De bedste dating apps i Danmark

Med de bedste dating apps på telefonen er det nemmere end nogensinde før at finde en date eller en kæreste. Samtidig er fleksibiliteten i at date på denne måde noget, der tiltaler mange. Med en dating app kan du nemlig søge efter dit næste spændende bekendtskab præcis, når det passer dig.

Det skyldes, at dine dating apps er let tilgængelige og med telefonen i hånden, kan du derfor tjekke op på dit kærlighedsliv, præcis når du har tid til det. På den måde kan både ventetiden ved toget, pausen på jobbet og en rolig stund i sofaen bruges på at finde drømmepartneren.

De fleste dating apps sørger desuden for at sende dig notifikationer, når der er ny interesse omkring din profil. Derfor går du heller ikke glip af spændende matches, beskeder eller likes.

Der er dog mange muligheder, når det kommer til dating og det kan være svært at vælge, hvilke man skal satse på. Her får du derfor en guide til de bedste dating apps i Danmark, så du lettere kan træffe valget om, hvor din kommende partner skal findes.

Se også listen med de bedste dating hjemmesider

Badoo

Badoo app

Kort beskrivelse:

Badoo er en blanding af et socialt medie og en dating app. Her er det bedste fra begge verdener blevet forenet og resultatet er en dating app med overvejende reelle og ærlige profiler. Det skaber en både tryg og ærlig datingtjeneste med profiler der rent faktisk er dem, de giver sig ud for at være.

Hvorfor: En seriøs dating app med stor tryghed og gennemskuelighed i forhold til de enkelte profiler.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en er gratis og der er også mulighed for gratis profil.

Download app

Længere beskrivelse:

Oprindeligt startede Badoo som en social platform online, men populariteten tog hurtigt fart og i dag findes datingtjenesten både på nettet og som dating app.

Har du en profil, kan du tilgå Badoo begge steder og det er en fordel, fordi du således kan holde dig orienteret om spændende profiler i dit område via din smartphone – og dykke dybere ned på sitet fra din desktop, når du har lyst til det.

Badoo er en af de internationale dating apps, så du kan både finde nye bekendtskaber i dit lokalområde, i hele landet og i resten af verden.

Læs mere på deres hjemmeside

Dating.dk

dating-dk-app

Kort beskrivelse:

Dating.dk er Danmarks største datingside og har naturligvis også deres egen app. I mere end 20 år har datingtjenesten bragt par sammen og den erfaring sitet har samlet igennem alle årene er brugt til at skabe en af de mest overskuelige danske dating apps.

Hvorfor: Et af de største udvalg af danske singler, der søger både partnere og nye bekendtskaber.

For hvem: Alle over 18 år.

Pris: App’en er gratis og der er mulighed for gratis profil.

Download app

Længere beskrivelse:

Den velfungerende dating app fra Dating.dk er et trygt sted at færdes og samtidig nem at bruge. Der er både mulighed for at finde en hurtig date og at søge efter en fast kæreste. Derfor er alle dine muligheder åbne med denne app.

Dating.dk har desuden en god kundeservice, der er med til at gøre datingoplevelsen tryg eller kan hjælpe, hvis der er noget, du som bruger, ikke kan finde ud af.

Der er enten mulighed for en gratis profil, at betale for 1 måned ad gangen eller at have et løbende abonnement, alt efter dine behov.

Læs mere på Dating.dk

Happn

Happn app

Kort beskrivelse:

En af de mere anderledes dating apps får du med Happn, der i stedet for at tilbyde dig et stort udvalg af singler præsenterer dig for profiler, der rent fysisk befinder sig i dit nærområde – lige nu. Det skaber en spændende dynamik fordi du aldrig ved, hvem du støder på. Både i app’en og på gaden.

Hvorfor: En anderledes måde at date på, som gør dit datingliv spændende og uforudsigeligt.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en og profilen er gratis og ekstra features kan købes med coins i app’en

Download app

Længere beskrivelse:

Tanken bag Happn er, at du i stedet for at sidde derhjemme og anonymt studere udvalget af singler kommer ud i verden og får mødt nye mennesker – i samme område, som du befinder dig i.

Du kan like eller un-like profiler i dit nærområde og er der et match, kan I begynde at chatte. På den måde kan du for eksempel tjekke om den søde kioskmedarbejder er single eller om vedkommende du altid sidder overfor i toget er noget for dig.

Denne måde at date på kan umiddelbart virke en smule overvældende og forpligtende, men det er netop en fordel. Du slipper nemlig for en masse useriøse henvendelser og utrygge oplevelser. Når du støder på en interessant potentiel date på Happn, er du nemlig sikker på, at vedkommende rent faktisk eksisterer. Happn er derfor en af de mere seriøse dating apps og perfekt for dig, der ikke er bange for at tage kontakt til andre.

