Morgensex for begyndere (og øvede)

Sex er dejligt, med til at styrke tosomheden i jeres forhold og kan rent fysisk hjælpe kroppen af med en masse spændinger. Samtidig efterlader sex en cocktail af gode fornemmelser i både kroppen og psyken – og der findes derfor næppe nogen bedre start på dagen end en omgang morgensex.

I denne artikel får I en række gode tips og tricks til bedre og mere morgensex. Uanset om morgensex allerede er en del af jeres parforhold og I leder efter ny inspiration eller om I gerne vil i gang med disciplinen.

Læs også: Sådan dyrker i blid og romantisk sex

Sådan får I mere morgensex

Kvinde ligger i sengene alene

Morgensex er i sig selv ikke voldsomt kompliceret at komme i gang med. I ligger formentlig allerede tæt og mængden af tøj er sandsynligvis også minimal. Alligevel kan morgensex nogle gange være en udfordring på grund af nogle andre barrierer.

Vil I gerne have mere morgensex, kan I dog relativt nemt arbejde jer ud af disse, så I begge er klar til en omgang på de morgenlune lagener. Det gør I ved at få kortlagt, hvilke forhindringer der er skyld i, at jeres morgensex er for sjælden.

En klassisk forhindring for morgensex er trangen til at komme på toilettet, så snart man vågner. Det er ganske normalt, men det kan alligevel føles, som om det fjerner noget af magien i den spontanitet, der ellers typisk ligger i morgensex.

Denne udfordring er dog nem at løse. Vågner du lidt før din partner, så list på toilettet og få ordnet det, du skal – og kravl så tilbage i sengen og væk din partner blidt. Er dette ikke muligt, så gør op med tanken om at morgensex absolut skal starte i sengen. Morgensex kan også sagtens foregå på badeværelset.

Hvis en af jeres forhindringer for morgensex er, at I har det bedst med at føle jer rene inden sex, er princippet det samme: Morgensex kan sagtens foregå lige efter badet, eller måske endda under selve bruseren.

En anden ting, der for nogle kan være en udfordring i forhold til morgensex, kan være den dårlige ånde. Er det tilfældet, så hav en pakke mintpastiller liggende i natskuffen. Så er dét problem hurtigt løst.

Bliver jeres mulighed for morgensex forpurret af mindre børn, så prioritér en fræk start på dagen ved at sætte vækkeuret en halv time før børnene vågner. Det giver jer 30 minutters kvalitetstid uden børn, som I passende kan bruge på at nyde hinanden fuldt ud.

Vil I have mere morgensex, handler det således blot i bund og grund om at gøre det muligt. Blandt andet ved at få fjernet de forhindringer, der står i vejen.

Læs også: Disse 12 sexspil bringer fornyet energi ind jeres intime parforhold

Gode stillinger til morgensex

Morgensex i sengen

Der findes ingen regler for, hvordan morgensex kan foregå – og i princippet er morgensex blot sex, der finder sted i morgentimerne.

De fleste har dog en forestilling om, at morgensex er noget, der foregår simpelt, hurtigt og en smule effektivt. Formentlig fordi de fleste også har andre ting at nå om morgenen og fordi morgensex som regel blot handler om at opfylde et spontant, fysisk behov. De intense og lange samlejer gemmer de fleste i stedet til tidspunkter, hvor der er mere tid.

Gode stillinger til en hurtig omgang morgensex er derfor de helt ukomplicerede – og gerne dem, der tager udgangspunkt i den stilling, I allerede befinder jer i.

Ligger I i ske med manden bagerst? Så start samlejet op i denne stilling. Ligger I derimod med fronten mod hinanden, så lad dét være bestemmende for, hvordan jeres morgensex skal foregå.

Ligger manden på ryggen og er det kvinden, der tager teten? Så kan hun sætte sig ovenpå ham – eller omvendt, hvis I ligger modsat.

Skal jeres morgensex foregå stående, er det for mange nemmest at lade manden tage kvinden bagfra. Har I fysik til det, kan I også have samlejet stående op ad en væg, for eksempel i brusenichen.

Læs også: Manglende sexlyst kan ødelægge parforholdet

Nye ideer til jeres morgensex

Luksushoteller i Danmark

Har I ikke allerede morgensex, er første skridt til en fræk start på dagen at tale om jeres fælles ønske. Er der rent praktiske foranstaltninger, der er skyld i, at jeres morgensex endnu ikke kører som på skinner, så find en løsning på disse. For eksempel ved hjælp af forslagene, der er nævnt længere oppe.

Har I allerede morgensex, men vil I gerne prøve at krydre jeres morgener yderligere, er det også i døgnets andre timer, I kan arbejdet på dette. Når man vågner om morgenen, er det nemlig sjældent der, man går i gang med at beslutte sig for at gøre noget andet, end man plejer.

Sæt jer i stedet ned om aftenen og snak om, hvad der kunne være frækt at prøve under jeres morgensex. Måske har I aldrig haft sex foran badeværelsesspejlet og på den måde nydt et andet syn af hinanden end I plejer? Det kan også være kvinden har svært ved at komme under et hurtigt samleje, så I kan få hjælp fra et stykke sexlegetøj som for eksempel en vibrator.

Måske kan jeres morgensex også piftes op ved at tilføje en anelse romantik, hvis I synes den del mangler? Eller gøres mere fræk ved at skrue op for vildskaben? Med andre ord: Få talt om hvad der tænder jer og hvad I kunne tænke jer at afprøve.

Alt hvad der kan være med til at gøre jeres morgensex mere spændende vil automatisk få lysten til at stige – med chance for at få endnu mere morgenaktivitet på lagnerne.

Skriv en kommentar