Romantikeren logo


Luksus weekendophold er wellness for dit parforhold

Forelsket par på romantisk luksus weekendopholdDer er almindelige kroferier – og så er der luksus weekendophold! Forskellen er mærkbar. Og ja, det er prisen naturligvis også. Du kan nærmest få en uge på en larmende strand i Bulgarien for de samme penge, som det koster at forkæle dig selv og din kæreste et par dage på et pragtfuldt, historisk hotel i Danmark.

Luksus weekendopholdet i Danmark er noget, I aldrig glemmer. Det er en fuldkommen unik oplevelse og hver en krone værd.

Udlev dine dejligste drømme

Du kan jo bare prøve at lukke øjnene et øjeblik og drømme dig hen på et smukt, gammeldags hotel beliggende lige ud til en af landets yndige fjorde. I receptionen bliver I modtaget af en smilende receptionist, der får jer til at føle jer som gamle venner af huset.

Hotellets hyggelige, historiske facade snyder – for jeres store, komfortable værelse er topmoderne med alt den nyeste luksus, wifi, B&O tv, minibar, bløde håndklæder, badekåber, sæber, shampooer og cremer. Og sengen, ikke at forglemme – kolossal, velpolstret og lige tilpas affjedret. Luksus man ellers aldrig kommer i nærheden af.

Måske starter I med en tur i fitnessrummet. Eller mere afslappende i spa’en med dampbad og en let omgang massage med blide hænder og velduftende olier. Og så er I klar til en god kop eftermiddagskaffe eller -te med hjemmebagte delikatesser.

Allerede her har I glemt alt om, hvor I bor eller laver til hverdag. I er i himlen. Tro os, sådan føles det!

Menukort på en romantisk restaurantTilbage på værelset, hvile en halv times tid på sengen, iføre jer det pæne tøj og de nypudsede sko og så ned i hotellets vinkælder til en lækker, lille vinsmagning. Og nu er I i den helt rigtige stemning til at gå i hotellets restaurant, hvor den fantastiske kok og hendes dygtige hjælpere har tilberedt en 3-retters gourmetmenu, som får jer til at smile saligt til hinanden. I er som nyforelskede igen.

Natten er jeres egen, den vil vi høfligst forbigå i tavshed. Blot lige tilføje, at I sover som en drøm i den enorme seng med lyden af havet, der blidt luller jer i søvn.

Næste morgen venter den store morgencomplet med alskens lækkerier. Måske har I inden da snuppet en time i fitnessrummet og spa’en. Eller måske har I booket tid bagefter til nogle udfordrende timer på en af de nærliggende golfbaner. Eller I har fået lyst til at opleve den hyggelige by, der ligger i bekvem afstand af hotellet, gå en tur, shoppe lidt, finde en restaurant, der serverer en god frokost.

Og nu kommer det store spørgsmål: Har I booket 1 eller 2 nætter på hotellet? Vi anbefaler klart 2.

 

PS: Det er dumt at betale for meget: Så tjek altid Hotels.com og Booking.com inden du bestiller ophold!

 

9 af Danmarks skønneste lukushoteller

Vi har undersøgt sagen for dig, så du nu blot skal bruge et par minutter på at overveje, hvor din og kærestens forkælelsesweekend skal finde sted.

Øst eller vest for Storebælt? Måske Lolland eller Fyn?

Ruths hotel i SkagenRuths Hotel – 5-stjernet luksus i Skagens klitter

Ruths Hotel har over årene udviklet sig fra et lille pensionat i Skagens øde klitlandskab over et historisk badehotel og til nu at være et eksklusivt 5-stjernet hotel med gourmetrestaurant og veludstyret wellness-afdeling. Det er her, landets velhavere tager hen, når de har brug for at stresse af.