Læs mere på happn.com

Mint

Mint app

Kort beskrivelse:

Mint minder om Happn, hvor omdrejningspunktet er singler i dit lokalområde. Du kan swipe til venstre, når du er interesseret og er det gensidigt kan I chatte – og måske aftale at mødes. I kan dermed hurtigt få afgjort, om der er kemi og grundlag for en kommende date.

Hvorfor: En dating app der sætter jeres geografiske placering højere end algoritmer og jeres egne krav til en kommende partner.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en og profilen er gratis og ekstrafunktioner kan tilkøbes i app’en.

Download app

Længere beskrivelse:

Hvor mange dating apps har profilernes fysiske udseende og evne til at beskrive sig selv i centrum, er Mint en smule anderledes. Her er det vigtigste for et kommende match nemlig, at I geografisk befinder jer i samme område.

Det gør det ikke kun nemmere at mødes, hvis der er gensidig interesse – det hjælper dig også til at være lidt mere open-minded i forhold til, hvem du swiper til venstre.

Når udvalget af singler er begrænset af, hvor mange der er online i dit nærområde, bliver du nemlig automatisk udfordret til at kigge på lidt andre ting end blot et godt profilbillede. Det er sundt. Både for dig der søger og dig der håber på en spændende besked i din dating app.

Læs mere om Mint her

Zoosk

Zoosk app

Kort beskrivelse:

Zoosk er en af de mest populære dating apps på verdensplan. Det skyldes blandt andet en unik sorteringsfunktion, som ikke kun har fokus på køn, alder og lokation men også helt konkrete ting som antal børn, kropstype, uddannelse og religion. På den måde kan du allerede tidligt i din datingproces sikre dig, at du og et potentielt match deler nogle af de samme værdier.

Hvorfor: En dating app med et væld af funktioner, der gør din dating underholdende og som du kan bruge masser af tid på.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en og basisprofilen er gratis men de fleste funktioner kræver abonnement.

Download app

Længere beskrivelse:

App’en rummer flere spændende muligheder. For eksempel en SmartPick-funktion som hjælper dig med at finde profiler, der matcher det du søger – og tager højde for, hvilke profiltyper du tidligere har interageret med.

Du kan også med Zoosk’s velfungerende karruselfunktion hurtigt swipe igennem potentielle matches og dermed nemmere få udvalget af singler, der har din interesse, snævret ind. Dermed er du sikker på kun at skulle bruge tid og energi på profiler, du rent faktisk finder interessante.

Jo længere tid du bruger app’en, jo mere tilpasser systemet sig dine præferencer og din adfærd. Med tiden kan du derfor få en meget personlig oplevelse i brugen af denne dating app.

Læs mere på Zoosk.com

Bumble

Bumble app

Kort beskrivelse:

Bumble adskiller sig fra de andre dating apps ved ikke kun at have fokus på kærlighedsforhold, men også opbygning af almindelige venskaber og meningsfulde netværk. Derfor bruges Bumble også af singler, der ikke leder efter forhold eller romantiske og frække forbindelser, men blot ønsker at snakke med andre ligesindede.

Hvorfor: En dating app der tilbyder mere end blot en kæreste og med sin opsætning skaber en respektfuld stemning brugerne imellem.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en er gratis ligesom der er mulighed for en gratis profil.

Download app

Længere beskrivelse:

Bumble’s dating app har flere forskellige funktioner alt efter, hvad du søger efter. Det gør det nemt at finde den type bekendtskaber, du ønsker.

Særligt funktionen BumbleDate bør fremhæves, da den er en revolutionerende måde at date på: Her er det nemlig – i relationer med kvinder involveret – hende, der skal skrive den første besked.

Det gør Bumble til en af de dating apps med størst respekt for hinanden som mennesker. Som kvinde slipper man desuden for ubehagelige eller upassende henvendelser, fordi ingen kan tage kontakt, uden man selv har gjort det først.

Samtidig adskiller Bumble sig fra andre dating apps ved at opfordre til en hurtig respons. Modtager man en besked, kan man nemlig kun svare på den indenfor de første 24 timer. Det gør kommunikationen mere seriøs og forpligtende.

Læs mere på Bumble.com

Single.dk

Single.dk app

Kort beskrivelse:

Med mere end 20 år bag sig har Single.dk bragt mange par sammen og deres dating app er ingen undtagelse. Det unikke ved Single.dk er deres indledende personlighedstest, som gør chancen for et optimalt match større. Den sørger også for, at du ikke bruger tid på profiler, der ikke passer til netop dig. En ting er udseendet, end anden er nemlig livsværdierne.

