Pift parforholdet op med frækt undertøj

Selvom man hurtigt kan få den tanke, at det i forbindelse med sex handler om at få alt tøjet af, så spiller frækt undertøj stadig en vigtig rolle. Ligesom det gælder alle andre gaver i livet, er en smuk indpakning nemlig en vigtig del af den samlede glæde. Der ligger således masser af sød forventning i at se sin partner i frækt undertøj og sexet lingeri og glæde sig til det, der venter.

Samtidig kan erotisk lingeri give partneren en følelse af, at man har gjort noget særligt ud af sig selv til ære for vedkommende. For den der bærer et sæt frækt undertøj, er der også en gavnlig sidegevinst: Ofte stiger selvtilliden nemlig flere grader, når man føler sig smuk og sexet.

Frækt undertøj er derudover et godt redskab til et frækkere sexliv og kan – udover at udgøre en del af optakten til sex – også spille en rolle i selve jeres sexlege. Der er jo ingen der siger, man behøver tage lækkert lingeri af. Faktisk kan det være særligt erotisk at beholde det hele på. Især hvis I vælger frækt undertøj i form af et kostume, der kan udgøre en del af et rollespil.

Her bliver I præsenteret for de forskellige slags frækt lingeri online og kan dermed finde inspiration til jeres påklædning både i og udenfor sengen.

Frækt undertøj til kvinder

Frækt undertøj til kvinder

Med lækkert undertøj og lingeri på kroppen, føler man sig som kvinde mere eksklusiv og sexet. Men hvad er forskellen på de forskellige typer af frækt undertøj til damer? Her får I et overblik.

Lingeri

Lingeri er en fællesbetegnelse for finere, feminint undertøj som blonde trusser, push up bh’er og silkeundertøj. Lingeri er med andre ord eksklusivt, lækkert og visuelt flot – i modsætning til for eksempel hverdagens bomuldstrusser eller en sports-bh.

Frækt lingeri er dog meget mere end blot lækkert undertøj til kvinder. Hofteholdere, corsager og bodystocking hører også til i kategorien, ligesom man også kan finde en fræk natkjole blandt udvalget af lingeri online eller i en fysisk butik. Det klassiske blonde lingeri er altid et sikkert valg, men der findes også masser af andre spændende designs i satin og silke.

Besøg Sinful der har det bedste udvalg

Negligee

Selve ordet er fransk og det er også i Frankrig, den klassiske negligee har sin oprindelse. En negligee er en tynd, gennemsigtig natkjole, som i 1800-tallet blev introduceret på markedet. Dengang udgjorde den et vovet alternativ til de traditionelle såkaldte natsærke – som mildest talt var knapt så sexede, hvilket selve ordet også indikerer.

Gennem tiden er den klassiske negligee blevet endnu mere tynd, kort – og fræk! I dag kan man således finde både helt gennemsigtige negligee og klassiske negligees, som kan bruges som feminin og fræk natkjole.

Se de forskellige muligheder

Brudeundertøj

Dame på seng

Bryllupsnatten er – ligesom brylluppet – noget ganske særligt. Derfor er et sæt smukt brudelingeri også svært at komme udenom, når den store dag skal planlægges. Hvilken type brudeundertøj hver enkelt kvinde eller par foretrækker er meget forskelligt.

Om I er til feminint, sensuelt undertøj i en klassisk hvid eller frækt sort undertøj, er således helt op til jer selv. Det kan også være, I er særligt frække og prøver kræfter med et par bundløse trusser. Klassisk brude lingeri er dog hvidt blondeundertøj, eventuelt med hofteholdere– og naturligvis et strømpebånd.

Corsage

En corsage er en form for eksklusiv lingeri og har sin oprindelse i det klassiske korset. Forskellen er blot, at en corsage er blød, fordi den ikke har nogen stivere. En corsage – eller korsage på dansk – har både et visuelt og et praktisk formål. Udover at se fræk og forførende ud, kan den nemlig også gøre overkroppen harmonisk at se på ved at holde taljen og maven på plads.

En corsage er ofte pyntet med feminine blonder og forførende satin. Nogle corsager er også delvist eller helt gennemsigtige, ligesom man kan få corsager i lak og læder.

Se de forskellige muligheder

Fræk bodystocking

En bodystocking er et komplet sæt undertøj og fås i mange afskygninger. Lige fra en feminin bodystocking med smukke blonder til en fræk bodystocking i lak eller læder – uden bund.

De særligt frække modeller fås også med åbent bryst eller med indbygget halvskål bh, som præsenterer brysterne næsten blottede, men med masser af løft, som giver et meget flot udtryk.

Find din favorit

Catsuits

Betegnelsen catsuits stammer fra kostumet hos Catwoman. Et catsuit er en heldragt, som sidder tæt til kroppen, så alle de smukke og kvindelige kurver bliver synlige. Det skaber et frækt udtryk og catsuits er især oplagte til rollelege.

