6 af de bedste frække spil til par

Vil I gerne pifte parforholdet lidt op? Så er frække spil måske lige det, I står og mangler. Det er altid sjovt at tilføje lidt krydderi til jeres sexliv og parforhold. Særligt, hvis I har været sammen i lang tid, kan det være en rigtig god idé at spice tingene lidt op, men I kan også sagtens prøve kræfter med frække spil, selvom I ikke har været sammen i flere år.

Frække spil er en måde at skabe lidt ekstra spænding i jeres sexliv. Det kan måske føles lidt grænseoverskridende til at begynde med, men husk på, at det i sidste ende vil styrke både jeres parforhold og sexliv. Hvis I kan slappe af og blot have det sjovt med det, vil det helt sikkert kun gøre noget godt for jer.

Frække spil er en sjov og anderledes måde at skabe spænding i jeres forhold, og det er også en genial og sjov måde at ‘varme op’ til selve akten. I kan lidt se frække spil som ét langt forspil, hvor I bliver tændte, samtidig med I har det sjovt.

Vi har her samlet de seks bedste frække spil med kæresten, så læs blot med her, og prøv noget nyt og sjovt med din partner.

Dig og Mig Erotisk Spil på Dansk

Dig og Mig Erotisk Spil på Dansk

Du kender måske det populære “You and Me” frække parspil på engelsk. Nu er det altså også kommet i en dansk version, hvilket er godt nyt for alle danske par. Dig og Mig spillet er udviklet til at bringe dig og din partner endnu tættere på hinanden. Dette er jeres mulighed for at udforske fantasier, prøve grænser og eksperimentere. Dette frække spil indeholder 90 kort, der er inddelt i hans og hendes, et timeglas og en terning der viser “Mig”, “Dig” eller “spørgsmålstegn”. Terningen bestemmer, hvilket kort der skal trækkes, og hvem der skal give eller modtage instruktionerne fra kortet. Timeglasset kan bruges til at tilføje et ekstra pirrende element, hvis I gerne vil have, at nogle af øvelserne skal være tidsbestemte.

Et godt tip er at finde en massageolie, et bindebånd, et blindfold og en glidecreme frem, inden I begynder spillet. Dette vil gøre jeres oplevelse endnu mere intens og bedre. Gør jer klar til en fræk aften med hinanden.

Læs mere om spillet her

Monogamy

Monogamy – et testvindende sexspil

Monogamy er et erotisk brætspil, der giver jer rig mulighed for at opdage nye sider af hinanden og øge spændingen i jeres parforhold. Dette frække spil indeholder et væld af spændende, morsomme og frække udfordringer, der vil pifte jeres parforhold op. Spillets vinder får lov til at vælge, hvilken fantasi der skal udleves, så I sammen kan åbne op for jeres seksuelle drømme. Undervejs i spillet vil I blive udsat for sjove, sexede og spændende udfordringer. Monogamy vil hjælpe jer med at åbne op for helt nye sider af jer selv, uanset om I har været sammen i flere år eller i kort tid. I når spillets klimaks, når vinderen skal gøre én af de 50 fantasier fra kortene til virkelighed.

Læs mere om spillet her

Truth or Dare Erotisk Spil til Par

Truth or Dare Erotisk Spil til Par

Sandhed eller konsekvens? I har sikkert hørt om spillet før. Her skal I besvare intime spørgsmål. Spillet indeholder hele 69 spørgsmål og 69 udfordringer, der vil hjælpe jer med at komme tættere på hinanden både mentalt og fysisk. Spørgsmålene kan eksempelvis handle og hede sexfantasier eller frække erotiske oplevelser, der giver jer mulighed for at få en snak om jeres vildeste drømme og fantasier. I får også spørgsmål, der kan udfordre jer til at finde fem af partnerens erogene zoner udelukkende ved hjælp af munden eller give din partner et 30 sekunders indblik i, hvordan din vildeste orgasme ville lyde. I Truth or Dare er alt tilladt, men intet er et must.

Læs mere om spillet her

Erotic 4 Real

Erotic 4 Real dansk erotisk brætspil

Dette er et af det bedste frække spil på det danske marked. Dette frække spil er et kombineret samlivs- og erotik spil, og det handler ikke blot om sex og lyst. Dette spil handler i lige så høj grad om moral og følelser. Det er et sjovt og inspirerende frækt spil, der er udviklet til, at I kan komme hinanden nærmere og lære endnu mere om hinanden. Dette spil handler ikke om at tabe eller vinde, men derimod om at være åben omkring sine tanker, følelser, fantasier og lyster. Erotic 4 Real indeholder kort inden for kategorierne “lyst”, “moral” og “følelser”. Spillet indeholder desuden erotiske opgavekort, der med garanti vil spice jeres parforhold op.

Læs mere om spillet her

Discover Your Lover

Discover your love erotisk spil

Hvis I gerne vil spice jeres sexliv op, er Discover Your Lover lige det romantiske spil for jer. Dette frække spil vil med garanti stimulere jer på nye måder og bringe jer tættere sammen. I kan bruge Discover Your Lover som en del af et frækt forspil, og se, hvor længe I rent faktisk kan holde fingrene fra hinanden. Dette er et supernemt spil at spille. I skiftes blot til at trække henholdsvis et forspils- og et passionskort. Spillet har tre niveauer, der rangerer fra legesyge kærtegn til passioneret vildskab, så alle har mulighed for at være med.

Læs mere om spillet her

Fifty Days of Play

https://www.sinful.dk/fifty-days-of-play-erotisk-spil

Hvis I søger ny og fræk inspiration til jeres sexliv, er Fifty Days of Play det perfekte spil til jer. Dette spil er, som navnet allerede antyder, inspireret af den erotiske trilogi Fifty Shades of Grey. Spillet indeholder en terning og 50 små konvolutter i fem forskellige nuancer, der rangerer fra jomfruelig hvid til forførende sort. Hvert af dette sexspils konvolutter indeholder enten en intim eller romantisk ting, I skal gøre, en leg eller en forførende og erotisk overraskelse. Dette er spillet til jer, der gerne vil have mere intimitet og komme hinanden endnu nærmere.

Læs mere om spillet her

Uanset hvilket af disse frække spil I vælger, er vi sikre på, at det vil pifte jeres sexliv og parforhold op. Vær ikke bange for at eksperimentere og prøve noget nyt. I vil ikke fortryde det!

Få mere inspiration til jeres sexliv:

Skriv en kommentar