Hvorfor: En seriøs dating app der især er oplagt, når du leder efter et fast parforhold.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en er gratis ligesom det er muligt at have en gratis profil med begrænsede funktioner.

Download app

Længere beskrivelse:

Single.dk’s system matcher de enkelte profiler op mod hinanden, så du kun får profilforslag, der passer til dig. Matchsystemet er udviklet i fællesskab med eksperter inden for sex, samliv og personlighed og tager derfor højde for en lang række aspekter af både din personlighed og din kommende partners.

Matchsystemet bygger på både personlige samtaler, personlighedstests og opfølgende evalueringer, hvilket gør brugen af Single.dk som dating app til en helt anden og mere seriøs oplevelse, end du er vant til.

Det er således en mere forpligtende måde at date på og tager en smule længere tid at komme i gang med, end de øvrige dating apps.

Til gengæld er du sikret en seriøs oplevelse og en større mulighed for at finde kærligheden.

Læs mere på Single.dk

Match.dk

Match.dk

Kort beskrivelse:

Som navnet antyder, er målet med denne dating app at skabe et match. Derfra kan der ske hvad som helst: en hurtig date, et længerevarende forhold eller et venskab. Matchet skabes ved at du indtaster en række ønsker til en partner, og så præsenteres du for profiler, der passer til disse. Herefter klarer du selv arbejdet med at swipe, vise interesse og tage kontakt.

Hvorfor: En dating app der er nem at komme i gang med at bruge og har mange aktive profiler.

For hvem: Alle over 17 år.

Pris: App’en er gratis ligesom det er muligt at have en gratis profil – men nogle funktioner kræver abonnement.

Download app

Længere beskrivelse:

Match.dk er en af de dating apps, som sørger for at alle profiler er verificerede. Dermed slipper du for at bruge tid på falske profiler og har dermed også en større tryghed, når du dater på denne måde.

Dating app’en har masser af muligheder for at indtaste informationer om dig selv og læse om andre. Det gør det nemmere at skabe et match, fordi du allerede kan finde oplysninger om din muligvis kommende date, inden I har skrevet sammen.

På den måde kan du nemt sortere de profiler fra, der af den ene eller anden grund ikke harmonerer med det, du søger.

Du kan også benytte særlige funktioner på siden, så du selv bestemmer om du kun vil have henvendelser fra andre, der passer til dine kriterier – eller om du vil bladre igennem de andre profiler inkognito. Det giver dig mere kontrol over din dating og du slipper for irrelevante henvendelser.

Læs mere på dk.match.com

Gode råd til dig vil i gang med dating apps

Mand kigger på dating app

Har du besluttet dig for, hvilken af de forskellige dating apps du vil afprøve? Så er næste skridt at downloade denne og oprette en profil.

Når du opretter en profil på en dating app, er der en række gode råd, der er værd at følge, hvis du gerne vil have en god oplevelse – og give andre det samme:

  • Vælg et vellignende profilfoto. Det kan være fristende at vælge et ældre billede til profilen i din dating app, hvor du ser en smule yngre ud end nu – eller at tage et billede fra en alternativ vinkel eller med et særligt filter, så du ser så godt ud som muligt. Det er dog bedre, du i stedet fokuserer på at have et vellignende foto. Når I en dag skal mødes, er det nemlig vigtigt for jeres kommende relation, at du har været ærlig fra start og at du er til at genkende.
  • Vær ærlig om, hvad du søger. Det er nemmest for dig selv, når du er åben omkring hvad du søger – og det samme gælder for dem, der leder efter en som dig. Er du på jagt efter et forhold, men ønsker du ikke flygtige bekendtskaber, så skriv det. Eller omvendt.
  • Vær grundig når du udfylder din profil. Jo mere tid du bruger på at skabe profilen i din dating app, jo mere fyldestgørende bliver den også. Kan du ikke tåle husdyr, så skriv det– for så slipper du for et match, hvis største interesse er hunde. Træner du 5 gange i ugen? Så fortæl det, så du ikke får henvendelser fra potentielle dates, der hellere vil se serier i sofaen.

Synes du det er svært at lave en god profil på de forskellige dating apps, så spørg eventuelt en ven eller veninde til råds og bed dem beskrive dig. De har tit en anden vinkel på, hvordan du opfattes som person, end du måske selv har.

Når den første aftale er i hus, så læs vores gode ideer til den første date

God fornøjelse og held og lykke med dine dating apps.

Skriv en kommentar