille hinanden, som I ikke havde opdaget før.

Læs også: 10 gode ideer til blid sex

Ideer til sjove sexlege

Sensuelt par i mørket

Hvis I er nye indenfor sexlege, kan det være en smule grænseoverskridende at kaste sig ud i. Her er sjove sexlege et godt sted at starte. Når man får mulighed for at grine sammen, bliver det hele nemlig ofte en smule nemmere og mere afslappet.

Her får I 6 forslag til sjove sexlege, som de fleste kan være med til.

Sanselege

Tag tøjet af hinanden og gå på opdagelse på hinandens kroppe ved at udfordre alle sanser. Kild hinanden over det hele med en let fjer, eller smør hinanden ind i massageolie. I kan også bruge kølige isterninger til at berøre huden med – eller munden og tungen til at kysse, suge og slikke. På den måde bliver I mere opmærksomme på hinandens kroppe og sanser.

Hvis I har mod på det, kan I samtidig give hinanden bind for øjnene, så I ikke har mulighed for at se, hvad der foregår.

Sexspil

Nogle af de bedste sex spil på markedet er oplagte, når I gerne vil i gang med sexlege. De fleste spil er bygget op omkring konkrete opgaver, der skal udføres eller udfordringer der skal løses – og alle sammen af intim eller sexet karakter.

Det gør et sexspil til et godt redskab, hvis I gerne vil i gang med erotiske lege, men ikke helt ved, hvor I skal starte. Når I spiller et sexspil, behøver I nemlig ikke selv være opfindsomme eller tage beslutninger. I skal bare gøre dét, der står på kortet eller som terningen dikterer.

Se vores guide til sexspil

Leg med sexlegetøj

Hvis I ikke allerede har erfaringer med sexlegetøj, kan I introducere voksenlegetøj gennem frække lege hvor I tilfredsstiller hinanden. Der findes nemlig mange slags sexlegetøj for par, som kan bruges af jer begge. Både samtidig og hver for sig. Især indtil I har lært legetøjet at kende, vil det kunne afstedkomme en del grin og smil, som gør hele processen afslappet.

Det åbner op for en hel masse forskellige sexlege fremadrettet. Legetøjet kan nemlig bringes med ind i mange andre sexlege som bindelege og rollespil, i takt med at I bliver mere fortrolige med de frække lege.

Se vores guide til sexlegetøj til par

Når I er blevet trygge i de mere lette sexlege, kan I begynde at videreudvikle jeres leg med sex. Her er nedenstående sexlege oplagte – I bestemmer nemlig helt selv, hvor frække de skal være. Dermed kan I også hele tiden videreudvikle dem, så I altid kan få ny inspiration til sex med udgangspunkt i et legesygt sexunivers.

Bindeleg

En fræk bindeleg kan både være blid og undersøgende samt vild og udfordrende. I bestemmer selv.

I den blide afdeling kan velcrostropper eller plyshåndjern derhjemme i sengen være en del af jeres frække sexlege. I den vilde afdeling kan I prøve kræfter med reb og seler. Enten andre steder i boligen eller måske endda udendørs, hvor I ikke kan blive opdaget.

Når I leger binde lege er der dog to vigtige råd: Sørg for sikkerheden er i orden, så I ikke kan komme til skade – og aftal et såkaldt stopord, som resulterer I at I bliver bundet fri. På den måde kan I gå trygt ind i jeres binde sex, hvormed legen bliver meget frækkere og sjovere.

Se produkter til blide bindelege

Rollespil i sengen

Par der står helt tæt

Med frække rollespil bestemmer I helt selv, hvordan jeres sex leg skal foregå samt hvem eller hvordan I vil være. I et rollespil behøver I dog ikke skifte karakter og udfylde en decideret rolle. I kan også bare være jer selv, men på en anden måde, end I plejer. Måske er det altid hende, der er dominerende under sex? Så byt rundt og lad ham tage styringen, mens hun spiller underdanig.

I kan også gå skridtet videre og finde inspiration i film eller sexnoveller og lade handlingen diktere, hvem I skal være, og hvad jeres rollespil i sengen skal handle om. Måske har en af jer altid haft en fantasi, I kan udleve sammen? For eksempel sex med en lærerinde, lægen eller noget helt tredje?