Hotellet tilbyder luksus- og wellness oplevelser lidt udover det sædvanlige. Der er blandt andet mulighed for:

 • Overnatning i et skønt værelse for 2 personer
 • Morgenbuffet blandt andet med frisklavede æggeretter
 • Wellness-behandlinger med forskellige slags massage og behandlinger til ham og hende (under hele opholdet har I også mulighed for at slappe af i wellness-afdelingen med fri afbenyttelse af træningsfaciliteter, sauna, dampbad samt terapibassin)
 • 3 retters menu i det klassiske franske Ruths Brasserie.
 • Og sidst, men ikke mindst befinder I jer i hyggelige Skagen

 

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Luksus weekendophold midt i København på NimbNimb Hotel – eventyrslottet midt i Tivoli

Nimb Hotel er som taget ud af 1001 nats eventyr med sit romantiske udseende og de ekstravagante suiter, beliggende midt i Danmarks nationalklenodie: Tivoli! H.C. Andersen ville have elsket at bo her.

Hotellet har 17 individuelt indrettede værelser, hvoraf den største suite er hele 240 m2. De er alle indrettet med antikviteter, det fineste Geismar’s-linned, B&O tv mv. Flere har åben pejs og kolossale badeværelser, håndplukkede billeder på væggene – og naturligvis udsigt til Tivolis charmerende, gamle have.

Nimb Hotel har ikke deciderede weekendophold, men mon ikke I kan finde ud af at få dagene til at gå midt i Dronningens København med de mange eksklusive restauranter, spændende sights, teatre, biografer mv.?

Læs mere og se de aktuelle priser

 

 

Hotel d’Angleterre i København - det fås ikke bedreHotel d’Angleterre – Danmarks mest berømte hotel

Hotel d’Angleterre er det ikoniske hotel, hvor alverdens statsoverhoveder, rock- og filmstjerner tjekker ind, når de er i Danmark. Beliggende vis-a-vis Det Kongelige Teater, Nyhavn og Strøget. d’Angleterre behøver ingen præsentation – det er ganske enkelt et af Nordeuropas mest berømte hoteller indrettet med den vildeste luksus.

En minipakke til d’Angleterre indeholder en 3-retters menu på hotellets Michelin-restaurant Marchal inklusive en dejlig vinmenu. Desuden kan nydes et glas Champagne og lækre snacks i Champagnebaren Balthazar. Natten tilbringes i en af de berømte suiter, og næste dag starter med hotellets udsøgte morgenmadsbuffet.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Villa Provence – en oase i Smilets By


Villa Provence er en lille oase fyldt med ægte sydfransk atmosfære midt i hjertet af Smilets By, Aarhus. Alle 35 værelser og 4 suiter er indrettet individuelt i provencalsk stil, og hotellet er så vanvittigt hyggeligt, at det på kort tid er blevet et af landets mest efterspurgte steder at overnatte. At drikke en pastis i den dejlige lounge er som at besøge i et lille torv i en provencalsk flække.

Hotellet har ikke en decideret weekendpakke, men foreslår i stedet et ophold, som omfatter juleshopping eller januarudsalg i de små butikker i Latinerkvarteret, besøg i Den Gamle By og en oplevelse af strøget med de mange skønne shoppingmuligheder og restauranter.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Hilton Copenhagen Airport er også ren luksus og forkælelseHilton Copenhagen Airport – überluksus i moderne stil

Verdens måske mest berømte hotelkæde har skabt et forkælelsespalads i umiddelbar nærhed af lufthavnen. Her er topmoderne luksus for det krævende par, Deluxe Rooms med alle bekvemmeligheder, en rigtig god restaurant – og Ni’mat Spa!

Hilton foreslår en ” GOD & GODDESS SPA PACKAGE”, som omfatter overnatning I et af de rummelige, elegante Deluxe Rooms, 3-retters menu i restauranten og 1½ times behandlinger i Ni’mat Spa inklusive klassisk sportsmassage kombineret med asiatisk inspireret bambusmassage og enten hoved- eller håndmassage efterfulgt af en tur i et Cleopatra-bad med kokosmælk og diverse olier.

Morgenen efter er der stor morgenmadsbuffet og mulighed for sen check-ud.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Comwell Kellers Park – med udsøgt udsigt over Vejle Fjord

Comwell Kellers Park har SPA og Wellness afdeling

Kellers Park smukke 1900-tals palæbygninger beliggende i en grøn park er totalrenoverede, så hotellet fremstår med respekt for historien og den skønne natur, der omgiver stedet. Udsigten over Vejle Fjord er udsøgt og det samme er hotellets eksklusive spaafdeling.

