Red dit parforhold med effektiv parterapi

Parterapi kan redde jeres parforhold

Skilsmisseprocenten i Danmark er høj. Alt for høj hvis du spørger os! Derfor har vi lavet denne hjemmeside. Den hjælper dig med at redde dit parforhold eller dit ægteskab ved at give dig et komplet overblik over de gode steder, der tilbyder parterapi i Danmark.

Vi har samlet de bedste steder for effektiv parterapi på et sted. Så her på hjemmesiden kan du finde en dygtig parterapeut nær dig, uanset om du bor i København, Århus eller en anden af Danmarks andre byer. Problemer i ægteskabet tærer på kræfterne, så hvorfor ikke bruge dem på noget andet, end at lede nettet tyndt for at finde ordentlig parterapi?

Find parterapi i den nærmeste by

Parterapi i Danmark Placeholder
Parterapi i Danmark

 

Vi håber at dig og din mand eller kvinde kan redde jeres parforhold!

Inden du tager din kæreste i hånden og går til jeres første parterapi-session, vil vi anbefale jer, at læse nogle af de mange artikler på hjemmesiden. For selvom parterapi kan være en effektiv løsning på jeres problemer, så kan det også være, at I “bare” har brug for en ny vinkel på jeres parforhold. Du kan kalde det gratis parterapi, hvis du vil.

Vi brænder for at hjælpe dig til at få et bedre parforhold og vi håber det lykkes!

Hvorfor har vi brug for parterapi?

Vi ønsker alle sammen et liv med kærlighed, tid til hinanden og dejlige oplevelser, men virkeligheden er ofte en anden. De store krav fra omverdenen sætter vores forhold på en prøve. Når man står midt i krisen er det svært, at finde en udvej og her kommer parterapi ind i billedet. En dygtig parterapeut hjælper dig og din partner igennem jeres krise.

Vi har alle sammen et forhold, hvor det går op og ned! Vi risikerer alle sammen at komme ud for tragedier, der sætter vores tillid og forhold på en prøve. Sådan er livet og det kan vi ikke lave om på, men vi bestemmer selv hvordan vi håndterer de svære tider i livet.

Når skænderierne når nye højder, så mister vi fokus. Fokus på det der betyder noget. Pludseligt bliver alt lige vigtigt og selv små ting, kommer til at fylde meget. Vi kan ikke længere overskue konsekvenserne ved at tage de vigtige samtaler eller ved at påtale, at vi faktisk ikke længere har det godt med os selv og hinanden. Hvis man ikke gør noget ved det, så ender det ofte med at parforholdet og en selv – dør ud.

Vi har alle sammen set folk, der har mistet gnisten. Der er ingen glød i deres øjne og deres stemme er blevet svag. Alt hvad de troede på, har de mistet- og det gør pokkers ondt!

Mange anser parterapi som et tabubelagt emne, men det er faktisk alt andet end det. Parterapi er ikke et nederlag- det er en løsning og en erkendelse af, at man fortjener mere kærlighed i sit liv. At man ikke vil nøjes med at leve i et forhold, der ikke er lykkeligt.

Da dig og din kæreste sagde “ja” til hinanden, lovede I samtidigt hinanden at det var i tykt og tyndt. Ikke alle parforhold kan reddes, men I skylder jer selv, at gøre alt hvad I kan få at det kan lykkedes. Med effektiv parterapi er I allerede godt på vej.

Du er formentligt kommet til denne hjemmeside, fordi du ikke er tilfreds med det du har og allerede her, at du langt foran hovedparten af alle danskere. At komme så langt ud, at man ikke kan overskue det længere, er ikke rart, men ved at du aktivt har valgt at du ikke vil lade jeres forhold gå i stykker, er du modtagelig overfor hjælp.

I er allerede godt på vej

Jeres parforhold er allerede på rette vej

At du besøger denne hjemmeside er første skridt på vejen, der skal føre til, at dig og din kæreste redder jeres ægteskab. Mange mennesker når slet ikke til den erkendelse, at de har brug for hjælp til at rette op på parforholdet. I stedet fortsætter de i den samme gamle stil og hvis ikke der sker noget drastisk, så mister de den de elsker! Måske tænker de, at det er pinligt at have brug for hjælp, men er det pinligt at få hjælp til at få det liv man ønsker og fortjener? Måske tænker de slet ikke over, at der findes parterapi eller endnu værre- de ved slet ikke hvor slemt det står til. Måske sprænger det som en bombe en dag.

Du er allerede kommet et langt stykke vej, men det er kun begyndelse. Næste skridt er, at du finder god parterapeut på hjemmesiden, så dig og din kæreste kan få hjælp. Kig på kortet over gode steder på hjemmesiden og find parterapi nær dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)