Med frække lege i form af rollespil er alt muligt og der findes endda masser af frækt undertøj og sexede kostumer, som kan gøre legen meget realistisk.

Find flot undertøj her og frække kostumer her

Grænselege

En vigtig del af et godt sexliv er at kende sine grænser. Dem finder man dog ofte kun, hvis man afsøger dem – og her er sexlege med forskellige slags sexlegetøj oplagte til formålet.

Find udfordrende sexlegetøj online og brug det på hinanden. Der er masser af anderledes legetøj til voksne – lige fra brystklemmer og piske til elektronisk sexlegetøj, der kan både vibrere og give stød. I kan også give jer i kast med anal sexlege. For eksempel med en påspændingsdildo eller dobbelt-buttplugs.

Når I har sexlege, der handler om at finde hinandens grænser, er det dog meget vigtigt, at I kun går til grænsen og ikke overskrider den. Gør I det, kan det nemlig påvirke modpartens tryghed fremadrettet og således sende jer et skridt tilbage i jeres fælles seksuelle udvikling.

Se hvad der findes af populært sexlegetøj til par

Lyst til sex i aften på en ny måde?

Ophold med middag

Har I altid sex i sengen? Det er der ingen grund til. I kan nemlig få mer og bedre sex, hvis I tænker lidt ud af de traditionelle rammer. Brug i stedet køkkenbordet eller terrassen – og tag en tur på stranden eller i skoven. Kun jeres blufærdighed og hensyn til andre mennesker sætter grænserne.

I kan også finde inspiration i en række nye sexstillinger og afprøve dem. Både på lagnerne og i hjemmets andre rum. Måske ender nogle af de nye sexpositioner med at blive faste favoritter, så et kedeligt sexliv for evigt er forsvundet, fordi I har en masse forskellige stillinger at variere med.

Lad eventuelt aftenen starte med at være en fræk kone eller mand ved at tage ud sammen. Måske uden trusser – eller med en fjernbetjent vibrator placeret på kvinden. Det giver en ellers i forvejen fræk date en ekstra dimension som er både pirrende og udfordrende. Dermed har I et perfekt forspil til de sexlege, I kaster jer ud i, når I kommer hjem sammen efterfølgende.

Andre sex idéer

Par der har haft sex

Lad op til alle jeres kommende sexlege ved at sætte jer sammen ved Ipad’en eller computeren og undersøg markedet for sexlegetøj og sextilbehør. Tal sammen om, hvad I synes er frækt, sjovt og måske underligt. Det vil med garanti medføre en masse grin, men også gode samtaler om, hvilke sexlege, I hver især vil finde frække.

Læs frække noveller højt for hinanden eller se en fræk film sammen. Det er næsten umuligt ikke at blive tændt – og fordi I sidder sammen, kommer I hurtigt fra tanke til handling og i gang med god sex.

Når december nærmer sig, kan I investere i en fræk sex julekalender med erotiske overraskelser hver dag. Dermed kan julemåneden inspirere jer til nye sexlege, som I kan have glæde af hele det næstkommende år – indtil det bliver tid til en ny julekalender igen.

Hiv kameraet frem og tag billeder af hinanden eller lav små film, I enten kan se sammen på et andet tidspunkt – eller nyde hver for sig, mens I tænker på hinanden. Husk dog at gemme de digitale filer et sted, hvor andre ikke kan finde dem, så jeres blufærdighed ikke bliver krænket og I dermed føler jer pinligt berørte.

Invitér andre med i jeres sexlege. Enten fysisk, hvis I har mod på det eller virtuelt ved at chatte og være frække på webcam sammen med andre. Det kan også være, der ligger en swingerklub i jeres lokalområde. Her er der masser af mulighed for at afprøve forskellige sexlege. Også sammen som par. Man behøver nemlig ikke være seksuelt sammen med andre i en swingerklub, men kan sagtens nøjes med at kigge på eller finde inspiration blandt andre frække mennesker.

Skriv en kommentar