Kellers Park byder på et såkaldt ”Livsstils- og velværeophold”, der omfatter:

 • Foredrag med den populære kok Claus Holm om livet, kærlighed, kaos og smag
 • Oplæg af Anders Steffansen fra Fit & Sund om at få fornyet energi i hverdagen
 • Rådgivning og sparring med Spa & Fitness ansvarlig Mette Waltorp
 • Små forfriskninger
 • Adgang til Aquaspa
 • Forskellige spa-aktiviteter
 • Lækker frokost
 • 2-retters middag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse
 • Overdådig morgenbuffet
 • Søndag formiddag: Aktiviteten “Sundt åndedræt og glade fødder”

 

Læs mere og se de aktuelle priser

 

lige ned til den gamle lystbådehavnComwell Kongebrogaarden – lige ned til den gamle lystbådehavn

Comwell Kongebrogaarden har den skønneste beliggenhed ved en hyggelig lystbådehavn, udsigt over Lillebælt og med skoven “i baghaven”. Så der er rig mulighed for at komme ud.

Fra hotellet er der en kort gå-tur til Middelfarts centrum, og indenfor en radius af 1/2 times kørsel finder du seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Legoland, Egeskov Slot, Grimmerhus og Trapholt. For de golf-interesserede er der hele 16 golfbaner indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder deres særlige ”Kongeophold” med:

 • Vinsmagning
 • Velkomstdrink og snacks i baren
 • 4-retters menu
 • Stor morgenbuffet

 

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Hotel Koldingfjord – med udsigt over den dejlige fjord

Et weekendophold på Hotel Koldingfjord er alle pengene værd

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredet skov og direkte ned til Kolding Fjord. De imponerende bygninger er nænsomt restaureret, og den klassiske arkitektur mødes indenfor med tidløs indretning i dansk design. Alle 132 værelser har deres helt egen charme og en særlig atmosfære, der skabes af lyset, luften og den storslåede arkitektur.

Hotellet har et luksus weekendophold bestående af:

 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
 • Vinsmagning i vinkælderen
 • Velkomstdrink i restauranten
 • 4-retters sæsoninspireret menu
 • Kaffe eller te med lidt sødt
 • Overnatning i dejlige værelser
 • Stor indbydende morgenbuffet

 

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Bandholm Hotel på Lolland er et godt valgBandholm Hotel – lollandsk idyl med udsigt over Smålandshavet

Det 4-stjernede Bandholm Hotel ligger idyllisk på Lollands nordkyst i byen Bandholm med udsigt over Smålandshavet. Det historiske hotel fra 1886 er nænsomt og smukt restaureret, så hotellets sjæl og historie er blevet bevaret.

Hotellet har i de senere år har vundet mange priser, bl.a. TripAdvisor’s Traveller’s Choice Award i 2015 og 2016, samt en flot 3. plads blandt alle hoteller i Danmark. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide’s Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016.

Et 2-dages luksus wellness-ophold på Bandholm Hotel er den ultimative forkælelse og omfatter:

 • Dag 1 • 2-retters middag i restauranten
 • Jordbær hånddyppet i chokolade på værelset
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen …
 • Dag 2 •60. min. wellness-behandling (30 minutter i jacuzziens bobler, efterfulgt af 30 minutters rygmassage)
 • 3-retters middag i restauranten
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen

 

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Luksus weekendophold for krop & sjæl

Hånden på hjertet: Føler du dig ikke en smule fristet af indtil flere af disse skønne hoteller og forkælende weekendtilbud..?

Og fortjener din kæreste ikke det bedste, denne verden kan tilbyde ham eller hende?

Vi kan kun opfordre dig til at booke en weekend med det samme. Det er luksus for krop & sjæl – og uvurderlig terapi for selv det bedste parforhold.

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 4.3/6 (3 votes cast)
Luksus weekendophold er wellness for dit parforhold, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

romantikeren