De klassiske catsuits er fremstillet i tætsiddende spandex eller latex, men I kan også finde gennemsigtige catsuits i net eller blonder, som er særligt feminine. Sidstnævnte kan desuden anvendes som alternativ til frækt undertøj og ikke blot som en del af en fræk sexleg.

Der er mange frække muligheder

Gennemsigtigt undertøj

Dame i undertøj på stol

Med et sæt gennemsigtig undertøj overlades der ikke meget til fantasien – men det betyder ikke, at det frække forsvinder. Tværtimod! Når man kan se det hele, men kroppen stadig er pakket pænt ind, bliver det nemlig let at forestille sig, hvad der venter – og så er der nemt tændt op under lysten.

Gennemsigtigt undertøj fås både som traditionelt frækt lingeri i form af trusser og bh, men I kan også finde gennemsigtige corsager eller et frækt gennemsigtigt body suit.

Se hvad der findes af muligheder

Babydoll lingeri

Babydoll lingeri – eller nærmere betegnet en babydoll kjole – er en særlig kjolemodel. Den har A-snit, er lårkort og sidder særligt tæt omkring barmen, samtidig med at nedringningen er meget dyb. Det giver et på en gang sensuelt og uskyldigt udtryk. Deraf navnet babydoll.

Der findes mange forskellige modeller på markedet. Udover den klassiske babydoll kjole, finder I også babydoll lingeri som er helt eller delvist gennemsigtigt. En babydoll kjole kan desuden kombineres med et par frække trusser, hofteholdere og selvsiddende strømpebukser, hvormed der på dén måde opstår et nærmest komplet sæt babydoll lingeri.

Se mulighederne her

Latex undertøj

Alle typer frækt undertøj fås i latex. Lige fra push up bh’er og corsager til trusser og catsuits. Latex undertøj er især brugt til sexlege med olier eller andre væsker, og mange kan godt lide fornemmelsen af latex mod huden.

Latex undertøj er imidlertid ikke særlig åndbart i sig selv og bruges derfor ofte kun i forbindelse med sex. Der findes dog også kombinationsmodeller, som har elementer fra både latex og for eksempel blonder. Disse er ved hjælp af en gennemtænkt opbygning designet, så den glatte latex er en del af udtrykket, men komforten opretholdt med andre materialer som satin og silke.

Se udvalget

5 slags frække trusser

Frække trusser

Ligesom der findes forskellige slags frækt undertøj, er der også flere slags frække trusser på markedet. Her får I et overblik over, hvilke typer der findes og kan dermed blive klogere på, hvilke modeller der skal hjem i jeres skuffer i kombination med en fræk bh eller top.

Frække g strenge

En fræk g streng er en klassiker indenfor sexy undertøj og er således noget, der findes i de fleste kvinders garderobe. Ikke kun til brug i forbindelse med sex. Mange kvinder bruger også en fræk g streng som hverdagsundertøj for at føle sig smukke og sexede fra inderst til yderst. Mange føler også, de får en bedre bagdel og at deres bukser således sidder bedre, når der gemmer sig en mini g-streng bag stoffet.

Når der skal findes frækt undertøj til kæresten, er en g-streng således et sikkert hit og de sexede trusser kan både kombineres med frække toppe og en push up bh.

Der er mange muligheder

Gennemsigtige trusser

Trusser der giver frit syn til det, der gemmer sig bagved, er også populært frækt undertøj – og der findes flere slags gennemsigtige trusser.
Nogle er fremstillet i tyndt tyl, mesh eller net, som gør de gennemsigtige trusser næsten usynlige. Andre er halvgennemsigtige ved hjælp af blonder. Der findes også gennemsigtige trusser, som på udvalgte steder har dekorative applikationer og dermed blot er gennemsigtige de helt frække steder.

Find din favorit

Bundløse trusser

Kvinde i sexet lingeri på seng

Trusser uden bund er i sig selv frække, fordi de giver hurtig adgang til kvinden. De medfører også frit udsyn til alle herlighederne, hvis hun er iført en kjole og placerer sig udfordrende som en del af optakten til sex.

En bundløs trusse er således oplagt, hvis I planlægger en quickie i det fri og synes trusser uden bund er endnu mere frækt end ingen trusser. Eller som en del af et sexet outfit derhjemme eller i byen.

Klik og se mulighederne

Åbne trusser

Åbne trusser er en videreudvikling af de bundløse trusser. Hvor en trusse uden bund har stofpartier både for og bag, har en åben trusse ganske enkelt blot snører, som udgør trussens omrids.

Resten er væk, hvilket giver et meget sexet udtryk, som er helt sit eget. Samtidig giver åbne trusser fri adgang til det hele – ikke kun mellem kvindens ben, men også hvad angår hofter og baller.

Der findes mange forskellige muligheder

Spiselige trusser

Til alle med en sød tand er spiseligt undertøj – og slik undertøj generelt – en sjov måde at gøre sine sexlege anderledes på. Spiselige trusser er ganske vist ikke særligt praktiske, men det er heller ikke meningen. De skal nemlig ikke bæres dagen igennem, men blot iføres inden jeres frække stunder og nydes. Sammen med det, der gemmer sig indenunder.

Fås fra 49 kroner

Frækt undertøj til mænd

Frækt undertøj til mænd

 

Der findes naturligvis også frækt undertøj til mænd og med de mange muligheder for at handle online, er udvalget også blevet større gennem de senere år.
Der findes generelt en del forskelligt sexet undertøj til mænd. Her bliver I præsenteret for det mest almindelige.

Find inspiration her

Frække trusser til mænd

Den mandlige udgave af den bundløse trusse, er de såkaldte showmaster trusser. Her er hul til både penis og pungen, så der er fri adgang til det hele. Det er naturligvis enormt frækt, men mange mænd synes også det føles rart, at lade det hele hænge frit.

Gennemsigtige trusser til mænd

Der findes en del gennemsigtige trusser til mænd. Modellerne spænder lige fra g-strenge til boxershorts og der er således noget for enhver smag. Nogle gennemsigtig trusser til mænd har blonder. Enten over det hele eller på strategisk udvalgte steder. Der findes også frække herretrusser i mesh og net – og nogle af modellerne er så gennemsigtige, at de næsten bliver usynlige.

Lak undertøj

De forskellige trusser til mænd fås også i lak. Derudover kan I finde andre former for frækt undertøj i lak – som tanktoppe og endda heldragter, eller såkaldte suits. Noget af det blanke lak undertøj er foret, så det er rart at have på længere tid ad gangen. Det er en stor fordel, når man som mand gerne vil føle sig fræk hele dagen igennem og ikke kun i tiden op til de seksuelle aktiviteter.

Læderundertøj

Hvis I er glade for læder, kan I også finde meget forskelligt frækt undertøj til mænd i denne kategori. Der findes også en masse produkter indenfor læder harness. Det er en form for remme, der kan spændes på overkroppen – eller underlivet som et alternativ til trusser.

Udover det nævnte frække undertøj til mænd, findes der også en masse forskelligt slags tilbehør i form af kostumer, hofteholdere og komplette undertøjssæt til ham.

5 steder I kan købe frækt undertøj online

Køb sexet undertøj online

Der er masser af muligheder for at købe frækt lingeri online. Noget mange kvinder og mænd foretrækker, fordi man således i ro og mag kan prøve undertøjet derhjemme. Det kan nemlig være en smule grænseoverskridende at hoppe i et par bundløse trusser eller en fræk corsage i en fysisk lingeributik.

Samtidig giver muligheden for at købe af frækt undertøj online jer et enormt udvalg og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan finde.

Her får I 5 gode bud på webshops, hvor I kan købe fræk lingeri online:

Sinful.dk

Undertøj hos Sinful

Sinful er en af Danmarks største sexwebshops og udover blandt andet sexlegetøj for par og sex spil, som er meget populære produkter, byder Sinful også på et stort udvalg af forskelligt fræk undertøj online. Her er alt fra kostumer og frækt lingeri til sexede corsager og strømpeholdere. Webshoppen fører også frækt plus size lingeri, ligesom I også kan finde en sexet natkjole.

Se deres udvalg af undertøj

Netlingeri

Undertøj hos Netlingeri

Leder I stadig efter flot undertøj? Så er udvalget af lingeri og undertøj hos Netlingeri er bestemt et klik værd. Her er sexet undertøj i den lidt mere sobre ende samt flot nattøj. I finder også lækkert brude lingeri til den store dag. Det eneste I skal, er at beslutte jer for, hvilket frækt undertøj, der skal i indkøbskurven.

Se deres udvalg af undertøj

 

Sexnetto.dk

Lingeri hos Sexnetto

Sexnetto har et bredt sortiment af fræk lingeri til mænd og kvinder. Fordi udvalget er stort, er der noget for alle – og det giver jer god mulighed for at prøve af, om erotisk undertøj er noget for jer. Priserne starter nemlig allerede ved 49 kroner. Når I handler i Sexnetto, behøver det således ikke være dyrt at hoppe i sexy lingeri.

Se deres udvalg af undertøj

Alor.dk

Erotisk lingeri hos Alor

Sexet undertøj finder I også hos Alor. Her er både erotisk lingeri med stilfulde, feminine snit og særligt sexet lingerie, som er så frækt, at I næsten må snappe efter vejret. Alor byder også på smukke bh sæt, som sagtens kan bruges under hverdagstøjet og sexet nattøj, der indbyder til mere end søvn. Shoppen har også flere frække kostumer til mænd og kvinder.

Se deres udvalg af undertøj

Din6shop.dk

Frækt undertøj hos Din6shop

Forførende lingeri, sexkostumer, erotisk tøj, en åben bh eller en fræk bodystocking? I finder det hele hos Din6shop.dk. Shoppen byder også på forskelligt tilbehør til sexkostumer i form af parykker, sko og støvler. I finder også pikant undertøj i plus size – og der er masser af fræk undertøj til både mænd og kvinder.

Se deres udvalg af undertøj

 

Skriv en kommentar